Miresele anului 2006 (46)
Raspunsuri - Pagina 15
briza_marii spune:
Cine stie, la targul de la casa poporului care este programul? aveti idee si la care intrare este?
nunta2006
briza_marii
ziua nuntii
krelia spune:
Buna ziua, m-am intors!
oana, eu as prefera sa te vaz dupa targ, ca sa stam cu coana mare la povesti ...eventual sambata dupa-amiaza, sau poate chair vineri seara....ce zici? vorbim.
briza, programul cred ca va fi tot de al 10 paa la 8, ca si la celelalte...singurul lucru pe care ils tiu este ca biletul luat dintr-o locatie e valabil si in cealalta (acu'...sper sa nu se vanda bilete numai la marriott si daca vrei sa mergi doar la casa poporului, sa fii nevoita sa te duci pana la marriott...ca as muri, iti dai seama)...
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
Danutza_s spune:
eu stiu ca programul e asa : vineri 13-19, sambata 10-19, duminica 10-18. asta stiu ca e la hotel marriott si ca au cu vanzare la casa poporului.dar cred ca au acelasi program si acolo si dincolo.si am mai auzit ca iti ofera ei transport de la marriott dincolo.
Andita spune:
De pe site-ul lor http://www.expomariage.ro/ eu cma inteleg ca la Marriott se poate doar admira, si la Palatul Parlamentului se poate si proba.... Voi cum pricepeti? Exprimarea e tare ambigua. Eu speram ca intr-o parte sa fie rochitele, si in cealalta sa fie restul....
Au mai ramas...
Poze
a.cicel spune:
Ce harnicute sunteti....
Eu am intrat pe ultima suta de metri. Maine mergem la restaurant sa spunem nr de persoane, sa vedem cum aranjeaza sala..sa stabilim totul in cele mai mici detalii. Si apoi la tara sa aducem tuica.
Sa stiti ca s-a scumpit bautura. Sau, cel putin berea. Berea la cutie care era 11.000 acum e 16.000. Am avut un soc azi cand mi-a zis iubi. Ca e in concediu de azi si sondeaza piata. Oare si celelate bauturi sa se fi scumpit? Ca la alea nu prea stiu preturile. Voi ce stiti?
13+
Mai am 9 de zile pana la nunta
POZE
ralnied1 spune:
Andreea, initial s-a spus ca de la 1 februarie se scumpesc. Apoi am auzit ca de la 1 ian 2007. Iar zilele astea am citit intr-un ziar ca de la 1 iulie 2006. Nu mai inteleg nimic!
Trenurelule, ma bucur ca iti place si tie Tiempo de vals! Deci nu sunt singura!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
krelia spune:
quote:
Originally posted by Danutza_s
eu stiu ca programul e asa : vineri 13-19, sambata 10-19, duminica 10-18. asta stiu ca e la hotel marriott si ca au cu vanzare la casa poporului.dar cred ca au acelasi program si acolo si dincolo.si am mai auzit ca iti ofera ei transport de la marriott dincolo.
Danutza
Nope , uita-te pe site-ul dat de Andita, acolo scrie si programul de vizitare
Andita, intr-adevar, e cam aiurea exprimarea...pai, dk mie imi plac emodleul X vazut la Marriott, ce face, pleaca cu el pana la CP ca sa-l probez eu sau are inca unul acolo??? Ciudat...eu credeam altfel...ca la Cp vor fi rokitele, si accesoriile pentru ea (jartelutza, diadema, manusi, pantofi, etc...) iar la Marriott, restul accesorilor pentru nunta (invitatii, marturii, guestbook, aranjamente sala, etc..)
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
briza_marii spune:
Aoleu m-am zapacit de tot cu targul asta. Ideea e ca nu pre am asa mult timp la dispozitie sambata sa ma fatai si colo si colo. Pls dc merge cineva vineri sa ne spuna si noua ce si cum....
nunta2006
briza_marii
ziua nuntii
Danutza_s spune:
quote:
Originally posted by krelia
[Nope , uita-te pe site-ul dat de Andita, acolo scrie si programul de vizitare
greseala mea...mii de scuze.....krelia are dreptate....
ma iertati, nu-i asa ???
ooana spune:
quote:
Originally posted by krelia
[purple][font=Comic Sans MS]Buna ziua, m-am intors!
oana, eu as prefera sa te vaz dupa targ, ca sa stam cu coana mare la povesti ...eventual sambata dupa-amiaza, sau poate chair vineri seara....ce zici? vorbim.
...sunt total de acord...sambata e foarte seara bine!
Eu ma gandeam ca poate faceti o intalnire...si cunosteam si eu cat mai multe miresici!
Teoretic azi plec spre Bucuresti, practic inca il astept pe sefu sa vina sa imi semneze nota de concediu pentru maine...dar partea buna e ca sora lui Marius unde o sa stam are net si intru si eu sa vaz ce mai faceti!
Oare mai merge cineva, de nebuna ca mine, din provincie la Trag?! Cred ca nu, sunt singura