Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (51)
Raspunsuri - Pagina 12

gabitz spune:
 Buna dimineata,
Flavia, multumim pentru raspuns.
Gavrilia, si eu cred ca e de la dintisori, desi pediatra Biancai spune ca punem prea multe pe seama iesirii dintilor. Totusi, eu am observat ca inainte de a-i da primul dintisor, si Bianca era extrem de agitata, de la 4 luni se trezeste in fiecare noapte de multe ori, plangand desi ea de la 2 saptamani dormea toata noaptea. primul dinte a aparut fix la 5 luni dar reactiona exact ca in descrierea ta. Acum se vede al doilea si continuam show-ul, e la fel de agitata si ziua si noaptea si nu pare sa-i priasca nici Calgelul, nici Calpolul. 
Simonique, bine ai venit!
Godzila, felicitari pentru analize. 
Si nu in ultimul rand, multa sanatate bebeilor bolnaviori si putere mamicilor sa treaca si peste hopul asta.

miflore spune:
 Am uitat sa va spun; am cumparat blender Brown si storcator de legume si fructe Moulinex!!!
; Robot n-am vrut ca am si ocupa prea mult loc; eu vroiam 2 kestii mai mici; le-am probat pe amandoua si sunt multumita 
; doar la storcator nu stiu ce sa spun daca stoarce fff bine; ca pulpa ramasa nu e chiar uscata de tot; ale voastre cum fac?  fiecare cam 1800000 lei, de la Carrefour, la COra aveau mai putine modele; de-acum pot sa-i fac fetii suculetz si piureutz!![]()

Mihaela si 
 Ana Maria 
Poze AICI

locca spune:
 Buna dimineata
Ioana, tinem pumnii sa iasa bine cu olandezul zburator.
Alina, spune-mi si mie te rog cum ti-ai dat seama ca are alergie la lapte. Si cat de repede i-au trecut petele dupa ce nu ai mai expus copilul la proteina buclucasa. Multumesc 
.
Eu sunt tare suparata cu petele astea rosii. Pe obraz e ok, dar ce i-a aparut pe corp nu a trecut si chiar s-a extins. Arata ca pielea uscata si uneori se inrosesc de am senzatia ca e roasa pielea 
. Ii dau cu creme si degeaba. E drept ca nu am folosit locoidul, dar nici nu vreau. Fir-ar sa fie...
Ruxandra, mama de www.hps.ro/matei" target="_blank"> Matei  (13 sep. 2005)

miflore spune:
 Codrutza, mercic!
 Ma bucur ca nu mai are Petra temperatura! 
Godzila, mercic!
 Bine ca e kk bun!!!![]()

Mihaela si 
 Ana Maria 
Poze AICI

karmenutza spune:
 Cristell, nu cred ca roseata din jurul gurii sa fie alergie. Mai ales daca zici ca pe acolo s-a atins cu mancarica. S-ar putea sa fie o sensibilitate a pielii. 
Data viitoare incearca sa nu mai atingi cu mancare pe langa gurita. Baiatul meu cannd era mic se irita pe fata si daca il pupam 
. Imediat se inrosea, arata ca niste brobonele mici si disparea inn cateva ore. Se irita de la orice, pe fata.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/karmenutza2004/album?.dir=/6b3f

karmenutza spune:
 Alergia de obicei apare peste tot, pe corp. Sau mai ales pe maini, pe picioare.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/karmenutza2004/album?.dir=/6b3f

ege spune:
 salutare mamici si bb!!
b irina c,codrutza,nanadana,godzila,ioana,simonigue,miflore, 
multumim pt.felicitari
nanadana,chiar te cheama arsu??
la noi arzu=dorinta.pe fetita mea o cheama arzu-ege(printesa dorita)
ioana,tinem pumnii
gavrila,cred ca sunt dintisorii de vina
eu asunt racita cobza.aseara am luat un paracetamol si pt gat am luat propolis cu vit c.nici nu stiu ce pastile pot sa mai iau.si am la treaba sapt asta....aseara m-a dat sotul cu carmol dar nu a avut nici un efect.
ege a inceput sa manance mai rar.cred ca isi face si ea in sf.un program.aseara i-am dat sa manance la 19 si am lasat-o cu cumnata mea si am plecat in oras.ne-am intors la 22 ea dormea si nici ca s-a trezit pana la 2.i-am dat sa manance in tzitza stanga si la 5 cand m-am trezit tzitza dreapta era tare.am vrut sa o trezesc dar dormea adanc si mi-a fost mila sa o trezesc.noroc ca s-a trezit la 6 si i-am dat sa manance.imi era frica sa nu fac mastita
in sf.m-am plans destul
ma duc sa mai zac putin.
va pup
ege

