Miresele anului 2006 (46)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

quote:
Originally posted by Rallu

Am fost cu mama de dimineata la Creal ca sa o rog pe tanti sa-mi modifice corsetul si tare bine mi-a prins. Mi-am cumparat 2 sutiene cu spate transparent in totalitate (banda de plastic e prinsa direct de cupa) si au si cupele cu forma frumoasa (unul alb pt. rochita de mireasa). Aaaa...mi-am mai luat si chilotei si ciorapei albi cu banda adeziva, deci mi-am facut trusoul in cam 5 min. (ne grabeam).

In alte 10 minute am reusit sa-mi achizitinez si un compleu cu 800.000 lei (erau reduceri) dar l-am lasat acolo ca sa-mi scurteze si sa stramteze fustita.

Rallu, de unde ai luat sutienul respectiv? si poti sa imi spui cat ai dat pe el? si chilotzei si ciorapei?

Freia si Alexa

Intram in legalitate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

vreau si eu Tiempo de vals
pleaseee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Si eu vreau...faceti-va un pustiu de bine!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Buna fetelor!!!
Mai apar si eu pe aici dupa cateva zile de absenta.
A venit marti mama, de ziua mea, ca sa putem iesi si noi undeva. dar prostii de noi, n-am facut rezervare si nu am gasit nici un loc liber. asa ca, vb. unei mamici, tot acasa la alcto-bar am ajuns.
Dar am iesit aseara, si ne-am luat revansa.
I-am aratat mamei mele, rochitele, videoclipurile faimoase si tot discutam despre nunta acum. eu voi intra in biserica la bratul tatalui meu.

Rallu superba invitatia. acum am vazut-o.
Krelia, Oana, Raluca, A.cicel si celelalte miresici va .
merg sa-mi alaptez puiul.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

toate miresicile.
Am bantuit toata dimineata pe forum, sa-mi fac "postari" sa-mi activez si eu PM. Mamaaa ce de chestii interesante.... Nici n-as fi crezut. Dar am ramas in urma cu cititul pe aici, lasa ca recuperez repede.
BlueEyes, ai rezolvat ceva cu tortul ala cu poza? Sunt curioasa.
Noi am fost aseara la o firma cu foto/video/decoratiuni, am tras niste nervi, super "profesionist" domnu' de acolo, eu ii ziceam "nu-mi place asta, eu vreau asa", el zicea "pai de aia nu va place ca n-a fost lumina buna cand s-a facut poza, eu va pot face ce vreti, dar viziunea dumneavoastra nu-i buna, si totusi, uite ce frumos facem noi..." Ce sa mai spun ca sunt "agentie "full-service" cica si ma trimite pe mine sa vorbesc cu fotograful si cu cameramanul si nu-mi poate face nici macar o oferta de pret pentru asta... Sa mori nu alta. Si cand ma gandesc c-am avut recomandari pentru firma asta...

Ilinca, n-ai mai dat nici un semn, ar fi foarte posibil sa nu fi functionat PM-ul meu cand ti-am dat reply. Inca mai astept pozele.

Miresica de 15 iulie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns issis spune:

Buna miresici! Ma treceti si pe mine pe listuta magica cu nunta pe 18 iunie 2006, Biserica Sf. Gheorghe Grivita si restaurant Parco dei Principi??
Sunt f stresata cu pregatirile, nu-mi gasesc fotograf si cameraman. Puteti sa-mi recomandati pe cineva? Aveti idee de preturi pt toata ziua pentru aceste 2 servicii?
Va pup si mercic!spor la pregatiri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

issis facem nunta la aceeasi biserica
credeam ca-s singura
nu-i asa ca e superba?
eu am 2 in 1 si aprox 10 milioane

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by issis

Buna miresici! Ma treceti si pe mine pe listuta magica cu nunta pe 18 iunie 2006, Biserica Sf. Gheorghe Grivita si restaurant Parco dei Principi??
Sunt f stresata cu pregatirile, nu-mi gasesc fotograf si cameraman. Puteti sa-mi recomandati pe cineva? Aveti idee de preturi pt toata ziua pentru aceste 2 servicii?

Te trecem, desigur!!!
Bine ai venit!! Si...sedere "deasa" cat mai placuta!
Cat priveste forograful&cameramanul - cel recomandat de DC - deja cred ca are agenda plina pt luna iunie, so..ar trebui sa mergi pe alte recomandari

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Issis bine ai venit pe !
Din pacate nu-ti pot recomanda fotograf/cameraman, adica pot, dar din Cluj si nu cred ca te ajuta . Ceea ce-ti recomand insa este sa nu folosesti 2 in 1, adica aceeasi persoana sa faca si poze si sa si filmeze. Am auzit foarte multa lume nemultumita de rezultat. De pe unde am cerut noi oferte au echipa: 1 fotograf si 1 cameraman, iar pretul se invarte tot pe la 10-11 milioane.

Miresica de 15 iulie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magda raluca spune:

quote:
Originally posted by issis

stiu eu un fotograf foarte bun, nu stiu daca e liber, dar poti incerca. spune-mi pe mail daca vrei numele si nr. de telefon. si nu era foarte scump.
de cameraman, nu stiu nimic.
pupici la miresici!

Mergi la inceput