Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (18)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisi-si-boscu spune:

Joy cred ca ar trebui sa "reevaluezi" aranjamentul in camera daca locul acela e mai rece. De ce? Si eu am in camera coltul cu bucluc ( am camera exact pe coltul blocului !!! ) unde am "montat" acum sifonierul. Cata vreme era lipit de perete spatele sifonierului, cand deschideam usa din colt ( am un sifonier smacher croit pe colt ) ziceai ca deschid frigiderul, nu alta ! Acum l-am mutat vreo 10 cm de la perete si nu mai am probleme.
BB alinus daca vrei sa ii dai apitza, incearca cu linguritza, e mai bine decat cu bibe. Altfel va asocia gustul tetinei cu cel insipid al apei, si o va refuza inainte de a "gusta" ce e inauntru !
Si mare grija ce apa folosesti !!! Parerea mea e ca o apa curata, plata, e preferabila unei ape de robinet fiarta si racita. La fiert mor microorganismele, dar impuritatile fizice raman...

Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-si-boscu spune:

Ilenutza imi pare rau, dar de data asta NU EU am creeat polemici.... Banuiesc ca DERANJEZ pe cineva, desi nu imi dau seama de ce si cu ce... E adevarat ca sunt mai de felul meu, si mai ales ca imi spun parerile, dar din fericire o fac, dupa cum se observa obiectiv si civilizat, fara a tine mortis la ele...

Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gogolos spune:

Alexia eu il scot pe nazdravan afara inca si mai golut. Adica are body, pantalonasi, un costumas subtire tricotat si salopeta care e tot saculet la picioare, dar mi se pare ca e mai subtirica ca a ta. La gat are un baticut de bumbac (bandana) si pe cap o caciulita de bumbac si una tricotata. Il bag in portbebe si portbebeul in carucior. Nu stiu daca ii e frig (e drept ca ieri am iesit pentru prima oara cu caruciorul) dar dupa ce am ajuns acasa nu a stranutat si nici nu a avut manutele reci.
Nu mai stiu cine intreba de baby monitor, eu am si sunt foarte multumita de el. Transmite si cele mai mici icnete ale bebeului, uneori si daca suna ceva tare de pe strada! Ca sa nu mai spun ca mi-a inregistrat si vreo 2 taximetristi intr-o seara de m-a bagat in boala, era sa fac infarct! E drept ca eu stau la parter si poate de aia, dar faina senzatie, sa sti ca bebe e singurel in camera si dintr-o data sa auzi voci de barbati in difuzor!
Noi ne-am destrabalat de Valentine, ne-am luat carucior, salopeta de iarna, hainute si niste botosei de piele intoarsa imblaniti, o frumusete! Al meu sot tot ma imbia: hai sa iesim noi doi, sa mergem intr-un restaurant, bar, club, ce o fi, iar eu am preferat sa mergem la cumparaturi pt. bebe.... Acum ma gandesc ca ii era si lui dor sa fie numai cu mine cum eram inainte de bebe.... Lasa ca recuperez eu!
Va las ca sunt mama denaturata, scriu la calculator si pe bebe il tin pe picoarele mele pe burtica! Nu comenteaza scumpul de el ca ii place pozitia, dar cred ca arat intr-un fel ....
Gogolos si scumpitel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mneata fetelor!

Azi nu se anunta o zi prea buna pentru mine:
Am debutat fulminant, scapand din mina blenderul - adica recipientul blenderului, care bineinteles ca s-a ciobit rau, dar totusi am reusit sa-l recuperez, cu emotii, dar sper sa tina inca putin. Ca e taaare vechi saracu' - de vreo 2 saptamani!

Apoi fii-mea evident ca iar a facut o criza de papa si nu a vrut sa mai manance la masa de 10 - a papat doar un sfert de san, deci infim. Dupa care, culmea, a mai si regurcitat o gramada. Io nu mai pricep nimik. Cu faptul ca nu mai doarme bine noaptea i se trezeste muuuult mai devreme pentru papa - record azi noapte: 3.15, culcata de la 23.15 - m-am obisnuit deja. Apoi s-a tot foit prin pat pana am luat-o cu noi in patul mare, sa mai pot dormi di io ceva. Ea, evident, cu suzi. Apoi papa la 10, cand v-am zis ca nu a vrut sa manance. Si uite asa, incep si io ca Taniutza - oare are vreo legatura faptul ca sta cu suzi si nu papa la masa urmatoare? Dar de ce doar citeodata face asa? Deja ma depaseste situatia.

Apoi am intrat pe forum si am citit "minunata" veste ca Ilincutza e la spital.....offfff....oare ce mai urmeaza?

Felicia- multa sanatate micutzei, sa va faceti repede bine si sa veniti acasa ca mi-e dor de tine pe mess!

Oricum, mi-a trimis mesaj si zicea ca e mult mai bine fetitza, dar ca raman in spital pana termina antibiticul.

Revin ca maraie fii-mea!

