Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (18)
Raspunsuri - Pagina 15
joy04 spune:
Eu i-am luat si dat suzi cand am venit acasa - cam la o saptamana pt ca il invatasem sa doarma la titzi...si din cauza ca el se trezea exact cand ii era foame si urla pana il spalam. Si mi-era mila de el sa il trezesc eu inainte...
doar ca acuma ma cam dispera in sensul ca nu prea vrea sa adoarma fara ea. si nu-i asta marele bai ci ca nu se odihneste cum trebuie, ca daca o scapa imediat plange.
joy si
Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut
pisi-si-boscu spune:
Joy, ai incercat dupa ce adoarme profund sa i-o tragi tu incet din guritza afara? Usor, pentru ca el ii da drumul, nu mai suge...
Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani
teo_banu spune:
Hai ca iar am facut o boacana. Tocmai am scos niste rufe
si cand sa le intind, le vad verzi...

. Mi-a facut surpriza o lenjerie si s-a curs peste prosoape, hainutze ale Iuliei, tricouri albe..
. Off, cand ma voi invata minte sa respect ce scrie pe etichete!!Eu fac ceva de genul: "Hm ce conteaza 10 grade in plus?"
. Mi-e si rusine sa le pun la uscat...
Teo si bb Stefania Iulia
teo_banu spune:
Cred ca azi e ziua mea de Forum!
Si eu i-am dat Stefaniei suzi si nu pot spune ca e dependenta de ea. Dupa ce mananca bine si incerc sa ii dau suzeta nu o mai vrea, o scoate, o respinge cu limbutza, iar seara dupa ce facem baitza si papam nu o mai ia pana dimineata. O cauta pe la 7 si dupa ce i-o dau mai doarme o ora.
Teo si bb Stefania Iulia
pisi-si-boscu spune:
Baga-le si tu clor... chilotii lui barbatu'meu au fost cateva luni...portocalii. Am "scapat" o soseta rosie de-a copilului in rufele albe de fiert.
M-a consolat cu : iti dai seama ca nu am amante, nu? N-as putea sa ma dezbrac asa la vreuna ! Si eu l-am consolat: cumparam altii...cand ti-or ramane astia mici !!!!!!
bb_alinus spune:
Inca o data merci de raspuns Pisi, dar eu ziceam sa ii dau apita tocmai in ideea sa o obisnuiesc cu bibe ca altfel nu are rost sa ii dau. Ma duc sa mai da o raita prin magazine sa vad ce alte bibe mai gasesc. Sunt mai bune cele de cauciuc sau de silicon?
Suzi la noi: i-o dau tot timpul ( din primele ore de viata
), cand o cere, cand e nervoasa, agitata, iar cand adoarme tot ea o scuipa cat colo. Nu pot sa i-o iau eu din gura pt ca o tine strans intre gingii
. A facut si ea la un moment dat confuzii intre suzi si mamelonul de silicon de la san, dar mai nou le deosebeste foarte bine! Si cu toate astea tot se mai enerveaza pe san. Deci parerea mea e ca nu are nici o legatura suzi cu sanul, pur si simplu se enerveaza pe jetul de laptic, sau cine stie?
Teo, eu, ca sa evit astfel de accidente triez foarte bine hainutele bebelinei, si nu amestec rufele ei cu rufele noastre. E drept ca poate umplu doar jumate sau un sfert de masina dar asa e mai sigur pt mine.
Da, asa se zice ca blitul nu e indicat pt bebei, si noi il evitam, avem o optiune la aparat si in plus Phil retuseaza foarte bine pozele, si-a cumparat nu stiu ce special pt asta ( pe la calculator)
.
Alina si Amalia 17.11.2005
Poze noi feb 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
teo_banu spune:
A inceput sa se nasoleasca conexiunea de net, abia mai merge. Revin mai tarziu ca incep sa imi fac nervi pe PC
Ma distreaza rau chestiile astea...
Va
pe toate!
Teo si Stefania Iulia
dienutagraviduta spune:
salutare.
noi facem foarte bine;
ce ma bucur ca sunt cateva care realizeaza ca aceste "divergente" de opinii dintre mamici nu sunt un cap de lume, si fara ele, forumul asta ar fi cam nerealist; adica e imposibil sa nu zica careva vreo duma, si daca restul n-ar dezaproba, n-ar fi prea bine. slava cerului ca eu intru mult mai rar, si ca citesc numai anumite postari care mi se par interesante, si deci de data asta n-am mai intrat la gramada cu restul lumii care s-a luat la contrazis, ca asa am patit ultima data.
am si eu o rugaminte - nu va mai folositi de "mamica noiembrie" ca sa ziceti chestii pe care nu aveti tupeul sa le ziceti sub semnatura, ca zau nu e frumos. nu am ripostat prima data cand s-a facut asta, fiindca atunci s-a aflat ca pisi e sora mea, si am fost taaare scarbita de ce s-a zis, de parca vezi doamne, ce responsabilitate am eu ca s-a bagat ea aici; pentru cele care sunt curioase - noi nu stam impreuna, nu intram de pe aceelasi calculator, nici macar nu avem atatea in comun cum ati putea crede, deci fiecare pe barba ei.