alinam spune:
 Cristell nici eu nu m-am panikat in prima faza, in skimb am mai citit pe forum , pe net despre asta, poate fi ceva usor sa treaca in ceva timp sau poate sa tina toata viata in cele mai rele cazuti, daca pediatra ta a zis ca nu e nimik ...asa o fi, orikum da-i lapte cu grija, alergiile astea daca sunt puternica duk la soc anafilactic si nu cred ca vrei sa ajungi la spital, bine eu acum ti-am expus cel mai rau caz. eu acum ii prepar cerealele (orez simplu tot milupa) cu lapte nan ha.
orikum pt a stabili daca e alergie la proteina din laptele de vaca se fak niste teste, testul cutanat, nu stiu exact ce e asta da o sa am interesez.
Locca dupa ce i-am dat lapte praf (el pana acum doar lapte de mami a papat) am observat pete rosii pe fata care au trecut repede, asta si pentru ca nici nu prea a baut laptele mai mult l-am manjit, ei petele nu sunt ca alea de efort cand suge, sunt altfel in relief putin, a doua zi i-am dat cereale preparate tot cu lapte praf, ei pete pe fata si pe gat unde i-a curs mancarea si a stat mai mult a fakut bubitze, besicutze mai bine zis si astea i-au trecut cam intr-o ora.
orikum exista posibilitatea sa fie dermatita de contact dar eu voi fi prevazatoare pana ajung la dr sa vad ce imi zice.
Cristell sa ma tii la curent, sa imi spui daca mai face pete, sau inceraca sa ii dai intro zi cerealele cu apa sau suc de fructe sa vezi reactia, orikum eu de cand ii dau nan ha nu mi-a mai fakut.
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze

locca spune:
 Alina, mersic! Eu nu i-am dat decat lapte de la mine si am incercat sa nu mai mananc lactate cateva zile sa vad daca-i trec dar nu s-a obs. nici o imbunatatire. Cand alaptai banuiesc ca beai lapte ... atunci avea pete?
Ruxandra, mama de www.hps.ro/matei" target="_blank"> Matei  (13 sep. 2005)

norina spune:
 salutare fetelor!Miflore si Ioana multumim pentru urarile de ziua fetei 
Cristell 
 si pt bebe al tau si multumim pt urarile de sanatateJadi sper ca ti-ai mai revenit si e totul sub control.Hai nu mai fii trista, pliiiz
 Vor trece toate, iar cu lapticul nu-ti mai face soro atata sange rau ca si-asa te-ai straduit enorm si te admir pt asta. Altele (ca mine) au clacat din primul moment asa ca nu ai motive sa te mai stresezi atat, oricum esti o super mamica
Haideti sa va zic  ce am facut eu azi ca o mama denaturata ce sunt:am plecat sa-i mai cumpar fetii niste tzoale ca tot am primit niste euroi de la soacra de ziua fetii(ieri a facut 5 luni) si nu i-am luat decat o salopetica (si aia vai de ea) iar eu m-am trezit in sacosa cu o droaie de cosmetice pt ma-sa
.....si asta nu e tot...pt ca intre timp am mai ginit(scuzati expresia) un sacou de jeans si o pereche de cizme tot pt ma-sa (pe care ma duc maine sa mi le iau ca nu pot sa mi le scot din cap)
Da stiu , merit o droaie de pumni in cap , dar asta e ...si doar am zis sa nu mai umblu prin magazine de dame, ca sunt un adevar pericol financiar cand mi se pune pata....Acum sa nu ma certati si voi ca o sa ma simt si mai vinovata 
..si-asa mi-a zis mama ca nu sunt normala, ca am destule....dar sper macar voi sa ma intelegeti, doar stiti cum e, nu?Norinapoze