Yahoo Messenger
M-am chinuit toata dupa-amiaza sa instalez yahoo!mess si nu vrea si nu vrea...Intru pe pagina ii dau run,bla-bla si-n rarele dati cand se sinchiseste sa faca totusi ceva imi da un mesaj "could not load the DLL library.The specified module could not be found".Am ametit cautand in helpul lor si singurul loc unde se mentioneaza un "DLL" e pe la web hosting pe undeva;nici o legatura cu YM.Any ideeas?
www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6
Raspunsuri
josefine spune:
uite aici ce am gasit. sper sa fie de ajutor. daca se incapataneaza sa nu mearga, scrie si mai cautam.
_
"I'll make him an offer he cannot refuse"
Veve spune:
Merci,Josefine!Din pacate am incercat ce scrie acolo si nu functioneaza.De fapt,prima solutie,cu downloadarea fisierului de pe net nu merge,pen' ca nu stiu denumirea fisierului;in mesaj nu-mi da decat DLL si-atat.
Siminaf spune:
Veve, eu am patit asa cu YM acum aproape un an! Nu incercasem decit sa dau jos de pe net ultima versiune, atit! Si mi-a crapat definitiv si iremediabil. Apoi am instalat Trillian, ca nu se putea fara un messenger. Si in Trillian am si YM, si MSN, si ICQ, si inca vreo 2, am uitat cum se numesc. Si merge brici de aproape un an.
Prin iarna am reformatat HDD-urile si reinstalat Win XP-ul nostru. Si atunci a mers din nou si YM. Dar nu m-a mai interesat pe mine, ca m-am obisnuit cu Trillianul si are si chestii mai misto decit YM original. Asta este, ramin la asta!
Sper sa nu fie nevoie sa reinstalezi si tu Windowsul!
Succes!
Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca
Virsta bebe2
Virsta Deiu
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Noi 3, cu Raluca in burtica
josefine spune:
ideea cu trillianul e buna, dar eu stiam ca nu are webcam, sau cel putin versiunea free (poate ma insel).
uite ce am mai spicuit de pe gugal, poate merge pana la urma:
http://www.computing.net/windowsxp/wwwboard/forum/139806.html
si ai mai putea sa il downloadezi de aici:
http://www.download.com/3000-2150-10029188.html
si asa poate merge. presupun ca ai putea incerca prima oara a doua varianta ca e mai putin migaloasa si daca tot nu merge, treci la prima.
succes! sa ne tii la curent..
_
"I'll make him an offer he cannot refuse"
iren spune:
Veve, io am reinstalat Windowsu pe faza asta, ca shi mie-mi dadea aceeashi kestie cu Dll ala pierdut shi cautat
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
decembrie
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
jone spune:
veve - sorry dar tre sa reinstalezi xp.ai putea incerca cu o versiune mai veche dar din ce am patit eu ...nu prea merge decat daca reinstall windows
jo si alexandra
"soarele va rasari si maine!"
dante01 spune:
nu stiu ce sa zic...
pare naspa asa la prima vedere...
poti sa-l lasi incolo de yahoo messenger, vezi poate te descurci cu trillian sau orice altceva...customer service la yahoo sucks big time anyway...
recomand cu caldura skype...
sau daca nu poti sa renunti, incearca intai sa faci un repair la OS...
poate iese...dar fa intai un back-up, daca merge, apoi ma peste asta inca unul sa-l aia de bun, daca face pe nebunu' macar poti reveni la ce ai acum...
...deloc de neglijat ca din cand in cand sa mai faceti cate un back-up..
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69040" target="_blank">KNOW HOW/INFO CORNER,GASITI DE TOATE
Veve spune:
Ba mai mult,carmencito,2 saptamani n-am avut pc din motiv de moarte prin deces,asea ca sper sa ma ierti pen' toate suspinele in miez de noapte pe care ti le-am provocat
Sa instalez windows ziceti voi?Pai cin se pricepe?Si m-apuca dracii,ca pc-u e cumparat ieri si deja-s satula de el pan' peste cap.Si daca ma pricepeam zau daca ma mai impiedicam de amanuntu' asta.
Si ca sa ma-ntorc la subiect,eroarea de mai sus disparu ca prin minune si-mi aparu una nou-nouta si mai chipesa decat cealalta;ia bungheala:cica
"C:\Documents and Settings\Compaq_Administrator\Local Settings\Temporary Internet Files\Content.IE5\P1RK0TUR\msgr7us[1].exe is not a valid Win32 application"
Eeeeeeee?!
dante01 spune:
cata in semnatura mea, e acolo un link despre cum sa reinstalam Xp-ul...nu e insa recomandat sa faci asta daca nu ai cat de cat idee cu ce se mananca...apoi e si de reinstalat driveri si etc, asa ca situatia se cam complica...
dar merita sa incerci cum am zis eu inainte, un repair...
poate merge...dar musai fa un back-up inati...
sau si mai simplu, daca zici ca nu te pricepi, mergi cu el la cineva care se pricepe si musai roaga-l sa iti faca si un back-up, atat inainte cat si dupa ce se rezolva problema...
si nu mai luati compaq...
@oana b
nu cred ca mai e in garantie, altfel se ducea direct la ei si li-l trantea in cap...
@veve
inteleg ca ai incercat sa il dezinstalezi de tot, nu?...
incearca skype, e way better...
e drept, e mai naspa daca toti prietenii sunt pe yahooo, dar uite asa se spread the good programs...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69040" target="_blank">KNOW HOW/INFO CORNER,GASITI DE TOATE
joxy spune:
A avut fata bani, si-a luat Compaq :P ... du-l inapoi.
Pune-i sa-ti instaleze ei aplicatia. Tu nu-l poti folosii la parametrii normali, fiind in garantie si cu licenta platita (nu ca in Ro) iti vor reinstala systemul de operare.
Daca nici a 2-a oara nu merge, pui sa-ti fie inlocuit.
Intrebare de baraj: este primul BUG de care te lovesti ?
Compaq-urile au avut totdeauna particularitati (am lucrat 6 ani in retea Compaq). Le trebuie piese modificate sa functioneze corespunzator, isi tin partial BIOS-ul pe HDD, asa ca daca te apuci sa faci format pierzi setari de BIOS etc.
Du-l la service. Nu cred ca in cateva zile ai apucat sa strangi pe el informatii pretioase.
Am eu de vanzare un Pentium II la 266... de prin 98`. Functioneaza si YM pe el :P :P :P
Cat am suspinat eu serile dupa tine pe YM... si n-ai dat nici un telefon...
Giocsanu.