Mamici de iulie - august 2006 (21)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

buna dimineata
mai pun odata linkul:
http://www.copilasi2006.3x.ro/LUNI_SI_SAPTAMANI.HTM
Simona si Dana, bine ati venit...Dana eu si Emiliapop suntem tot din Ploiesti...poate ne intalnim odata loco
Ancutex, si eu intru azi in 14 sapt
Simona, La multi ani...sarcina usoara in continuare si bebe sanatos si mancacios
Felicitari celor care au aflat sexul la bebei...parca sa mei echilibreaza balanta ca prea erau majoritare fetitele

Kehleyr, cum te mai simti?

Eliza , si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Buna burticilor,
Am o clipa libera la servici si va salut pe toate.
Felicitari Ioana81 si pentru nazdravani! Eu inca nu sunt sigura ca vreau sa stiu ce o sa avem. Dar urmatoarea eco doctorul a spus sa o fac pe la 20-24 sapt., asa ca ma mai gindesc pina atunci.
A.cicel, poate mai gasesti un minut sa ne dai si noua o veste cum merg pregatirile de nunta.
O zi buna,
Nati si bebe din burtic( de astazi 15 sapt.)

B.N.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Sunt aici si va urmaresc si fac modificarile de rigoare pe listuta Felicitari tuturor celor care au aflat sexul copilasilor.
Noi ieri am depus actele la primarie pentru cununia civila, dar nu fara peripetii... Ne-am speria putin ca lui iubi i s-a spus ca sentinta de divort nu e valabila, ca nu e legalizata, desi era in original. Pana la urma ne-am lamurit si am rezolvat si problema asta.
In rest....toate bune pana in prezent. Am trecut si peste mici probleme zilele astea, dar ... iubi mi-a spus ca acuma ca am depus actele, nu mai pot face nimic si oricum voi fi sotia lui.

13+
Mai am 10 de zile pana la nunta
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letitzia spune:

Bun-venit noilor mamici!
A.cicel felicitari pentru depunerea actelor! Iti doresc o casnicie frumoasa, frumoasa , frumoasa!
20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

a.cicel, felicitari pt depunerea actelor si sa fie intr-un ceas bun!
ioana81, cred ca esti asa fericita cu printisorul tau! Sa va traiasca bulgarasul de aur si sa creasca mare la mami in burtica!

Cornelia, de Eduard(21 06 2004) si 16+
POZE EDUARD & MAMI & TATI& ECOGRAFII BB2
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misy spune:

Buna burtici si bebici

Arghirmonica ai vazut ca este bine bebe?Sa nu te mai stresezi asa pe viitor!
FELICITARI PENTRU BAIETEI ARGHIRAMONICA,ASSA,ALEXIA27 SI IOANA81 (de la tine asteptam vesti ieri).
Dana_oprea bine ai venit printre noi!
Simona iti multumesc mult pentru sfaturi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

Vai fetelor ma faceti sa ma simt ca cu ! Parca este si mai frumos cand imi scrieti si voi. Va doresc si voua sa fiti la fel de fericite ca si mine!
A.cicel mersi ca mi-ai schimbat asa de repede dpn si mi-ai pus baietelul langa mine.
Si sa nu te stresezi prea mult cu nunta pentru ca trece f repede totul. Ti-o zic din experienta. Felicitari pentru depunerea actelor. Ati facut primul pas!

Ioana16+ si bebe

http://community.webshots.com/album/450163392pPiNoV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misy spune:

Ioana81 cred ca este super sa il poti privi pe bebe de cate ori doresti!Deabea astept sa fac echo si sa il inregistreze pe bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

Da Misy, dar trebuie sa te duci si tu in curand la eco ca vad ca esti inaintea mea cu 3 zile (dpn-ul). Eu una de fapt cred ca voi opta pentru cezariana si voi naste mai devreme, dar avand in vedere ca e baiat chiar vreau sa-l fac leutz! MIsy tu cand te duci la doctor?

Ioana 16+ si bebe

http://community.webshots.com/album/450163392pPiNoV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaU spune:

Fetelor, multumesc de primire! Pentru a.cicel, repet datele mele: voi naste la Targu Mures cu dr. mihai Capalna, data nasterii 15.02.1975, si mai am un baietzel Rares din 07.12.2001. Daca mai ai timp inainte de nunta

Mergi la inceput