Miresele anului 2006 (46)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns plici plici spune:

Deci Krelia ce faci tu? ziceai ceva de un cadou pt a 100-a miresica? pai ne mobilizam?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns contactnicole spune:

quote:
Originally posted by Freia

mi-am gasit biserica Popa Soare ii zice... la ora 16.00 dar tre sa mai trec odata sa o mut la 17.00 ca nu stiu la ce ora rezolvam cu civila. pana la 1 martie o rezolvam si pe asta. am rezolvat si cu certificatul prenuptial. N-am platit nimic, e biserica unde am botezat-o pe fimea. o sa avem si cor. platim atunci. la botez cu tot cu cor am dat 3.500.000 acum tot atat cred ca o sa fie.

Freia si Alexa

Intram in legalitate

Bine v-am regasit, fetelor!

Freia - ma regasesc iar, pe aceeasi lungime de unda cu tine.La aceeasi biserica am stabilit si eu cununia religioasa. Si sunt incantata de locatie, mai ales ca e langa restaurant. Am tot cautat pe net dupa aceea, despre biserica asta si gasisem la un moment dat poze cu ea vara, la dezvelirea statuii lui Tutea. Mi-a placut foarte mult gradinita, florile.

Krelia, pot sa te rog sa imi treci si la mine biserica in listuta, ca asa cand ma vad colo, parca e ceva neterminat . Multumesc

Si inca o noutate, din parte-mi, mi-am luat si eu rochitza. Dintr-un exces de entuziasm, intr-o plimbare pe Lipscani in we, am vazut-o si a mea a fost. Mai vreau sa-i umblu la bretelutze, ca i-am adaugat - ea era fara. Sunt incantata de alegere!

Nickidutza
The day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Dragele mele,

haideti sa facem o conventie, inspirata din subiectul (si listuta) "mamicilor" noastre de la Mirese 2005.
Propun ca orice instiintare/modificare/adaugare/sugestie sa se faca prin PM sau e-mail catre cea care este sefa listutei (cel putin, pana acum, mai incolo...om trai si om vedea ), adica Je, de catre persoanele direct implicate, respectiv miresicile in cauza.
Sunteti de acord, da?
Voi scrie si in partea de jos a listutei acest lucru - mi se pare o idee de bun augur, eleganta si de laut in seama.

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BlueEyes spune:

quote:
Originally posted by Raza de soare

Apropos: stii k la biserica sunt porumbei si k nu e nevoie sa-i inchiriezi de la agentie ??? tb doar sa ai niste paine/grau si vin singuri... gratis !!!!!!!
Hai k plec acasa, vb maine !

S-ar putea sa am si eu porumbei. Am un verisor care are mai multi, dar nu are albi deloc. A zis ca pana la nunta, face rost. Asha ca trebuie doar sa caut o cutie dragutza alba, sub forma de inimioara. Sper sa gasesc!

Raza... tu esti in pozicile cu rochitza? Ca nush de ce, dar io mi te imaginam blonda....probabil te confund, nu?

Nunta noastra
Marturii

Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by plici plici

Deci Krelia ce faci tu? ziceai ceva de un cadou pt a 100-a miresica? pai ne mobilizam?

Deci plici, ne mobilizam...dar..intai tre sa adunam parerile .
Din nou, dragele mele, sunteti de-acord sa pregatim o surpriza, un cadou, pt cea de-a 100 a miresica???
Va voi spune si la ce m-am gandit - dar in privat
Daca sunteti de acord, daca aveti voi alte idei cum ar putea fi conceput "cadoul" , astept sugestii (tot in privat, ca sa nu ne citesca miresica )

26 august 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

il intreb pe Admin despre sigla DC.

Freia si Alexa

Intram in legalitate

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Freia

il intreb pe Admin despre sigla DC.

s-ar putea sa nu vrea...banuiesc ca e inregistrata la OSIM...ceea ce nu cred ca mai da dreptul de folosire in alte scopuri...
Zii-i ca-i dau cu subsemnata si o pun si pe miresica 100 la semnat

26 august 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Freia, mersic mult de tot, te mai bazai cu o intrebare, sper sa nu te supar, pentru ca esti o dragutza si n-as vrea sa te supar: in afara de mirese, celelalte forumuri sunt contorizate? Pacat ca nu sunt si miresele, mie mi-e drag sa stau aici cu voi, ca sa nu mai zic ca sunteti harnice la scris si raman rau de tot in urma...

BlueEyes, deci n-am cum sa-ti trimit PM, eu sunt de vina. Tot am vrut sa zic ca la astia cu poza pe praji poti face comanda online, site-ul e www.photocake.ro dar pentru mai multa siguranta eu zic sa le dai telefon, au pe site un nr de contact din Bucuresti, eu am vorbit cu un domn tare amabil, poate reusesti sa-ti implinesti visul asta, eu iti tin pumnii.

fetele, ca eu acum plec fugutza, avem intalnire cu o firma pentru foto/video/decoratiuni de nunta, tre sa cerem o oferta de pret. Pe maine!

Miresica de 15 iulie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danutza_s spune:

krelia, eu subscriu....merita o surpriza, ca doar e a 100 a miresica, nu ???...
ia sa vedem cand apare ??!!!.....ca noi te asteptam miresico cu nr.100....
pe toate....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Razuca si RAllu, sper sa va ajute link-ul de mai jos.
http://store.weddingsolutions.com/product_info.php/cPath/76_54/products_id/98970

Nunta noastra

Mergi la inceput