Miresele anului 2006 (46)

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danutza_s spune:

din intamplare am aflat ca soacra mea e prietena cu socrii Andreei. iubi meu il stie pe sotul ei.eu nu ii cunosc decat socrii. Doamne, ce rau imi pare....eu vreau sa merg la inmormantare si vreau sa ii ajut familia cu orice pot, macar cu niste laptic humana, numai sa accepte...
fetelor, nu vreau sa va intristez, aici vorbim de nunti...imi cer scuze...
freia, ati deschis vre`un cont, ceva, ca nu pot sa ma duc sa le dau bani asa....intelegi tu...

in rest, azi am fost si eu la targ,merita sa va duceti....mi-am gasit invitatii,exact cum voiam eu, dar nu pot sa comand acum pt ca nu am stabilit ora la biserica...asa ca o sa le iau mai tarziu la un pret normal, nu acum cu reducere...asta e...

lamuriti-ma si pe mine....cum vine asta... invitatia(hartia, cartonul)costa 25.000 de exemplu si mai imi ia niste bani in plus si pe scris, ca sa mi le imprime ???...asa se procedeaza??? ce fac, ma taxeaza la numarul de cuvinte, ca la anunturile la ziar??? (am glumit aici)...poate am inteles eu aiurea ce ati scris voi, ca`s cam nedormita si nu am mancat nimk toata ziua...

sa aveti un week`end frumos in continuare si pupicei multi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Danutza...chiar asa se si procedeaza cu invitatiile.

Invitatiile (adica cartonul cu model) au un pret...10,20, 30.000 lei..etc.
Tu le cumperi albe...iar magazinul mai cere niste bani ca sa imprime textul pe ele.

Si aici sunt diferente...daca vrei negru - e mai ieftin, o alta culoare - creste pretul, pana la auriu si argintiu - care sunt cele mai scumpe.

Sa-ti dau exemplul meu: am comandat invitatii care albe (adica crem ca nu-s albe) costa 10.500 lei/ bucata (cu TVA).
Vrem sa scriem textul cu maro...ceea ce e 7.500 lei/ bucata (fara TVA).
Deci...in final invitatiile (cu scris cu tot) vor costa ca, 20.000 lei.

17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danutza_s spune:

mercic, rallu...chiar nu stiam si de faza asta...
dar de exemplu nu pot sa le cumpar neimprimate si sa mi le fac eu cum vreau???... ca am imprimanta k`lumea acasa ...oricum , nu costa mult per total, dar ca idee.... sau ti le vand doar scrise ???...vezi, daca pana acum nu m`a interesat chestia asta, ca am zis ca mai e destul timp si e cam devreme de facut invitatiile, nu am stiut....noroc cu voi....eu m`am uitat azi de invitatii, dar doar dupa modele, nu am intrebat nimc altceva....

Mergi la inceput

Fetelor tocmai mi-am dat seama ca AZI SE INSOARA SINGURUL NOSTRU MIRESEL !!!!

Tare as fi fost curioasa daca a apucat sa-si puuna planul in aplicare si sa se duca la mare inainte de nunta.

CASA DE PIATRA (ca la ora asta e deja domn respectabil)!!!!

17 iunie 2006

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pepenash spune:

Dupa cum a dezvaluit deja Freia, ne-am intalnit vineri la targ... Mama ce inalta e! Targul mi s-a parut de departe cel mai interesant dintre toate si cel mai bogat din punctul de vedere al ofertei. Personal nu am facut mari achizitii, dar sunt cateva lucruri interesante pe care le-am vazut si le voi procura/contracta in viitorul apropiat. Este vorba despre o cascada de ciocolata, la gandul careia salivez si acum, si doua categorii de marturii pe care am pus ochii: ciocolatele de la Cade si lumanari in forma de tort, asa cum mi-am dorit de la inceput. Acestea din urma mi s-au parut putin cam mari si astept sa vad daca se pot face si mai mici sau alte culori pentru ca cele expuse erau doar albe. In rest, rochite foarte frumoase si foarte multe, dar nu mi-a placut decat acelasi model al lui Cristian Samfira (da, am aflat cum il cheama pe creator!) care mi-a placut si la Romexpo si inca una a unei firme din Brasov, Divina Atelier si, desigur, creatiile Agnes Toma. Dar astea sunt gusturile mele... Ah, si am vazut si probat verighetele pe care le dorim, dar, fiind singura, nu le-am achizitionat. Oricum, sunt in Bucuresti, asa ca ii avem langa noi.
Cam atat de la mine!

Ah, casa de piatra mireselului nostru!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Bravo, Rallule!
Mi-ai luat-o inainte! Ai fost un pic mai harnicuta!
Dar vin si eu din urma, ca tot nu pot dormi, desi ochisorii tare mi se mai inchid...
Prin urmare:
ANIMAGUS: Casa de piatra! Multa fericire, sanatate, bucurii, numai impliniri si multi bani alaturi de aleasa inimii tale! Si... nu in ultimul rand: bebei sanatosi, frumosi, cuminti, destepti si cum mai vreti voi!

Si, evident, poze! Vrem poze!!! Cand poti, dar cat mai curand, da???!...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Offf, fetelor, am fost si eu azi la targ...Am vazut o rochita de care m-am indragostit, insa am vazut-o pe cineva care o proba si a luat-o, cica era unicat...M-am invartit la greu pe acolo, in speranta ca voi gasi altceva care sa imi placa, si nu am vazut nimic...Ana-MariaDon't worry about what people think, they don't do it very often.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ralnied1

Bravo, Rallule!

Hi-hi-hi...m-ai amuzat...ce bine ma simt cand se mira lumea de harnicia mea :)))))
Poate ii comunica cineva si mamei ca sa nu se mai planga ca nu fac aia si aialalta.

17 iunie 2006

Mergi la inceput

Ooana...ai fost cumva la targ...sambata pe la ora 15-16??

Am vazut pe cineva proband la Creal fix rochita care ne placuse noua si m-am gandit instantaneu la tine. Din pacate n-am avut curajul sa trag fata respectiva de maneca ca s-o intreb cum o cheama :)))

Desi toata lumea din jurul meu era ingrozita de cate ori auzea ca iar plec la expozitie de rochii si poate imi place altceva, am fost foarte surprinsa sa constat ca mie tot la rochia mea mi-a ramas inima.
Am gasit una similara pe un model (desi nu era la fel de draguta ca bagasera un fir roz prin material) si nu ma mai putea desprinde al meu de acolo...cazusem iar in extaz uitandu-ma la zapacenia de rochita.
E clar...am fost facute una pt. alta.

17 iunie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

quote:
Originally posted by Rallu

quote:
Originally posted by ralnied1

Bravo, Rallule!

Hi-hi-hi...m-ai amuzat...ce bine ma simt cand se mira lumea de harnicia mea :)))))
Poate ii comunica cineva si mamei ca sa nu se mai planga ca nu fac aia si aialalta.

17 iunie 2006

Daca imi spui cum as putea lua legatura cu mama ta, te ajut imediat...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput