Miresele anului 2006 (46)
Raspunsuri - Pagina 14
SunSmile spune:
Neazza
Bravo Rallu! Mai da' harnicutza esti!
Pliciu primishi scumpi?
Sa fie intr-un ceas bun cu biserica, Carmen!
Deci cumatra scularea...hai..la program...unu,doi, stanga-n prejur...hai hai pas alergator!
Iubita pupici!
Ooana tu pe unde umbli? Vii diseara la Bucuresti?
Sa aveti o zi faina gagici!
plici plici spune:
neata fetili....
Sunsmile, sarumana, am primit, balesc la poze acuma. pupiii multi.A, si cunosc acel magazin de pe Eminescu, ii zice Delicateria si e superrrr..scump intr-adevar dar orice de acolo e delicios, si merita asa la o "desfatare"
Deci Krelia, cum stam cu marturiile?
mmmmm....ce pofta de licii mi-a facut raluca.....azi o sa manac de la chinezesc
pup la fete si spor la trebi
ooana spune:
Neata fetelor!...ieri a picat netu' si asa cum va stiu ca intotdeauna harnicute ati scris o gramada de pagini...acu' ma apuc de citit sa recuperez!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day
krelia spune:
quote:
Originally posted by SunSmile
Deci cumatra scularea...hai..la program...unu,doi, stanga-n prejur...hai hai pas alergator!
Deci da da..imediat!!!
Acu' plec la admin. financiara , ca boii de romani vor sa-mi ia impozit pe ceva ce nu mai am ...apoi la munci, nu la belit ochii aiurea!!
Edit: ti-am zis io bey ca bate??
quote:
Originally posted by plici_plici
Deci Krelia, cum stam cu marturiile?
Deci, nu stiu frate ca ma dispera, daca nu gasesc ceva sa-mi placa...
Neazza fetele frumoase!
bebb, esti miresica noua??? Trimite-mi un PM cu datele de contact sa scriem la listutza!
Ne "auzim" mai incolo
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
dyadya spune:
Neata fetelor si felicitari tuturor celor care ati mai facut un pas, doi(100 Rallu) in organizarea nuntii! Bravo! Mi se pare mie sau pana acum am cam stat linistite iar acum am cam intrat in fibrilatii? Ca la mine totul se intampla prea repede si prea in acelasi timp. Ca de exemplu, maine seara mergem in auditie la formatie deci o s-o mai rezolvam si pe asta. In doua saptamani am rezolvat si cu nasii si cu o parte din cumparaturi si cu formatia si se pregateste si rochia. Si stau si ma gandesc nostalgica la un de-abia trecut octombrie- noiembrie cand stateam linistita si spuneam ca le fac pe toate la pas ca am atata timp inainte. Si acum, nu mai stiu ce sa fac mai repede, nu ca n-as avea timp, dar asa a fost sa se aglomereze toate in februarie. Partea buna e ca o data rezolvate, dupa aia pot sa ma linistesc.
Mai, dar Animagus nu mai intra si el pe aici sa ne zica ultimele lui cugetari de burlac? Alo, domnu'.... esti stresat?
Apropo de cor si de biserica: noua la Radu-Voda ne-a spus preotul ca au cor(sunt studenti la teologie si conservator) si tb platiti separat. Si ne-a zis cam 100-150 mii de om, in conditiile in care sunt vreo 6-7(poate si mai multi). Mie nu mi s-a parut scump deloc si chiar am insitat de la bun inceput pe ideea de cor. Voi ziceti aici de 2 milioane pt 2 oameni? pai, in primul rand ce cor e ala format din 2 oameni?Nici eu n-as da, sa fiu in locul vostru! Dar daca vreti neaparat cor si mai ieftin, de ce nu intrebati la biserica daca va lasa sa aduceti voi corul. In fond, e pt o singura slujba, deci coristii lor someaza o juma de ora. Si cautati si voi pe la facultati, pe la seminare, aveti timp sa va interesati...nu stiu, poate aberez, era doar o idee...poate va e de folos.
Diverse pentru nunta
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by BlueEyes
Raza... tu esti in pozicile cu rochitza? Ca nush de ce, dar io mi te imaginam blonda....
Da, eu mi-s... Blonda sau alta culoare ? Brr ! In nici un caz ! Ce, bruneta nu ma placi ?
Raza de soare, curand SOTIE de pui alintat
Foto
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by dyadya
Voi ziceti aici de 2 milioane pt 2 oameni? pai, in primul rand ce cor e ala format din 2 oameni?Nici eu n-as da, sa fiu in locul vostru!
Eu n-am zis cati sunt, ci ramona; cat timp stiu ca nu ne permitem, nici n-avea rost sa intreb cati sunt. Oricum e mult, ai dreptate ! Si ma gandesc: daca sunt 3 preoti si se ingana unu' pe altu', ce nevoie am de cor ? Ca oricum, la nuntile cu cor, eu n-am auzit pana acum sa cante "Ave Maria", de ex. Si pe mine asta ma lesina...
Foto
ooana spune:
Pana la urma, cum ramane...va fi o intalnire cu ocazia targului?
...am intrebat pentru ca am vazut ca nu mai zice nimeni nimic!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by ooana
Pana la urma, cum ramane...va fi o intalnire cu ocazia targului?
Eu nu stiu daca mai vin (motivele nu conteaza)... oricum, singurul lucru de care aveam nevoie de la targ, e un decor de tort-la Romexpo nu l-am luat k depasea bugetul- si l-am gasit la cofetaria Tip-Top cu 350.000 in loc de 850.000 !
Foto