Miresele anului 2006 (46)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

1. nu mancai litchi ca am comandat in alta parte si nu aveau. am mancat pui picant, pui cu bambus si urechie de lemn, orez cu sepie, si orez cu creveti si mix caramel.
2. am teava da nu la calcularetul meu. si la asta nu prea am acces.
3. am fost la anador. am vazut super bombonele care pot inlocui marturiile. erau in staniol si cu fundita si floricita, sau, mai meseriase, cu figurina cu miri pe fiecare bomboana. 45 ROn kg.4.tot acolo au bobo colorate pt maturii.. eu am gasit aurii pt mine. pret 170 RON kg (nu am gresit e chiar 170)

Poze vechi si noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Super Ralu. Stiu despre ce bomboane vorbesti si sunt chiar bune! Si asta ti-o spun eu care mananc dulciuri obligata. Mai sunt aia din Mall care au bomboane aratoase..e vreo 450 mii suta de grame. Si un magazin bestial cu branzeturi, sampanii si bomboane "altfel" e pe Eminescu. Si preturile sunt mari, dar merita din plin.Te pup si sper sa vorbim mai incolo! Succese tuturor!

quote:
Originally posted by ralu_trancu

1. nu mancai litchi ca am comandat in alta parte si nu aveau. am mancat pui picant, pui cu bambus si urechie de lemn, orez cu sepie, si orez cu creveti si mix caramel.
2. am teava da nu la calcularetul meu. si la asta nu prea am acces.
3. am fost la anador. am vazut super bombonele care pot inlocui marturiile. erau in staniol si cu fundita si floricita, sau, mai meseriase, cu figurina cu miri pe fiecare bomboana. 45 ROn kg.4.tot acolo au bobo colorate pt maturii.. eu am gasit aurii pt mine. pret 170 RON kg (nu am gresit e chiar 170)

Poze vechi si noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BlueEyes spune:

quote:
Originally posted by ralu_trancu

am fost la anador. am vazut super bombonele care pot inlocui marturiile. erau in staniol si cu fundita si floricita, sau, mai meseriase, cu figurina cu miri pe fiecare bomboana. 45 ROn kg.4.tot acolo au bobo colorate pt maturii.. eu am gasit aurii pt mine. pret 170 RON kg (nu am gresit e chiar 170)

Hm....si pe mine ma intereseaza bombonici pentru marturii....ca am luat materialul, dar inca nush ce pun in ele. Numai in Buc este magazinul de care vorbesti? :(

Nunta noastra
Marturii

Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danutza_s spune:

fetelor, sa va povestesc o faza...eu una n-am mai auzit asa ceva : azi la facultate ne povestea o colega ca aseara iubitul ei s-a dus sa o ia de aksa sa o scoata in oras de ziua indragostitilor. printre altele, ne spune ca iubitul ei si-a cerut scuze ca nu a avut bani sa ii cumpere nici un cadou si ca a preferat sa o scoata in oras in doi. iar ea, cand a auzit ca nu i-a cumparat nimic nu a vrut sa ii mai dea cadoul pe care il cumparase pentru el...
ce iubire o fi asta ? nu-mi dai cadou , atunci nici tu nu pupi cadou......saracu` baiat, i-a mai si zis ca nu a avut bani !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimu spune:

quote:
Originally posted by ramona26

VAI,
nici nu stii cat de mult ma bucur sa aud asta....phiuuu si daca ai stii cat de suparata am fost cu biserica. Dar crezi ca mai este nevoie de cor, nici noi nu ne aruncam asa pentru fite sa dam bani aiurea dar toata lumea zice ca este de vis cu cor... Deci cei doi tipi care canta acolo sunt ai bisericii daca vrei cor cica te costa 2 milioane in plus (ar fi fost anul trecut).Te pupic si vb maine

buna
si eu tot la romanian catering fac nunta
chiar ma bucur ca a mai aparut cineva cu aceasi locatie ca eu tot am intrebat despre local dar nu a mai dat nimeni detalii
eu am nunta pe 23 sept dar nu am mai dat deloc anul asta pe acolo
am inteles ca iti pot da si o listuta cu bauturi cei de acolo si dc ai mai multe detalii despre local spune-mi si mie pe pm eventual
fetelor ce parere aveti de marturii cu flori din acelea uscate si parfumate - eu am auzit la cineva si mi s-a parut destul de interesanta ideea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Buna fetele...scuze ca n-am mai dat nici un semn dar de abia acum am aterizat de la cabinet.

