Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (18)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Tania- asa si noi cu suzi, cina o cere - e prea obosita, maraita, vrea nani, chestii de-astea...Cu laptele Topfer, parca Ripley folosea si e bun. La noi in maternitate de-asta le dadeau bebelacilor, si era tare bine, cica. Poti sa-i dai cu suucces! Bine ca oricum ti-a mai crescut productia de lap-lap!

Fetelor - intrebari:

1. E adevarat ce a zis Maria-Alexia - cu blitzul? Ca blitzul dauneaza retinei? Ca daca da, io am incurcat-o...ca noi facem stive de poze, si numa' cu blitz.

2. Fetelor care aveti fetitze si le-ati gaurit urechiusele cu ace normale, evident de catre asistente...a fost ok? Doare? Ca io veau s-o duc dupa-amiaza si mi-e o mile de ea...Nu ma refer deci la varianta de cercei impuscati!

Please raspundeti!

Poze cu mami si Sarah
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-si-boscu spune:

Teo, cred ca toate am trecut sau trecem prin pasa asata la un moment dat... Nu cumva esti pur si simplu...obosita?!
Eu la inceput aveam oarecare crispare pt ca era bb in camera. acum are 5 ani, dar stiu cand doarme profund ( dupa cum respira ) si nu mai am nicio inhibitie...

Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo_banu spune:

noki, eu i-am dat gauri in spital si i-a pus cercei direct nu cu ate, nici impuscati. Sincer nu stiu cum au facut ca e mai bine sa nu fii de fata cand face gauri. Apoi mi-au spus asistentele sa ii misc cercelusii mereu pana se cicatrizeaza. Si acum suntem cu cercelusi de la 4 zile.

Teo si bb Stefania Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Teo- cit ai cotizat?
Io vreau sa merg la Policlinica. Oare ajunge 100.000 dati asistentei?

Poze cu mami si Sarah
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Ah, si sa nu uit...Teo, am tras cu ochiul la pozele tale. Nu stiu cum aratai inainte, dar acum arati traznet !

Mergi la inceput

Pisi, merci de raspuns. Se poate sa fiu obosita, ca din ce dorm din ce as dormi mai mult. Parca m-a apucat asa o lene (nu stiu daca e lene) sau e pur si smplu o lehamite de toate. Vreau sa iau aer si e frig afara si ninge si nu pot iesi cu Stefi. As vrea sa am o zi pe care sa i-o dedic in totalitate sotului...fara discutii de genul si azi cat ii dau sa manance, mananca mai mult?, cum a facut kk? Ce culoare avea?..etc. Dar si viata fara Stefania mi se pare ca a fost seaca...fara culoare. Acum e vorba de alt nivel de fericire si multumire sufleteasca(cel putin in cazul meu).

Teo si bb Stefania Iulia

Mergi la inceput

Noki, era o singura asistenta si eu i-am dat 50 de mii, acum fiecare da cum crede de cuviinta, depinde si cum te primeste.

Pisi, multumesc. Mi-ai mai ridicat moralul!

Mergi la inceput

Teo, am un sfat: oricum nu ai putea sa te "dezici" o zi intreaga de puitutzul tau. Eu nici la 2 ani nu am putut sa il las cu mama mai mult de 2 zile la tara, am fugit dupa el 200 de km !
Dar daca ai posibilitatea, lasa bblul cateva ore cu mama, prietena sau stiu si eu in cine ai tu incredere si scoate-ti sotul in oras, sa discutati ALTCEVA decat bb, o sa te faca sa te simti bine, eu de ex. aveam senzatia ca nu sunt decat fabrica de lapte, manacare pt sot si prelungirea masinii de spalat. Mai ales ca mi se spunea Milka !!!

Mergi la inceput

Doar nu sunt degeaba la resurse umane...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Proadelina si meems sa va traiasca puiutii!
Ilenuta, multumesc de site,e interesant si de tinut minte,
Noki, eu la asistenta ii dau 5ron sau 10 depinde de ce face in ziua respectiva(daca doar ii scrie o reteta si mi-o masoara 5ron daca ii face vaccinul 10ron...).De ce nu-i faci gauri in urechiuse cu pistolul?E mai bine asa ca i le face repede si nici nu are timp sa reacioneze.

Catutza si Bianca-Maria (25.11.2005)

Mergi la inceput