Yahoo Messenger

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

ah, au schimbat. acum cred ca ai o partitie ascunsa in calculator, unde ai si sistemul de operare. asta o poti activa cand deschizi calculatorul, iti apare un mesaj, ceva de genul, apasa tasta F6 (nu stiu sigur care) si iti face un restore factory settings. (asta ca ultima solutie)

in fine, eu nu agreez nortonul, si in primul rand cred ca se vrea prea bun pentru ce ii trebuie unui utilizator. e posibil sa fie si din cauza nortonului, tocmai din cauza acelei erori pe care o ai "ccApp" ca a facut ceva. treaba asta tine de norton. daca tot esti in trial la norton (banuiesc ca nu l-ai cumparat, ca e nou calculatorul), recomand dezinstalarea lui, iti iei frumusel un alt antivirus, cum ar fi bitdefender ca e gratis (eu folosesc nod32, are si trial, si sunt multumita). asta ca sa nu ramai descoperita.

eroarea cu DNS-ul cred ca vine tot de la norton, ca mai nou parca au si firewall incorporat, sau poate ma insel. oricum, DNS-ul ar trebui sa fie setat pe automatic.

dupa ce iti dezinstalezi nortonul, incearca din nou. nu ca as avea eu ceva impotriva, dar am avut experiente neplacute cu el. trebuie sa stai sa il buchisesti, sa il configurezi, ca sa mearga uns.

ps: pe compaq tot norton aveai?
_
"I'll make him an offer he cannot refuse"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Norton,suuure!Si da,cred ca am activat firewallul de la norton si dezactivat p-ala de la windows.Nortonu' de pe pc e trial,da' tocmai am cumparat unu' non-nout cand am cumparat compaqu'.Mai am un karpesky pe care-l aveam pe pc-u decedat,insa nu eram sigura ce-i cu el.Cred c-o sa-ncerc sa instalez alt antivirus si scot nortonu' sa vaz ce zice.Senchiu!

Aaaa,mai e o chestie ciudata care-o pateam si la compaq si-acu' si la asta:cand mi se blocheaza pagina si-ncerc sa trimit un "error report" niciodata nu merge;e bifat "preparing report" si ramane la infinit pe "connecting to server"..

www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6

Mergi la inceput

poate nu-i de la norton, dar sa eliminam macar ce ar putea fi. sa ne tii la curent

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dante01 spune:

vad ca numai belele ai cu computatorul...
stii ca i-as face eu?...
l-as rade de tot, apoi as pune xp-ul curat pe el, un upgrade la spk2, antivirus, media player si ce mai trebuie la fiecare om...
evident, asta inseamna ca iti cam bagi piciorul in garantia lor, ca in secunda cand ai formatat hdd e pa...
as uita mintenas de norton si alte balarii...aici includ si yahoo, care e o mare pacoste, cum am mai zis...si am mai propus skype, dar nu mai doare gura sa o mai zic o data...incercati macar, sa nu ziceti ca nu aveti termen de comparatie...
daca mai poti, cere banii inapoi si daca ai un prieten care sa te ajute ia frumos ce-ti trebuie pt un pc (se poate ca adunate sa te duca un pic mai mult decat asta off the shelf) si o carcasa vara-le inside pe toate, istaleaza-ti ce-ti trebi si happy browsing...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69040" target="_blank">d'ale calculatorului

...Libertatea unui individ se opreste acolo unde incepe libertarea unui alt individ...

Mergi la inceput

Eeee,dante,dupa ce-am citit mesaju' tau mi-o crescut inima de bucurie!...Ce zici tu e imposibil;n-am asa un prieten:))) Insa m-am gandit sa apelez la o cunostinta in domeniu sa se uite la el...contra cost,normal
Aaaa,am pe el Windows XP Media Center;o fi avand vreo importanta?

Mergi la inceput

Aaaa,i-am dat de cap pan' la urma;deocamdata!Era complicat rau:am dezactivat nortonu' si firewall cand instalam....Da' sigur mai gasesc io ceva!Aaaa,am gasit:imi zbarnaie carcasa;tre' sa pun ceva mai greu sau picioru' pe ea ca sa taca

Mergi la inceput

deci era de la norton, bata-l vina! si ai schimbat si calculatorul celalalt.:-) ma bucur ca ai rezolvat:)

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dante01 spune:

eu as zice mai degraba, era si de la norton...
in fine, bine ca s-a rezolvat...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69040" target="_blank">d'ale calculatorului

...Libertatea unui individ se opreste acolo unde incepe libertarea unui alt individ...