Deci...s-o iau pe rand.

BlueEyes...eu am poza cu o rezolutie buna (se vede foarte bine). Din pacate nu pot sa ti-o trimit acum pt. ca am calculatorul la reparat iar prietenul meu nu are poza salvata.
Promit sa ti-o trimit cand vine calcularetul.

Am gasit cartonase fffff frumoase, cu doar 4.000 lei coala A4. Azi am cumparat mostre si maine ma duc sa dau comanda de mai multe.

Am fost cu mama de dimineata la Creal ca sa o rog pe tanti sa-mi modifice corsetul si tare bine mi-a prins. Mi-am cumparat 2 sutiene cu spate transparent in totalitate (banda de plastic e prinsa direct de cupa) si au si cupele cu forma frumoasa (unul alb pt. rochita de mireasa). Aaaa...mi-am mai luat si chilotei si ciorapei albi cu banda adeziva, deci mi-am facut trusoul in cam 5 min. (ne grabeam).

In alte 10 minute am reusit sa-mi achizitinez si un compleu cu 800.000 lei (erau reduceri) dar l-am lasat acolo ca sa-mi scurteze si sa stramteze fustita.

Uimitor, am reusit sa le rezolv pe toate foarte repede si sa mai si ajung la munca in timp util.

Off...acum am reusit sa va citesc si sa raspund, ma duc sa mananc ceva ca sa nu lesine piticul de foame :)))

17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by Danutza_s

fetelor, sa va povestesc o faza...eu una n-am mai auzit asa ceva : azi la facultate ne povestea o colega ca aseara iubitul ei s-a dus sa o ia de aksa sa o scoata in oras de ziua indragostitilor. printre altele, ne spune ca iubitul ei si-a cerut scuze ca nu a avut bani sa ii cumpere nici un cadou si ca a preferat sa o scoata in oras in doi. iar ea, cand a auzit ca nu i-a cumparat nimic nu a vrut sa ii mai dea cadoul pe care il cumparase pentru el...
ce iubire o fi asta ? nu-mi dai cadou , atunci nici tu nu pupi cadou......saracu` baiat, i-a mai si zis ca nu a avut bani !!!

da' macar o floare i-a luat???
acu'...hai sa zic..a spalat un pik putina...cu scosu' in oras...si asta ar fi trebuit sa conteze in okii ei....pana la urma ... desi, e cam aiurea, aa vut bani de scos in oras, da nu a avut bani macar de-o perna d'aia cu I love you...in fine..trecem peste....ar fi putut gandi asa: cadoul lui - m'a scos la cico, cadoul meu - ce i-a luat ea....
din punctul asta de vedere, ea a parut egoista...caci, el...chit ca avea bani de cadou, dar a preferat sa o scoata in oras...s-a "achitat" in fata ei....
parerea mea

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Yupiiii!!!!!!!Am rezolvat si cu biserica:Precupetii Noi de langa ASE.Gata sambata s-a facut programarea la nasi, mergem sa vb cu ei...nu stiu ce cadou sa le iau ca maine ii imprumut cu niste bani. Le mai iau cadou dak le dau bani? mi-e sa nu zica dupa aia ca noi avem conturi pe la banci( avem noi conturi dar nu pline ci de umplut)si sa creasca pretentiile. cum sa procedam?
Rallu cand lumea zice ca esti cea mai harnicuta miresicatu spui ca le faci pe rand.lasa-ne sa te laudam.
Kateryna foarte frumoasa pernuta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebb spune:

Mai fetelor, eu nici nu stiu de unde sa incep pregatirile......am nunta pe 23 iulie, si sunt in faza in care ma interesez dc se fac cununii civile duminica. Stie cineva? Face cineva nunta anul acesta duminica?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radu300 spune:

Da bebb se fac cununii civile duminica. Mergi din timp si discuta la sectorul de care apartii. Vara este foarte aglomerat de obicei si vin si duminica.

"http://community.webshots.com/user/pentrununta"

Mergi la inceput