Miresele anului 2006 (46)
Raspunsuri - Pagina 29
![](images/user_woman.png)
CarmenIubi spune:
Asa cum spuneam, El are incredere ca o sa iasa totul PERFECT! Si eu cred la fel, dar mai stiu si ca trebuie sa mai stresez putin pentru "perfectul asta" Acum nu stiu cum sa fac cu aranjatul salii...nu vreau sa para nici golasa, da' nici impopotonata . Asa ca HELP!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
andreea_trend spune:
Bine ai venit Carmen... in clubul miresicilor...
Dar poate ne dai si noua mai multe detalii...
Si stai linistita, aici sigur vei gasi multe solutii la problemele tale...
Nunta noastra
Poze
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Carmen_Marieta/Carmen_Marieta.jpg)
Carmen_Marieta spune:
Briza eram tare rau bagata in ceata, am banuit eu ca este o gluma dar nu ma elucidasem.mersik mult.
CarmenIubi bine ai venit! Stai linistita ca le rezolvi tu pe toate ca sa iasa perfect.O sa te ajutam si noi care cum putem.Spor la pregatiri.
kateryna spune:
Dumnezeu sa-i odihneasca somnul Andreei si sa aiba grija de micuta Andreea. Dumnezeu s-o odihneasca in pace!
Nunta noastra
CarmenIubi spune:
Inainte sa incep cu intrebarile, va multumesc anticipat pentru raspunsuri :). Asadar: verighete? (vrem din aur alb, frumoasa, unde sa ne ducem? ), invitatii? costumul lui? accesoriile mele? (rochia, slava Domnului am luat-o, dar mai am nevoie de voal, pantofi etc)? firme pentru aranjamentul salii (as vrea sa imi spuneti si niste preturi; cat ati platit in total )???
Multumesc din nou tuturor
![](images/user_man.png)
radu300 spune:
Carmen a vrut sa fie o gluma, stai linistita nu probez rochiile decat prin vizorul de la aparatul de fotografiat (cum ii sta, pica bina, etc). Oricum ma pricep la rochii tot atat de bine precum se pricepe un magar la opera, asa ca nu bagati prea tare in seama ce spun eu pe tema asta. Idea era ca acolo am vazut pentru toate gusturi rochiile, si nu doar albe. Iar o rochie albastra era superba, nu doar ca rochie de mireasa, ci ar fi picat bine si pe orice nasa (undeva in primul salon, pe stanga, nu stiu firma, dar daca ajungeti si o remarcati inseamna ca v-a placut si voua).
"http://community.webshots.com/user/pentrununta"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Carmen_Marieta/Carmen_Marieta.jpg)
Carmen_Marieta spune:
Radu eu stiam ca esti un dar chiar ramasesem surprinsa de cele scrise...
.
Fetelor am vazut pe net o creatoare de pantofi: Mihaela Galvan, am inteles ca face pantofi de mireasa, a fost la targuri, voi a-ti vazut ceva pe acolo? Cam ce preturi erau??? Eu am innebunit cautand pantofi albi(am gasit numai cu talpa neagra, sau daca stiti unde pot gasi cu talpa alba sau cel putin crem va rog spuneti-mi si mie.As vrea ceva cu toculet f mic,nu pot purta cu toc mai mare
.
Rallu spune:
quote:
Originally posted by Carmen_Marieta
[
Fetelor am vazut pe net o creatoare de pantofi: Mihaela Galvan, am inteles ca face pantofi de mireasa, a fost la targuri, voi a-ti vazut ceva pe acolo? Cam ce preturi erau??? Eu am innebunit cautand pantofi albi(am gasit numai cu talpa neagra, sau daca stiti unde pot gasi cu talpa alba sau cel putin crem va rog spuneti-mi si mie.As vrea ceva cu toculet f mic,nu pot purta cu toc mai mare
.
Pai pantofii mei iti plac?
Sunt cu talpa alba (nici eu n-as fi acceptat alta culoare) si cu toc mititel.
Ii gasesti la Cocor...aprox 1,5 mil.
17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
Freia spune:
io fusai ieri la targ, vazui pepenashu, luat costumul de civila da la White Lady. Mai trebuie sa imi fac comanda de pantofi rosii (am vazut unii dementiali la 2.200.000 si e comanda nr meu tre sa mai dau 20%.
si atat, ca m-a deprimat vestea cu Andreea. Dumnezeu sa o odihneasca in pace si sa aiba grija de fetitza ei.
Freia si Alexa
Intram in legalitate
Rexanne spune:
Fetili, vesti bune!!! Mi-am luat rochita!!!!
Adica e impropriu spus ca mi-am luat-o, ca inca nu o am acasa, dar....MI-AM LUAT ROCHITZA!!!!!
De la Salon Gabriela, din colectia Ana si nu mai stiu cum, dar este superba...am probat trei, da asta mi-a placut cel mai tare si mai tare...si am dat avansul si este a mea!!!O sa incerc sa incarc fotografia ei de pe site in casuta mea...Oricum este alba, cu sclipirici putini, cu fronce-uri...ce mai , frumoasa....ca-i a mea..
Hai va pup