A treia cezariana! - Asa a venit pe lume Teo...

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simina2005 spune:

"Un copil este o raza de soare ce iti va lumina viata. Un copil e o promisiune a lui Dumnezeu ca viata merge inainte. Un copil e atingerea raiului. Un copil e tandrete si dulceata. Un copil e mereu surprinzator, emotionant, fermecator si captivant. Un copil e o minunata binecuvantare. Dar in primul rand un copil e dragoste."

mcrmiki, ma uit la pozele voastre de la mare si vad o familie tare frumoasa dar si doi copilasi f atasati de mamica lor.
Sper sa duci sarcina mult mai usor fata de mine.
se spune ca familiile cu 3 copii sunt binecuvantate de Dumnezeu...In cadrul religiei Crestine se pune mult accent pe Trinitate...deci 3 copii sunt un dar Dumnezeiesc

Se mai spune ca un copil este "Darul lui Dumnezeu pentru casnicie..."
Sper din tot sufletul sa fiti o familie mare si fericita...

ancamini, ma bucur ca am reusit sa trec cu bine prin aceste mari incercari/provocari...sper sa ai o operatie usoara , sa te refaci cat mai repede ...iar copilasul sa-ti umple viata de fericire

Simina cu Teo ,Diana si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrmiki spune:

Simina, nu ai povestit cum te descurci? Cum se mai simte noul membru al familiei? Cum este cu trei copii? Ce zic copii de bb? Tu cum te simti? Te ajuta careva?

Un cuvant plin de iubire pretuieste atat de mult si totusi el costa atat de putin." N. Iorga
http://community.webshots.com/user/mcrmiki
Miha&Sorin&Bogdan(24.12.2000)&Vlad(17.11.2003)

Mergi la inceput

"Un copil este o raza de soare ce iti va lumina viata. Un copil e o promisiune a lui Dumnezeu ca viata merge inainte. Un copil e atingerea raiului. Un copil e tandrete si dulceata. Un copil e mereu surprinzator, emotionant, fermecator si captivant. Un copil e o minunata binecuvantare. Dar in primul rand un copil e dragoste."

Buna mcrmiki!
Nu este chiar usor cu trei copii. Libertatea de miscare a ta ca mamica este mult diminuata. Dar asta depinde de la caz la caz...
Pe mine ma ajuta mult sotul dar si surioara mea, care este studenta . Acum este in vacanta si sta la mine...

Chiar daca noaptea nu reusesc sa dorm prea mult, dimineata pe la 8:00, surioara mea il ia pe Teo si-l duce la plimbare pentru a prinde ultravioletele care sunt esentiale in tratamentul icterului hepatic...

Eu reusesc sa mai dorm impreuna cu Diana si Andrei pana la 8:30 sau 9:00...pentru mine cele 30 de minute sunt esentiale...ma "limpezesc" de cap si reusesc sa incep cu bine o noua zi.

dupa masa,sotul ne scoate la plimbare pe toti .
Mai las copii si cu surioara mea si reusesc sa merg impreuna cu sotul la diverse aniversari sau sa rezolvam diferite probleme.

Oricum problema este cu cei mari care vor tot timpul sa fie cu noi...

Speram totusi sa reusim sa petrecem cat mai mult timp impreuna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyboy spune:

buna simina
azi am vazut acest subiect si am citit toate cele 9 pagini cu sufletul la gura.
am intrat doar sa te felicit pentru curajul si devotamentul tau de femeie si mai ales de mama.
prea multe cuvinte nu isi au rostul...
FELICITARI
esti super tare!!!

30 + si mama lui razvan 7 ani si 5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

esti intr adevar,o mama extraordinara!te felicit pt curajul tau si sa dea dumnezeu sa fiti sanatosi si sa va bucurati de toti trei copii!mi se pare o minune sa ai trei copii.cred ca e cea mai mare fericire.eu am unul,facut cu sacrificii si fizice si materiale si tare mi as mai dori macar un al doilea...si cred ca asa cum dumnezeu m a ajutat sa l am pe primul,va mai face el o minune si la al doilea...poate candva,o sa scriu si eu pe forum despre nasterea stelei mele,insusi luceafarul...inca o data,multa sanatate tie si intregii tale familii.

Mergi la inceput

Buna fetelor!
Va multumesc sincer pentru toate incurajarile si felicitarile...!

Astazi la ora 15:00 este botezul lui Teo tot la biserica Sf.Vineri...unde i-am botezat pe Andrei si pe Diana...tot cu parintele Mititelu...
Are ca nasi doua familii f apreciate de noi...
Diseara avem petrecerea de cumatrie la un restaurant select din oras (Teo este un norocos...astazi am gasit loc liber in acest restaurant unde programarile se fac cu un an inainte...)

Speram sa avem parte de o zi frumoasa si toata lumea sa fie multumita...
Va doresc toate cele bune si multa dragoste ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

Sa va traiasca puiul!! Petrecere frumoasa!!

_Ella, Emma & Matei

Povestea nasterii lui Matei ;)
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58237

Deschide bratele spre schimbare, dar nu-ti pierde din valorile tale.

Mergi la inceput

Buna fetelor!

Chiar daca suntem in plina vacanta si mereu ocupate e bine ca mai reusim sa mai ajungem si la calculator
Noi suntem bine si crestem pe zi ce trece
Botezul si petrecerea au fost superbe...avem poze noi

http://pg.photos.yahoo.com/ph/siminastefana/my_photos

Va doresc toate cele bune si multa dragoste ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Simina mi-au dat lacrimile citind povestea lui Teo. Am vazut pozele si cea cu cei trei copii e o poza superba! Sunt foarte fericita ca exista pe pamant parinti ca voi. Felicitari si pentru botez!
te asteptam la cirese da mai-iunie!
Cu optimismul, seninatatea si credinta ta mi-ai inseninat ziua!

www.flickr.com/photos/84539179@N00/205477040/" target="_blank">poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Banti spune:

Draga mea, te felicit pentru curajul tau! Dumnezeu sa va binecuvinteze pe toti! M-a impresionat mult povestea ta. Si eu am nascut un bebe surpriza anul acesta, tot numarul 3. Nu te gindi la ce spun oamenii. rautati ai sa tot auzi, dar uite citi oameni te admira! Cind Dumnezeu vrea cu tot dinadinsul sa vina o viata pe lume, si noi sintem cele alese sa oa ducem, trebuie sa fim fericite ca El ne considera potrivite sa crestem niste minuni. Te inteleg ca e greu, si eu am momente cind imi este foarte greu, dar Dumnezeu e bun si ne intareste si El ne da tot ce trebuie.
Nu te speria caci copiii mei au avut toti icter prelungit, cam o luna, dar si-au revenit cu bine si fara tratament. Cred ca e o incompatibilitate de grupa sanguina intre tine si bebe, ca si la mine.
Va imbratisez cu mult drag si multe binecuvintari va doresc!

Ioana - de 3 x mami

Mergi la inceput