Yahoo Messenger
Raspunsuri - Pagina 2
Veve spune:
Bei,nu ma...toti odata acu',ca m-am ...io singurica!Deci n-am habar cu ce se mananca computerele:marci,procesoare,memorii...Si n-am avut DC,daca-s tuta,macar sa-ntreb pe altii.Normal ca e-n garantie,ca doar am mai platit vreo 100-n plus s-o prelungesc la 3 ani si normal ca ma'c si-l returnez direct prin vitrina;imi facusem mici sperante c-o sa se rezolve mai simplu,ca n-am timp/chef de frecat prin magazine.Nu m-apuc de reinstalat sau dus la vreun mesterica,pen' c-aici nu e vecinu' care se pricepe,e 60$/ora si nu prea ma aranjeaza.
Joxule,nu stiam io di ce dreq sughit io zilnic pe la pranz,mah!Tu erai cocotat cu ochii holbati pe fereastra mea,huh?...Nu,nu e primul bug de care ma lovesc;primul fu cand am instalat Nortonu' (astia atata stiu aici si iar n-am avut DC sa ma informez) si-mi dadea nu'sh ce erori;in final vaz ca functioneaza normal.Apoi fu ym,apoi fu webcamul pe care nu-l instaleaza,apoi fu ca se blocheaza pur si simplu si nu functioneaza restart...Stiu ca razi,da' nu-i frumos!
Adica oricum il duc inapoi,da-l mai frec de ciuda pana atunci!Hihi!
Thank you all!
www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6
Veve spune:
Pasarel,arde ceva?Daca da,am msn sau chatu' de la gmail;daca nu,mai ai de suspinat draga mea,pana-mi schimb nenorocirea asta de pc...Keep it warm for mePup iu!
Si-acu'-ntrebare stupida:in ce setari tre' sa umblu ca sa-mi pastreze colorate linkurile accesate;?ma refer la subiectele vizionate pe dc de ex,sa-mi ramana colorate cele accesate deja;acum se modifica ccand inchid exploreru;cred ca are de-a face cu cookies sau ceva,da' nu ma prind deloc
zana spune:
Daca inca mai vrei sa-l chinui uite aici:
www.chip.ro/tips&tricks/windows/17/windows_xp/" target="_blank">tips&tricks
...si pentru culori Tools/Internet options/Colours.
Ortansa spune:
iti scriu doar ca sa-ti spun ca te inteleg,si sa-ti ofer si eu umarul meu ca sa plangi pe el:-D.am avut si eu aceleasi probleme,singura rezolvare a fost reinstalarea windowsului.
pt. linkurile accesate te duci la tools/int. options/advanced/underline links bifezi la always-cred ca asta este.
intrebare offtopic:-D-am si eu skype dar se intrerupe foarte des(ma refer la webcam-ala se inchide,ca ciatul ramane bine mersi)?recordul a fost de 16 minute.in rest numa' sub 5 min.
...if you know what I mean.(proverb american :-D)
dante01 spune:
raspuns la intrebare off-topic...
ce versiune ai la plug in pt video la skype?...
daca nu ai V4IM v.0.8.5, ia-o de www.video4im.com/index.php?id=78" target="_blank">aici
si verifica sa ai si skype 2.0.0.XX sau ia 2.0.0.81 released pe 8 februarie de www.skype.com/products/skype/windows/downloading.html" target="_blank">aici
NjOy skype!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69040" target="_blank">d'ale calculatorului
...Libertatea unui individ se opreste acolo unde incepe libertarea unui alt individ...
roxanaz spune:
Yahoo suuuucks!!!! si manca din resurse la greeeeeu!!!! eu l-as arunca la gunoi daca nu l-ar folosi atatia preteni. o sa ii dau bila neagra, poate se cumintesc!
Roxana
Veve spune:
quote:
Originally posted by Ortansa
iti scriu doar ca sa-ti spun ca te inteleg,si sa-ti ofer si eu umarul meu ca sa plangi pe el:-D.am avut si eu aceleasi probleme,singura rezolvare a fost reinstalarea windowsului.
pt. linkurile accesate te duci la tools/int. options/advanced/underline links bifezi la always-cred ca asta este.