Mergi la inceput

Nu'sh de la ce era exact si n-am avut timp sa testez daca au disparut toate erorile.Am mai descoperit niste chestii care-mi rulau aiurea si le-am sters(in sturtup ma refer)...Asta merse pe moment.
Merci din nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalin spune:

Subiect initial: "pentru cei agasati de spam pe yahoo messenger"
postat de dante01, 22/02/2006, 12:57:21

cu totii am patit-o, unii mai mult,alti mai putin...
eu personal, primesc cam saptamanal de la cineva tot felul de avertizari, etc, cred ca stiti genul...
desi pe mine nu ma deranjeaza chiar asa de mult (in ciuda faptului ca am rugat persoana in xcauza sa nu-mi mai trimita balarii si sa me stearga din lista de contacte) cautand un raspuns la problema cuiva pe aici am gasit un program minunat, care iti permite sa te stergi din lista de contacte a unui astfel de user care te piseaza zilnici cu tot soiul de spam...
http://www.softpedia.com/get/Internet/Chat/Instant-Messaging/DenyBud.shtml

raspuns postat de codruta_grg, 22/02/2006, 14:34:50

Am dat si eu jos programul, dar cand sa-l rulez imi da mesajul asta:
"Component 'MSWINSCK.OCX' or one of its dependiences not correctly registerid; a file is missing or invalid."

Codruta

raspuns postat de dante01, 22/02/2006, 20:52:53

la mine merge...desi la munca mi-a facut si mie ceva figuri...
dar n-am cu cine face un test...
cine imi da si mie ID-ul de yahoo sa facem o incercare?...

Testat, merge brici...
eu am w2k si service pk 4.

raspuns postat de Leta, 22/02/2006, 22:09:28

La mesajele "neplacute" de pe YM, eu dau reply cu link-ul asta:

http://rage.gk.ro/anti-idioti/

Sper sa nu ma bata moderatorii

Leta

raspuns postat de alayna, 23/02/2006, 05:32:05

Am sa incerc si eu programelul.
Daca tot sunt aici ,am o intrebare...pot face ceva sa nu mai primesc zeci de mailuri cu reclame in bulk?Cred ca primesc zilnic peste 200 mailuri,de la dierite concursuri,jocuri si nu mai stiu ce.
Cum pot sa fac sa nu le mai primesc?

raspuns postat de dolcebaby, 23/02/2006, 10:12:23

fetelor am si eu o intrebare ...
o adresa sau un ID de yahoo se poate sterge ???
sau macar se poate schimba parola ?

dolcebaby

raspuns postat de catalynaa, 23/02/2006, 12:22:24

Din cate stiu eu o adresa de messenger nu se poate schimba,parola sigur ca o poti schimba la orice ora.Daca ai probleme cu id-ul tau de messenger,fa-ti altul..uite aici

raspuns postat de dante01, 23/02/2006, 12:29:51

@dolcebaby
parola se poate schimba, de sters nu cred ca se poate...dar daca nu-l folosesti o vreme, ti-l "sterg ei"...
@alayna
cauta pe www.softpedia.com un spam blocker...

raspuns postat de Oana_B, 23/02/2006, 15:51:07

Dolcebaby, poti sa iti inchizi contul de yahoo daca vrei. Uite aici:
http://help.yahoo.com/help/us/edit/edit-23.html

In primul rand trebuie sa stergi continutul si informatiile personale pe care le ai de la toate punctele pe care le scriu ei acolo cu rosu. Apoi tot acolo in link, undeva mai jos este "Account Deletion", clic pe link-ul respectiv, te loghezi cu id-ul si parola care te trimite la pagina cu stersul contului, acolo mai atentioneaza o data ca se va pierde continutul de peste tot, contul va fi dezactivat si mai apoi sters din baza lor de date dupa 90 de zile. Mai jos scrii parola in casuta respectiva si apesi butonul "yes, terminate this account". Contul va fi pus la rand pentru sters care poate dura intre cateva ore si cateva zile, depinde cate conturi au ei la coada pentru sters. Poti sa verifici daca e sters incercand sa te loghezi.
Gata:))

Oana_B

Mergi la inceput