Miresele anului 2006 (46)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

Fetelor eu nu cred ca ajung la targul asta si ma cam oftic, ca vad ca sunteti mai multe care spuneti ca ar cam merita. Rexanne, felicitari pt rochie si asteptam: poze, pret, descriere, etc.
Carmen_Marieta, daca-ti plac pantofii mei, da-mi de stire pe PM sa-ti dau detaliile magazinului. Pantofii au talpa crem(si eu am alergat inebunita sa nu aiba negru-parca s-au tampit astia!) si tocul are cam 8 cm-nu stiu daca e prea mare pt tine.
Mai fetelor, pe mine m-a dat peste cap faza cu andreea; pur si simplu nu-mi puteam reveni. In 2006 sa moara o femeie la nastere in spital?! Hai, intelegeam daca nastea acasa, dar cu o armata de doctori langa ea?! Incredibil! Dumnezeu s-o odihneasca si sa le dea putere celor ramasi dupa ea sa faca fata vietii in continuare. In principiu si eu cred ca Dumnezeu stie ce face, dar uneori traiesc cu impresia ca-si deleaga autoritatea unor neaveniti! Si ca uneori soarta noastra nu sta in mainile Domunului ci in mainile altor oameni....si atunci nu prea mai gasesc rostul explicatiei "asa a fost sa fie"...

Diverse pentru nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Mi-am comandat invitaaaaatiiiiiiiileeeeee (de la targ )
Si sunt CELE MAI FRUMOASE DIN LUME!!!

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

Kreliutz de la Tbz nu stiu cum ai luat invitatiile? pe mine m-au lasat pe spate preturile. scrisul au zis ca ma costa 700 si ceva de mii. pretul invitatiilor intradevra e beton, dar atat de mult scrisul? ori eu nu sunt pe treaba mea ori astia sunt dilimandrosi.

Rexanne, sa ne arati pozuca. Si sa o porti sanatoasa. Felicitari.

Freia si Alexa

Intram in legalitate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niccostea spune:

quote:
Originally posted by dyadya

Mai fetelor, pe mine m-a dat peste cap faza cu andreea; pur si simplu nu-mi puteam reveni. In 2006 sa moara o femeie la nastere in spital?! Hai, intelegeam daca nastea acasa, dar cu o armata de doctori langa ea?! Incredibil! Dumnezeu s-o odihneasca si sa le dea putere celor ramasi dupa ea sa faca fata vietii in continuare. In principiu si eu cred ca Dumnezeu stie ce face, dar uneori traiesc cu impresia ca-si deleaga autoritatea unor neaveniti! Si ca uneori soarta noastra nu sta in mainile Domunului ci in mainile altor oameni....si atunci nu prea mai gasesc rostul explicatiei "asa a fost sa fie"...

Diverse pentru nunta

Culmea e ca joi a postat un mesaj de genul "nu cred ca mai apuc ziua de sambata"... Din ce am inteles, doctorii nu ar fi putut face prea mare lucru. M-a dat complet peste cap si mi-a taiat tot elanul meu pionieresc de pregatiri de nunta... Dumnezeu s-o odihneasca in pace!

Optimistul e mai aproape de Adevar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rexanne spune:

Gata , m-am intors... Sunt o harnicutaastazi, am facut curat in toata casa, am facut ciorbica de oase de porc, salatica de vinete, friptura de porc la punga cu cartofi natur si peste in folie (pe asta l-a facut Ubi), ca deh, vine mama soacra in vizita...ea saraca vine la inmormantarea unei cunostinte...da' tre' sa ii multumesc in vreun fel ca m-a sponsorize cu rochitza...

Pe care am pus-o in casuta sus, deci puteti sa o vedeti...Ea are mai multe strasuri decat de vad in poza (ca poza cre' ca e facuta cu foarte multa lumina..).Este alba alba, cu jupoane si nu cu cercuri, partea din sus fronsata (nu stiu daca am scris bine, da' nu mai conteaza), este dintr-o bucata (eu mi-am dorit tare mult asa). Cat despre pret, mie nu mi s-a parut exagerat...mare. da nu exagerat. A fost 847 de eoroi, cu reducere de 10%, adica vreo 745 de heoroi, adica vreo 26 meleoane si ceva (sper sa nu fie vreo probelemuta ca am pus preturile...).Am dat avans 20 meleoane (banii lu' socrela, sa-i dea DD sanatate)si luna viitoare mai dau restu'. Si o iau acasa.Si o duc cu doua saptamani inainte de nunta pentru stramtat, scurtat, calcat (daca e nevoie)la magazin. Oricum sa stiti ca eu chiar m-am simtit printesa in rochia aia...
Si vreau sa va spun si altceva.Am probat si rochite mai scumpe, de 1000 si o mie si mai mult de euroi..dar tanti aia mi-a zis ca aia e a mea...adica am apreciat faptul ca nu mi-a bagat pe gat ceva mai scump ca sa-si scoata ele banii...
HAi ca fug sa verific fripturica....
Ce bine e sa ai net acasa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rexanne spune:

AA!!! Si saru-mana fetele pentru felicitari!!!
Pupic la voi bey!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Freia, cred k erau tbz, de la CP le-am luat - de la cei care sunt pe pache protopopescu 112 - 13 mii invitatia si la 80 de invitatii cate voi da eu - 850 scrisul..
nu stiu - e mult, e putin, cert e ca mie mi-au placut rau si m-am indragostit de ele la prima vedere...

ps....andreea, esti in gandul meu...

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana07 spune:

Ce fac miresicile anului 2006?!?

Harnicutze...harnicutze!!! Offf...ce dor mi-e de perioada asta...a pregatirilor...cu toate framantarile ei...

Va pupacesc si va doresc succese pe toate planurile!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

ne luat invitatiiiiiiiiiiiii, exact asa cum imi doream eu...ca el saracu nici nu a clipit: a zis ca d c mie imi plac si lui ii plac. si ne-am ales si vereghetele , ne ducem luni la magazin sa le luam. sunt asa de happyyyyyy

nunta2006

briza_marii
ziua nuntii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Gata fetele, am venit si eu de la targ.

Mi-a placut.

Mi-am achizitionat rochita de cununie civila de la White Lady. De fapt, ca sa fiu mai sincera, sunt rochitele pt. ca nu m-am putut hotara si mi-am luat doua.
O sa pun la "Au inceput pregatirile" rochita favorita (adevarul e ca nici nu am gasit poza cu cealalta iar eu n-am fotografiat-o).
Pantofi noi nu-mi iau, o sa folosesc o pereche mai veche dar foarte draguta.
Deci...pot sa consider ca am cam terminat in mare cu garderoba.

O sa trebuiasca sa ma mai interesez de accesorii (bijuterii, genti, etc) dar asta mai tarziu.

17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Mergi la inceput