Miresele anului 2006 (46)
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
ramona26 spune:
Miresici nu am vazut discutii de rochite, pentru cele care si-au gasit vreau si eu detalii, preturi, locatii, pleaseeeee.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Freia spune:
Alynutza esti inca un membru in perioada de proba si nu poti trimite mesaje private. Mai trebuie sda astepti o perioada. Iti sugerez sa scrii la cateva forumuri care sunt contorizate cateva mesaje ca sa scapi de moderare. Apoi poti sa si trimiti mesaje private
Freia si Alexa
Intram in legalitate
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by ramona26
Super, da am fost si am stabilit la ora 18.00. Noi am vorbit cu un preot batran, si noua ne-a zis tot 2 milioane numai ca nu i-am avut la noi, nasii am inteles ca dau cat vor. In plus ei au doi baieti care canta... nu stiu ce sa fac daca sa inchiriez cor sau nu. Deci sunt 3 preoti...
E preotul paroh, sefu' adik...
![](icon_smile_big.gif)
![](inlove.gif)
Ce bine ma simt k am si eu pe cineva unde fac eu... ma rog, exprimarea e aiurita, dar ai inteles tu...
![](alcool.gif)
Raza de soare, curand SOTIE de pui alintat
Foto
Raza de soare spune:
Krelia, la ramona cred k poti scrie k la mine " Biserica Sf Maria (parcul Regina Maria)", k e aceeasi biserica si cu faza cu Turda, se face confuzie... Turda e strada de langa parc...ramona vrei ?
Foto
Freia spune:
mi-am gasit biserica Popa Soare ii zice... la ora 16.00 dar tre sa mai trec odata sa o mut la 17.00 ca nu stiu la ce ora rezolvam cu civila. pana la 1 martie o rezolvam si pe asta. am rezolvat si cu certificatul prenuptial. N-am platit nimic, e biserica unde am botezat-o pe fimea. o sa avem si cor. platim atunci. la botez cu tot cu cor am dat 3.500.000 acum tot atat cred ca o sa fie.
Freia si Alexa
Intram in legalitate
krelia spune:
quote:
Originally posted by Freia
Iti sugerez sa scrii la cateva forumuri care sunt contorizate cateva mesaje ca sa scapi de moderare.....
Si uite asa...se "face" punctele
![](icon_smile_big.gif)
ce bine ca exista si alte subiecte care nu sunt (aparent) ... fluviu
![](albina.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_tongue.gif)
![](pupic.gif)
![](floare.gif)
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
![](baie.gif)
![](majoreta.gif)
26 august 2006
ramona26 spune:
quote:
Originally posted by Raza de soare
Krelia, la ramona cred k poti scrie k la mine " Biserica Sf Maria (parcul Regina Maria)", k e aceeasi biserica si cu faza cu Turda, se face confuzie... Turda e strada de langa parc...ramona vrei ?
Foto
Da sigur ca vreau asa se numeste biserica. Sa stii ca ma bucur si eu ca facem la aceeasi biserica, chiar ma gandeam ca nu o sa-mi dea nimeni detalii despre bisericuta.
![](icon_smile_big.gif)
ramona26 spune:
quote:
Originally posted by Raza de soare
Foto
Da este k, sigur trece-ma la fel...
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by ramona26
Da sigur ca vreau asa se numeste biserica. Sa stii ca ma bucur si eu ca facem la aceeasi biserica, chiar ma gandeam ca nu o sa-mi dea nimeni detalii despre bisericuta.
Deci, Krelia...
![](albina.gif)
Hai k plec acasa, vb maine !
Foto
ramona26 spune:
VAI,
nici nu stii cat de mult ma bucur sa aud asta....phiuuu si daca ai stii cat de suparata am fost cu biserica. Dar crezi ca mai este nevoie de cor, nici noi nu ne aruncam asa pentru fite sa dam bani aiurea dar toata lumea zice ca este de vis cu cor... Deci cei doi tipi care canta acolo sunt ai bisericii daca vrei cor cica te costa 2 milioane in plus (ar fi fost anul trecut).Te pupic si vb maine