tin insa sa reamintesc ca asta e un forum public, deci oricine poate intra la un moment dat si poate afla ce are chef despre oricine de aici.
azi suntem in ziua a 4-a de suculet ... papa lucusorul meu cu lingurita de n-are treaba ! in afara de dordia, nu mai da chiar nimeni la copil suc de fructe ?!
eu sunt foarte suparata zilele astea; ca tot s-a vorbit despre cum se simte femeia cu copil mic : ma simt ca un "suport" de copil. textual, adica. nu ma mai intraba nimeni ce mai fac, cum ma simt, daca am de gand sa fac ceva anume, daca am vreo problema. si nu ma refer la sot, acum, care e in treaba asta bagat ca si mine, si participa la cresterea lui cat particip si eu, ba mai mult se duce si la servici.
ma refer la rude. la parinti, ca de la socri nu ma astept la nimic, si poate d-aia sunt multumita de ce primesc. nu mai sunt fiica, dan nu mai e ginere, suntem doar mijlocul de transport al lui luca la bunici. "la" bunici, fiindca bunicii sunt prea obositi, tracasati si stresati sa vina ei in vizita. si apoi, il vor iubi atat de mult pe cat de mult il cunosc, deci daca il duc rar - si o sa planga ca nu ii cunoaste - atunci normal ca n-o sa-l indrageasca prea tare ...
sau faze de genul : "vai ce body-uri dragute am vazut nu-stu-unde ... de ce nu ii iei si tu ?" sau "vezi ca e leagan in oferta la carrefour, foarte misto, numa 1 milion !" am innebunit eu, sau asta e chiar culmea, sa mi se atraga atentia ce sa cumpar la copil, cand astea ar putea sa i le cumpere ei, daca le-ar face placere ?
vroiam sa stiu daca mai trece cineva prin asa ceva; eu una am intrat intr-o depresie vis-a-vis de parinti, pe care i-am respectat intotdeauna, i-am iubit si am sperat sa il iubeasca si pe luca la fel de mult cum il iubim noi. dar vad ca de fapt a avea un copil nu e asa o chestie importanta decat pentru cei care-l fac si care il cresc. nu m-am plans niciodata ca mi-e greu, nici eu nici dan, fiindca l-am dorit, noi l-am facut si nu l-am facut ca sa ni-l creasca altii; de fapt, pana acum n-am avut nevoie decat odata sa plecam singuri undeva (cumnata mea pleca definitiv in canada, si era o ultima reuniune, unde nu aveam cum sa mergem cu copilul), si atunci a trebuit sa-l lasam cu ei; dar a mi se spune ca ma plicitsesc acasa cu copilul, sau ca de ce n-am timp sa-l duc la bunici, sau de ce nu ma duc nu stiu unde, sau de ce m-am dus la ei cu taxiul, ca doar am 2 masini, mi se pare lipsa de intelegere totala ! sub deviza "am crescut si noi copii", mi se pare ca se ascunde muuulta nepasare.
hai ca m-am lungit nepremis, dar aseara am venit de la mama, (unde m-am dus sculand copilul din somn, ca sa am timp, cu taxiul, ca nu mergea liftul si a cobori cu cosuletul de masina 9 etaje e crima), si a plans vreo juma de ora, ca mama s-a jucat cu copilul, si nici nu m-a intrebat ce mai fac macar, iar tata a stat in alta camera cu bunica-mea, uitandu-se la un serial ! (ghinion, era o telenovela si se dadeau 2 episoade unul dupa altul, si dupa aia au fost meciurile cu rapid si steaua).
dienutagraviduta spune:
salutare.
noi facem foarte bine;
ce ma bucur ca sunt cateva care realizeaza ca aceste "divergente" de opinii dintre mamici nu sunt un cap de lume, si fara ele, forumul asta ar fi cam nerealist; adica e imposibil sa nu zica careva vreo duma, si daca restul n-ar dezaproba, n-ar fi prea bine. slava cerului ca eu intru mult mai rar, si ca citesc numai anumite postari care mi se par interesante, si deci de data asta n-am mai intrat la gramada cu restul lumii care s-a luat la contrazis, ca asa am patit ultima data.
am si eu o rugaminte - nu va mai folositi de "mamica noiembrie" ca sa ziceti chestii pe care nu aveti tupeul sa le ziceti sub semnatura, ca zau nu e frumos. nu am ripostat prima data cand s-a facut asta, fiindca atunci s-a aflat ca pisi e sora mea, si am fost taaare scarbita de ce s-a zis, de parca vezi doamne, ce responsabilitate am eu ca s-a bagat ea aici; pentru cele care sunt curioase - noi nu stam impreuna, nu intram de pe aceelasi calculator, nici macar nu avem atatea in comun cum ati putea crede, deci fiecare pe barba ei.