Multam de umar,Ortanselu!Nu de umeri am nevoie,ca-mi trecu plansu de ciuda;niste n-ai?...Si nu e chestia cu underline links;aia e bifata si digeaba.
Veve spune:
I'm back!V-am ascultat sfatul,am reusit sa schimb Compaqu' cu-n HP.Toate bune si frumoase,numai ca...nici cu asta nu merge si asta functioneaza ciudat...Nu mi-a dat erori din prima,ce-i drept;insa la YM am acelasi mesaj cu "DLL library",msn-ul s-a instalat insa nu resusesc sa ma loghez,am incercat windows mess si mi s-a blocat fereastra de nu l-am mai putut inchide si tot pe rand,pe rand,incep sa mi se blocheze si ferestrele de IE.(nu se-nchid din task manager)Acu' nu mai poci da vina pe Compaq...pe cine dreq sa mai dau?!Eu n-am miscat/schimbat nimic in el,am urmat frumusel toti pasii,a fost totul ok,pana la yahoo asta;apoi parc-au inceput toate sa-si face de cap.Ce poa' sa fie,dom'le?!
josefine spune:
mai Veve, tot nu i-ai dat de cap? Poate totusi e din cauza versiunii de YM. ai incercat sa dezinstalezi, sa stergi folderul de YM din programs files si apoi sa instalezi din nou? poate gasesti o versiune mai veche de YM, care sa nu iti faca probleme. parerea mea este ca nu e din cauza calculatorului, ci din cauza ym-lui. daca tot nu merge, instaleaza trillian si ai scapat. si eu tot HP am, sunt la al doilea, primul l-am schimbat ca s-a bulit. era in garantie:)
ar fi de ajutor daca ai scrie exact erorile pe care le primesti.
daca tot e nou calculatorul, banuiesc ca ai primit si un cd cu sistemul de operare (cel putin eu asa am), dar din acela numai cu sistemul de operare, nu recovery disks. ai putea incerca o formatare de calculator, nu e greu, iar pasii ii ai pe un alt topic si dupa ce iti faci un update la windows sa incerci din nou.
_
"I'll make him an offer he cannot refuse"
Veve spune:
Mdea,nou calculatorul.Azi l-am scos din cutie.N-am nici un fel de disc la el;nici la Compaq nu avusesem.Cand m-am dus cu compaqul inapoi la magazin,un nene acolo se minuna tare ca nu merge si ma tot punea sa-i explic ce erori aveam.Aparent,fara internet functiona;incerca sa ma faca sa-l iau acasa si sa-i dau io system restore,ca el cica n-are voie.Am refuzat,ca vroiam sa scap oricum de compaq.Acu' aceleasi probleme..
Acum m-am suparat si i-am dat system restore;dupa restart aveam un fisier corupt la norton,l-am reparat automat la pagina symantecului.Acum am reinstalat msn,la fel,nu ma pot loga;daca-i dau troubleshoot,imi baga "basic internet connectivity tests" si la nu stiu ce DNS verifica,verifica si nu mai trece de el.Ce e DNS asta?am mai rasfoit io pe net da' nu m-am lamurit;imi amintesc ca atunci cand am configurat windowsul,aveam la un mom. dat de bifat niste chestii:sa-mi gaseasca automat IP,proxy,bla,bla si a doua chestie cu DNS-ul asta;le-am bifat pe amandoua...Nu trebuia?Pe net IE functioneaza normal,pana dau de ceva de instalat(de ex,activeX pt. un album foto);ei cand e vorba de download mi se blocheaza pagina si-ncep sa mi se blocheze si celelalte ferestre,daca-i dau restart uneori se reseteaza alteori nu,si daca o face o face foaaaarte greu;imi apar niste ferestre de alea cu "end program",una din ele e "end ccApp..."-asta-mi aparea si la Compaq si inca una pe care n-am retinut-o...Si-uite-asa
Eeeee,este ca-s catastrofa?Totusi nu e primu pc,la dreq si n-am patit niciodata asa ceva
PS N-am ce fisier YM sa sterg pentru ca nu e nici unu' instalat in pc.