tratamente homeopatice la copii
Raspunsuri - Pagina 19
maria-86 spune:
Oare am raspunsul aici? Fetelor, nush ce sa mai fac? Piersicutza mea raceste, cum da de are putin mai tare. Are 6 luni si nam reusit sai fac vaccinul de 4 uni. Acum se apropie data de vacciun si da iarasi semne de raceala. Va rog ajutatima.
Nu mai vreau antibiotice.
Mamik de Adiutza mica.
norris spune:
buna, in constanta la ce medici homeopati ati mers si ii recomandati?
mersi mult, cristina
dulcetica spune:
Danay,n-am mai intrat de mut timp si n-am vazut ca s-a reactivat subiectul.Da ,noi mergem la Crisu.Sincer nu stiu ce sa spun despre homeopatie,dar de 11 luni n-am mai luat antibiotic;e infinit mai bine comparativ cu anul trecut,desi chiar si acum e racit.Rares are astm.Copilul tau ce are?
Nu pot spune insa ca sint in relatii prea grozave ce dr ,insa nu contest efectul pozitiv.Poate cel mai important este ca-ti stopeaza inertia de a-i mai da antibiotic din 5 in 5 minute.Nervii iti sint pusi serios la incercare ,la maxim chiar ,insa daca te abtii si astepti sa treaca punctul critic ,vezi ca merge si fara.Nu e totusi usor sa-l vezi bolnav.Tentatia e sa dai fuga la spital.A doua zi e deja mai bine si-i multumesti lui Dumnezeu ca n-ai cedat instinctelor naturale.Daca-l duceam la pediatru ii dadea antibiotic garantat.Stiu cum lucreaza ei.Inainte de a ne apuca de tratamentul homeopat luase de 7 ori antibiotic in 4 luni,asta insemnind ca-i dadea simultan zynnat cu gentamicina injectabil.Am mai povestit in mesajele anterioare.
Maria ti-am raspuns putin si tie,insa tu stii cum e ,la sase luni parca nu-ti vine sa stai acasa si sa lasi organismul sa lupte cu boala,cind "organismul" are 6 kg.Eu asa l-am adus in stadiul de copil astmatic,ca era racit saptamina de saptamina si de mic l-am tot dus la doctor care ii prescria antibiotic,pentru ca parca se aude ceva la plamini si-i dam sa nu se agraveze.
Multa sanatate va doresc si aveti grija cu medicamentele.Gasiti un doctor in care sa aveti incredere,care mai face si cite o analiza ceva,chiar daca "experienta" ii spune exact ce antibiotic sa dea.
dulcetica spune:
Nu-mi spune niciodata.I le pune intr-un plic ,i le dau si mister total.Parca sintem in evul mediu.Am uitat, nu spun nici un fel de incantatii.
monu spune:
Dulcetica tu vb serios sau faci misto?! :)
ciudat dr in cazul asta.
in fine.
aveti idee daca pot da ceai "hapciu" din acela pt raceli la un copil de 2 ani si pe deasupra si astmatic?
crislunca spune:
Am un baietel de 2 ani care e la cresa...si se lupta cu virozele(am ajuns la antibiotic injectabil)...daca poate cineva sa-mi recomande un homeopat bun din bucuresti sau ploiesti.Multumesc
dulcetica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monu Dulcetica tu vb serios sau faci misto?! :) ciudat dr in cazul asta. in fine. aveti idee daca pot da ceai "hapciu" din acela pt raceli la un copil de 2 ani si pe deasupra si astmatic? Monu |
Culmea e ca nu glumesc!Madame are un comportament tipic pentru medicii din Romania ,in sensul ca parca-s Dumnezeu pe pamint si noi niste analfabeti,retardati.Realmente i le da intr-un plic,hap i le-am dat si gata.Eu nu ma mai duc la ea ,se sacrifica sotul meu,deoarece nu cred ca-s in stare sa evit conflicte deschise.Am avut o conversatie la telefon si era sa-l scap din mina.M-am abtinut la limita suportabilitatii. Am mai avut insa schimb de experienta cu persoane care se trateaza la ea si folclorul spune ca pe un pacient din paralizie totala l-a tratat intr-un an cu aceste pliculetele.Eu o frecventez pentru ca a redresat un copil cu astm.Din punctul meu de vedere e mai bine ca nu stiu ce-i da,deoarece singura data cind mi-a spus accidental ca-i da calcarea carbonica si-am aprofundat studiul in sensul asta......crede-ma ,daca ai o formatie tehnica ,risti sa devii tare sceptic,insa merg pe efectul palpabil si nu demonstrat chimic.
Vad ca si copilul tau are astm.Noi mergem si la salina.Anul asta as vrea sa-l duc de 2 ori si bineinteles si la mare.Salina mi s-a parut foarte eficienta.Inainte de a incepe cu homeopatia,nu dormeam noptile sa-l ascult cum respira.Cel mai mare rau care l-am facut a fost sa-l indop cu chimicale.
nona_denis spune:
Monu, eu i-am dat lui Denis al meu pe la vreo 3 ani prima data ceai hapciu si a fost ok. Si Denis e astmatic.
Dulcetica, cand am fost la salina artificiala de aici, din Bucuresti, tot asa a procedat medicul. I-a dat niste "graunte" sa le ingita fara sa ne spuna ce sunt. Si ne-a zis sa nu-i mai dam ciocolata si sucuri acidulate. Mai luati Singulair?
Denis inca este sub tratament cu Singulair, desi nu a mai avut nici un episod astmatic de la sfarsitul lui decembrie 2007. Numai ca de cand cu gradinita face des rosu in gat cu multi muci si tuse. M-am saturat si eu de cate medicamente inghite! Cred ca ar fii bine sa mergem si noi la homeopat.
Mami de Denisache
dulcetica spune:
Nona ,am intrerupt singulairul cind am inceput tratamentul homeopat.Cind raceste ii dau simptomatic.Daca face febra panadol,eventual supozitoare cu novocalmin.Am citit ca nurofenul e contraindicat la astmatici.Daca tuseste, sirop de tuse naturist si pentru fluidificarea secretiilor pliculete de fluimucil,acc 100 ,etc.Cite-o vit C si zilnic un pahar de suc de portocale stoarse.Ii mai fac frectii si sint uneori nevoita sa-l mai tin acasa.Tratamentul homeopat i-l da cam la 1 luna jumatate.