tin insa sa reamintesc ca asta e un forum public, deci oricine poate intra la un moment dat si poate afla ce are chef despre oricine de aici.
azi suntem in ziua a 4-a de suculet ... papa lucusorul meu cu lingurita de n-are treaba ! in afara de dordia, nu mai da chiar nimeni la copil suc de fructe ?!
eu sunt foarte suparata zilele astea; ca tot s-a vorbit despre cum se simte femeia cu copil mic : ma simt ca un "suport" de copil. textual, adica. nu ma mai intraba nimeni ce mai fac, cum ma simt, daca am de gand sa fac ceva anume, daca am vreo problema. si nu ma refer la sot, acum, care e in treaba asta bagat ca si mine, si participa la cresterea lui cat particip si eu, ba mai mult se duce si la servici.
ma refer la rude. la parinti, ca de la socri nu ma astept la nimic, si poate d-aia sunt multumita de ce primesc. nu mai sunt fiica, dan nu mai e ginere, suntem doar mijlocul de transport al lui luca la bunici. "la" bunici, fiindca bunicii sunt prea obositi, tracasati si stresati sa vina ei in vizita. si apoi, il vor iubi atat de mult pe cat de mult il cunosc, deci daca il duc rar - si o sa planga ca nu ii cunoaste - atunci normal ca n-o sa-l indrageasca prea tare ...
sau faze de genul : "vai ce body-uri dragute am vazut nu-stu-unde ... de ce nu ii iei si tu ?" sau "vezi ca e leagan in oferta la carrefour, foarte misto, numa 1 milion !" am innebunit eu, sau asta e chiar culmea, sa mi se atraga atentia ce sa cumpar la copil, cand astea ar putea sa i le cumpere ei, daca le-ar face placere ?
vroiam sa stiu daca mai trece cineva prin asa ceva; eu una am intrat intr-o depresie vis-a-vis de parinti, pe care i-am respectat intotdeauna, i-am iubit si am sperat sa il iubeasca si pe luca la fel de mult cum il iubim noi. dar vad ca de fapt a avea un copil nu e asa o chestie importanta decat pentru cei care-l fac si care il cresc. nu m-am plans niciodata ca mi-e greu, nici eu nici dan, fiindca l-am dorit, noi l-am facut si nu l-am facut ca sa ni-l creasca altii; de fapt, pana acum n-am avut nevoie decat odata sa plecam singuri undeva (cumnata mea pleca definitiv in canada, si era o ultima reuniune, unde nu aveam cum sa mergem cu copilul), si atunci a trebuit sa-l lasam cu ei; dar a mi se spune ca ma plicitsesc acasa cu copilul, sau ca de ce n-am timp sa-l duc la bunici, sau de ce nu ma duc nu stiu unde, sau de ce m-am dus la ei cu taxiul, ca doar am 2 masini, mi se pare lipsa de intelegere totala ! sub deviza "am crescut si noi copii", mi se pare ca se ascunde muuulta nepasare.
hai ca m-am lungit nepremis, dar aseara am venit de la mama, (unde m-am dus sculand copilul din somn, ca sa am timp, cu taxiul, ca nu mergea liftul si a cobori cu cosuletul de masina 9 etaje e crima), si a plans vreo juma de ora, ca mama s-a jucat cu copilul, si nici nu m-a intrebat ce mai fac macar, iar tata a stat in alta camera cu bunica-mea, uitandu-se la un serial ! (ghinion, era o telenovela si se dadeau 2 episoade unul dupa altul, si dupa aia au fost meciurile cu rapid si steaua).
pisi-si-boscu spune:
Alinus, n-as putea sa te sfatuiesc in legatura cu bibe, deoarece cand bb a fost mic eu nu aveam bani nici sa trec strada ( m-am trezit ca nu aveam salariul real trecut pe cartea de munca si semnam un stat fictiv ) asa ca am cumparat un bibe Chicco ( mi-e rusine sa o spun dar o tipa din piata pe care o cunosteam mi-a bagat in scutecul copilului 150.000 cand i l-a dat la o parte sa vada copilul si cu banii aia i-am luat) in plus nu erau atunci nici bibe Bfree nici Tefal sau mai stiu si eu ce... erau Nuk, Chicco, Angel si prostii chinezesti. Ei bine, in afara de cel de la Chicco cu tetina de cauciuc ( eu cred ca e mai buna, e mai moale si mai putin alunecoasa ca cea de silicon ) am avut o groaza de chinezarii de 10.000 bucata, cate 7-8 odata sa le pot fierbe mai rar si sa stii ca desi nu aveau sisteme complicate de temperatura sau de scos aerul, copilul s-a inteles bine cu ele.
Sa nu ma intelegi gresit, acum daca ar trebui as cumpara fel de fel de prostioare si de chestii sofisticate, f bine ele sunt pentru consum nu pt stat pe rafturi la magazine, vroiam doar sa subliniez ca cel mai bun biberon e foamea copilului !