Poze cu mami si Sarah
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns proadelina spune:

Multzumim muuuult de urari! pentru toate!
Bebe Albert a inceput sa faca ca un greieras... a trecut de la litera a la g apoi la un griii.

Adelina si bb Albert (16.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo_banu spune:

Gogolos, ce tip de baby monitor ai, ce marca si cu cat l-ai achizitionat?

Nu mai stiu cine intreba ce fel de biberoane folosim...eu folosesc b-free anticolici si sunt super multumita, iar mai nou avem un bibe Tefal cu tetina pe patru nivele pentru diferitele lichide care le dai bb-icului. Biberoanele mele (toate si b-free si tefal) au sistem termic care imi indica temeratura optima a hranei. Amandoua tipurile de bibe le-am luat de pe net de la reclama

Joy, multumesc!

Teo si bb Stefania Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Sa raspund amu:

Gandacel- maaaama, ce baiat baban ai! Sa-i traiasca mare si voinic! Cu baby-monitorul: am si io, l-am folosit la inceput, cand eram super-stresata. Acuma, de vreo 2 luni, nici nu mai stiu pe unde e...las usile deschise la camere si aud daca plange. Daca doar se foieste, nu-i bai. Daca plange, ma duc la ea. Pe bune, io am descoperit ca sunt o mamica foooarte relaxata - o las in mijlocul patului mare in paturica ei si io stau la computer. Mai trec pe acolo, dar rara daca nu plange. In general doarme, dar cand nu doarme si e mai maraita, mai stau cu ea...In fine...nu sunt foarte coerenta, nu stiu daca merita investitia. Io am primit-o cadou.

Meems si Proadelina- sa va traiasca micutii sanatosi si voiosi!

Angi75- bine ai venit in gasca noastra!

Anka si BB- tie bine ai revenit!

Teo- sanatate multa socrului tau! Sa se face repede bine!

Poze cu mami si Sarah
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo_banu spune:

Am si eu o problema. Nu ma sfiesc de voi. Eu nu prea mai am asa chef de Dunga-Dunga, sincer nu stiu ce e cu mine, am asa o pasa proasta (in privinta asta)....Poate ca ma deprima si faptul ca nu mai arat ca inainte....La un moment dat imi venea sa renuntz si la mersul la sala, la fitnes... Sunt cam morcovita la capitolul asta si sotul a inceput sa-mi atraga atentia cu o floare, masaj...si eu..nimic.

Help me, daca aveti sfaturi si ati avut pase de astea, spuneti-mi cum scapati de ele.

Teo si bb Stefania Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns proadelina spune:

Multa sanatate pentru Ilinca si Feli si bine ai revenit Ank si bebe.

Adelina si bb Albert (16.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Felicia multa sanatate Ilincutzei, sa va intoarceti repede acasa si sa nu mai aveti probleme!

Noki sa nu incepi ca mine, ca ajungi la nebuni! Eu am constatat asa: ca a ajuns sa refuze sanul numai daca chiar inainte de masa a supt la suzi. De exemplu, azi i-am scos-o cu o jumatate de ora inainte de papa si a supt fara probleme...adik...hm...cum o fi fara probleme ca, vorba BICULUI (sa traiesti, ca tare bine le spui!) de ce mama zmeului se foieste la san??!. Intrebarea asta ma framanta si pe mine de multa vreme si, cum poveste Gogolos, si al meu imi mesteca mamelonul in gingii si are o schema prin care il apuca si apoi isi trage brusc capul spre spate, intr-o miscare de smulgere. Asta-l distreaza fantastic .

Fetelor care dati suzi, lamuriti-ma si pe mine cum faceti? Cand ii dati suzeta? Ca eu i-am dat-o atunci cand vedeam ca e prea obosit dar si agitat si nu poate dormi.

In legatura cu cantitatea de lapte supt/greutate - la noi este paradoxal: adica Stefan mananca pe zi mult mai putin decat ar zice formula (ar trebui cam 750ml, iar el papa cam 600-650), in schimb ia continuu in greutate, cam 30-40g pe zi (il cantaresc zilnic la aceiasi ora, inainte de baitza). Inseamna ca lui ii este bine cu catitatea asta si nu are rost sa insist sa-i bag pe gat mai mult, mai ales ca am ajuns sa-i dau completare numai la 2-3 mese pe zi.

Apropo de lapte, am aflat acum de un lapte nou (sau poate e nou doar pt noi, in provincie), care contine si culturi de bifidus, ce ar usura digestia micutilor. Se pare ca e foarte bun ca si continut, asemanator celui de mama, si in ceea ce priveste consistenta, nu numai compozitia. Se numeste Topfer (produs de Lactana). A folosit cineva sau ati auzit despre el? E un produs nemtesc: http://www.toepfer-gmbh.de/toepfershop/de/produkte.php?gruppe=6 (Bio1)

Tania & BB Stefan (17.12.2005)

Mergi la inceput