Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (51)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Cu sterilizatul... eu la primul copil am sterilizat biberoanele pana la 6 luni si probabil la fel voi face si acum. Dar fie vorba... storcatorul, blenderul, fructele nu le sterilizam. Ce sa mai zic de maini, tricouri si jucarii pe care cum le prinde, cum le suge. Iar apa cu sapun din baie... e cea mai buna. Asa deci si prin urmare...sterilizatul cred ca e mai mult pt. linistea mamicilor.

Cat despre suc, pediatra mi-a zis ca nu inlocuieste nici-o masa de lapte si nu mai mult de 60-70 ml/zi. Noi servim mar,morcov,mandarina,portocala si de la Hipp suc de mar cu struguri, caise.

pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

neata!

noi suntem tot frikinei.
Aseara mi-a adus sotul o sticla de vin bun si doua sapunuri de sa sabon super mishto cu cocos si cu ulei de masline si lavanda (sper ca nu erau cu mesaj "mai spalate si tu" ca zau unghiile si epilatul, machiatul le fak din an in pasti cand am timp da se spalat inca ma spal , macar 2 dushuri pe zi tot fak )

Cristell eu spuneam de alergie de la cereale, dar nu e de la cereale e de fapt alergie de la lapte, la o proteina din laptele de vaca, e nasoala treaba, trece in timp am inteles, ia sa incerci si tu numai cu lapte praf si sa imi zici daca la fel pateste.a si inca ceva, ce creale si ce lapte ai folosit? suspectez sa fie de la laptele milumil, acum folosim nan ha dar se constipa bb, nici asta nu imi convine.

Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

A venit bona. Am vazut eu ca intirzie, mi s-a parut ciudat si m-am uitat pe geam. Statea in frig in fata blocului, uitindu-se in sus (cu speranta sa ma vada), ca interfonul nu mergea. I-am zis clar sa nu puna mina pe bb, dar i-am dat un teanc de carti sa-i citeasca, si a adormit fata. Acum spala vasele si mai face lumina in bucataria aia.

Simonique, nu pune sare pe rana, incerc sa nu ma gindesc ca las copilul acasa singur cu un strain.
anya, de la TCM de la noi nu am mai luat nimic, dar voi remedia problema curind. Din Germania i-am zis sotului sa ia un www.tchibo.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/EUR/TdTchDisplayProductInformation-Start?ProductSKU=0001065" target="_blank">ceas pt baie, ca sa nu mai stea cu orele pe buda.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Semnam si noi condica pe ziua de azi

Ioana, asha mi-a zis si mie la cresa ca daca va merge anca in picioare mai devreme o primesc la cresa. Si eu cred ca va face toate lucrurile devreme, ca are profesor bun: frati-sau.
Si un lucru care m-a ofticat intotdeauna ca mama de baiat: cica fetele evolueaza mai repede decat baietii.
Felicitari ptr dintisori si tin pumnii ptr interviuri.

Desi eu as vrea ca Ancuta sa fie colega de grupa cu Miruna.

Jadi, ma bucur ca esti mai bine.
Pregateste-te sufleteste de intalnirile din Tei.

Si eu am fost de VD fara sot cu copii si soacra.
Azi il asteptam pe tati sa vina din delegatie.

Anya, si eu am aplicat aceeasi procedura de sterilizare ca si tine la Victor si asa intentionez si acum.

Azi e ultima mea zi de lucru la actualul loc de munca, de sapt viitoare incep in partea cealalta.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna frumoaselor!!!
In ce zi vine primavara?
Eu ce fac cu bebelusa mea ca nu vrea mancare? Se pare ca bebelusii fac front comun! Mananca ceva dar putin, cam 600 pe zi laptic in conditiile in care nu mai papa decat ceva cereale seara in plus cam 50-100; hmmm; dar ia bine in greutate, mult mai bine decat atunci cand manca aproape dublu! Si mi se pare ca face pipi mai putin; pt. kestia asta oare trebuie sa ma ingrijorez? Sa masor cat bea si cat face?
Si inca ceva; ieri a urlat rau cred c-o durea burtika; nu s-a partzait si nici n-a ragait, poate d-aia; si nici n-a facut kk; am fost stresata toata dup-amiaza!
Codrutza, imi pare rau c-a facut Petra temperatura, m-am gandit c-o sa scapi stiind ca la primele 2 n-a avut nimik; acum ma gandesc si eu ca si a mea s-ar putea sa faca la 6 luni cu toate ca n-a avut nimik la 2 si 4; dar mai avem destul pana atunci, noi n-avem inca 5 luni!
Simonique, ai grija cu taiatul degetelor! Si eu m-am taiat intr-o zi intr-o fiola de ser si mi-a fost tare greu s-o manevrez pe Ana si de-atunci am mare grija!
Cristell, felicitari pentru dintisor!!! Noi nu posedam inca!
Jadi, azi cum e? Las' ca iese el si soarele!
Tonnia, ce mai fac oiul si berbeca?
Ege, felicitari pentru ieri si pentru dintisor!!!
Godzila, ce e ICAN-ul?
Ina, ma bucur ca i-ai dat de cap kkroseniei! Scrie-le ceva frumos distribuitorilor!
Ioana, tinem pumnii cu CV-ul! Cu mobila zici ca esti dezamagita... treaba cu canturile e f. frecventa si enervanta - normal ca atunci cand iti vine mobila vrei sa fie perfecta ca doar dai un ban gramada!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Am primit rezultatul la coprocultura. Nu are nika

Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Miflore, lasa ca a trecut, sper. Cica e bine ca a facut febra, asta inseamna ca lucreaza vaccinul . Vezi la discutii generale, ca si eu l-am intrebat pe Ovidiu ce-i ala ICAN. Mi-a raspuns acolo. E tare departe de mine acel subiect...
Si eu i-as analiza coprocultura. dar nu face kk nici cum...

Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Mergi la inceput

Miflore ICAN-ul e multe si nimic. Dar ce o fi cu Ovidiu ca-i tare frustrat saracu.

Jadi fruntea sus. S-o tina Vladut tot asa

POZE

Mergi la inceput

Ina bine ca ai descoperit sursa "infectiei".

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristell spune:

Buna mamicilor!
Am fost si noi la control si avem 7800kg si 67cm,celelate masuratori nu le stiu ca a inceput sa planga tare Stefania si nu am auzit.
alinam si eu i-am dat Milupa cu porumb si orez,fara gluten si zahar.Pana acum a mancat numai titi .De o saptamana si ceva am inceput cereale pt. ca nu luase in doua saptamani deloc in greutate,cu toate ca sugea mai des.Iritatia i-a aparut de doua zile si numai unde s-a atins cu mancare,adica in jurul gurii si ii dispare cam in trei ore maxim.La voi cum s-a manifestat?Acum am venit de la dc. si culmea mi-a zis sa mai incercam si sa o urmaresc. Ma gandesc sa cumpar alte cereale,dar sunt tare dezorientata ca astea de la Milupa i-au fost bune,a recuperat bine si oferta pe piata de cereale fara gluten,fara zahar si dupa 4 luni e saraca,nu prea ai ce sa alegi.

Mergi la inceput