Miresele anului 2006 (46)
Raspunsuri - Pagina 17
alessa_foc spune:
Buna, miresici! Va rog sa ma treceti si pe mine pe listuta in data de 10 iunie, Biserica Sf Ilie, iar restaurant: R Generalilor. Ma bucur sa fiu alaturi de voi, mai ales ca va citesc mesajele de ceva vreme si mi-au fost de mare ajutor. As mai avea nevoie de o recomandare pentru un DJ, nu lautar. VA multumesc.
Pupici !
Freia spune:
Isis daca vrei pe cineva iti pot recomanda pe cineva. Noua pt toata ziua ne ia 11 milioane cu tot cu scos albume, casete, dvd film si dv poze.
Freia si Alexa
Intram in legalitate
magda raluca spune:
alessa, bine ai venit!
samira, si eu fac nunta tot la acelasi restaurant. Ai idee cat costa taxa aceea de scaun (adica pe nr. de persoane)? noi trebuie sa mergem luna asta sa aranjam, dar ma gandeam ca ai niste informatii, sa nu lesin acolo! multumesc!
issis spune:
Multumesc pentru primire, fetelor!
Magda raluca si Freia, puteti sa-mi trimiteti datele de contact si preturi eventual pe PM? Tocmai mi l-am activat, asa ca le pot primi:). Multumesc!
issis spune:
issis facem nunta la aceeasi biserica
credeam ca-s singura
nu-i asa ca e superba?
eu am 2 in 1 si aprox 10 milioane
nicoletaB ma bucur sa aud asta..avem cu cine sa impartim impresii..Eu am ales aceasta biserica pentru ca este ff aproape de casa si este si f frumoasa, spatioasa. Mama mea a fost si a platit taxa de 1 milion si a ramas sa vorbesc separat pentru cor, care nu stiu cat costa, dar imi doresc f tare sa am cor la nunta mea. In afara de aceste taxe , preotul a spus ca nasii vor da cat vor dori si daca vor dori. Mi s-a parut absolut rezonabil!
Nu am inteles ce ai spus tu...ca ai 2 in 1 si aprox 10 mil????
krelia spune:
Freia, ai vorbit??
Pe maine, fetelor!
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
karamel spune:
vai vai, mai fetelor, greu mai e sa tina omu pasu' cu voi, cand are doar cate-o juma' de ora pe apucate, la sfarsit de program, pentru vizionare si lecturare !!!
felicitari tuturor pentru achizitiile facute! sa le purtati sanatoase, fericite si iubite!!
cand citesc cate ati facut si pregatit voi.......si eu sunt inca in faza de "documentare"/"sucire idei" si alte de genu'......ma apuca putintel groaza; dar, oricum, pana in septembrie mai am...
pana una alta, ca unica noutate, am si eu inelus !!! si-s tare mandra de mine si fericita !!!
pupici
Danutza_s spune:
bun venit pe DC le spun si eu noilor miresici !!!
eu am o curiozitate...dar, zau, sa nu radeti, da ???
ma intreb cati ani are cea mai tanara miresica de aici.adik cine e cea mai mica dintre noi,miresicile de 2006 ? uite, si ca sa vedeti ca eu una nu ma "ascund", eu fac 25 inainte cu 3 saptamani de cununia religioasa (ca civila e mult mai devreme).
so, care are 20,21 ??? sau poate mai putin....
P.S. Krelia fii pe faza (oricum tu intotdeauna esti)
krelia spune:
quote:
Originally posted by Danutza_s
eu am o curiozitate...dar, zau, sa nu radeti, da ???
ma intreb cati ani are cea mai tanara miresica de aici.adik cine e cea mai mica dintre noi,miresicile de 2006 ? uite, si ca sa vedeti ca eu una nu ma "ascund", eu fac 25 inainte cu 3 saptamani de cununia religioasa (ca civila e mult mai devreme).
so, care are 20,21 ??? sau poate mai putin....
P.S. Krelia fii pe faza (oricum tu intotdeauna esti)
Danutza
Hm..io stiu una - da' nu poci pentru ca sa zic...sa zica ea
si.....stai linistita..ca sunt pe faza
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
ralu_trancu spune:
salutare.
se pare ca mama omida din Sun "has spoken" maine poimaine avem miresica 100. Si cand ma gandesc la perioada in care era Magdala, Krelia, Gio, Oana, siii... io. Atat.
Poze vechi si noi