Mamici de iulie - august 2006 (21)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana_oprea spune:

buna, burtici! si eu voi fi o mamica de august si sunt f fericita. si tati e la fel. se pare ca bb va veni pe 06.08.2006, chiar de ziua de nastere a lui tati. el e super incantat de cadou. inca nu stim daca vom avea un baietel sau o fetita.
sper sa ma primiti si pe mine printre voi, caci va citesc de mult. poate ne treceti si pe noi la burticile de august. va multumim si va pupamdana&bbcare va veni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mali_ spune:

Fetelor si eu ma plangeam de depresie zilele trecute si credeam ca astazi o sa fie si mai rau pentru ca e Valentine's Day si sotul meu e plecat, dar ma prezint foarte bine. Sotul meu mi-a trimis o felicitare foarte frumoasa, care mi l-a adus un pic mai aproape.
Trebuie sa ne luptam cu depresia asta pentru ca avem toate motivele din lume sa fim fericite si radioase. O colega de la serviciu nu a stiut ca este insarcinata si a urmat un tratament pentru infectie urinara. Cand si-a dat seama ca este insarcinata, era prea tarziu si 4 medici i-au recomandat sa intrerupa sarcina. Ieri a fost la medic sa faca intreruperea si era terminata si fizic si psihic, mai ales ca sotul ei nu a fost langa ea. V-am povestit asta nu ca sa va intristez, dar ca sa va arat ca sunt persoane care au motive sa fie triste si deprimate, iar noi doar ne rasfatam cand spunem ca suntem deprimate.
Asa ca toata lumea capul sus si sa nu lasam hormonii sa isi faca de cap!

Mali_ 18

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Buna mamici cu burtici,
SimonaU, bine ai venit la mamici de iulie-august.Iti dorim si tie sarcina usoara si bebe sanatos. Simona, ai dreptate dupa ce apare bebe nu reusesti nici in oglinda sa te privesti, nu sa te mai documentezi despre alaptat, ingrijirea lui bebe s.a.
Bulinita, nu cred ca iti este mai usor daca iti spun ca la mine situatia e si mai nasoala; desi am un sot care ma ajuta foarte mult, acum are un contract de 6 luni in SUA. Si vine cu ceva timp inante de a se naste bebe, sper sa reuseasca! Asa ca mie mii si mai greu sa suport despartirea, as vrea sa-l vad macar o ora pe saptamina. Si asculta de sfatul Corneliei, ea are dreptate. O terapie super e sa cumperi hainute pentru nou nascuti, dar pe asta cred ca o lasam la primavara.
Arghirmonica, si mie imi pare ca la asa termen nu e posibil sa ai placenta praevia. Si Slava DOmnului ca totul e bine cu tine si bebe, dar neatentia unui medic iti provoaca stress si nopti nedormite.
Andreea25, sa stii ca nu exista 2 sarcini si nici doi bebici la fel. Si sa nu-ti faci griji, ca mai devreme sau mai tirziu la sigur il simti pe bebe cum misca. Daca esti la prima sarcina, deobicei miscarile se simt pe la 18-20 sapt. dar uneori si mai devreme/tirziu. Cu cit termenul e mai mare cu atit mai bine il simti pe bebe. O sa vezi, pe la 8 luni cum o sa ne scrii ca bebe iti da cu piciorusul in ficat.
Mada Cristina, sa stii ca eu credeam ca numai eu nu prea sunt luata in seama dar nu aveam curajul sa o spun; dar mai incerc, ca speranta moare ultima si o sa ramin insistenta. Nu ma alungati de aici cu una cu doua.
Fetelor si va rog din suflet sa alungati depresiile! Ginditi-va de fiecare data ca sunt mii de oameni care nu pot cunoaste fericirea de a fi parinti, de a simti caldura unei persoane iubite, care nu vad lumina zilei, sau care nu aud ciripit de pasari, care nu pot spune nici cel mai dulce cuvint "mama" sau nu se pot ridica din pat. Exista atitea tragedii prin care zilnic trec sute de oameni si carora le schimba radical viata pentru totdeauna... Si eu sunt una dintre ele... Ginditi-va ca suntem binecuvintate sa purtam bebelusi sub inima noastra si sa le dam viata, si ce poate fi mai frumos decit atit.
Va pup cu drag pe toate pe obrajori si burtici,
Nati si bebe din burtic 14+

B.N.

Mergi la inceput

Dana bine ai venit! Sarcina usoara si tie si un bebe sanatos si dragalash!

B.N.

Mergi la inceput

Fetelor, sper sa am o fata, ca o sa pot si eu alege din atitia gineri. Felicitari "noilor" mamicilor de printisori, cavaleri, "domnisori". Sa va creasca sanatosi, puternici, papaciosi.
CristinaIoana, hai ca asta a fost tare de tot:"Galushca, nici eu nu stiu sa postez poze aici, dar eu sunt blonda ...tu ce motiv ai? "

Fetelor, help pleeeeeaaaaase! Cum se face chestia asta cu: "QUOTE" ???

B.N.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Galushca spune:

Cristina Ioana, sa mor daca stiu. N-am motiv (that is, sunt satena) in afara de faptul ca nu e niciun buton pentru asta mai sus [:d]...
Persist totusi...
www.frontiernet.net/~jlbeam/specials/life/000f01c.gif" border="0">

Galushca 17 sapt +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutex spune:

Dragelor, am o intrebare. Stiti cumva daca polenul este contraindicat la gravidutze? Este un produs natural cu multe beneficii asupra organismului si din cate stiu eu e ok, dar spuneti-mi si voi daca stiti ceva.
V-am pupat.

Ancutex - azi implinim 14 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns assa spune:

Neatza fetele!
N-am apucat sa citesc tot ce ati scris (sper sa apuc azi) am intrat sa dau un "comunicat important pentru tzara": voi fi mamica de baietelAsa ca a. cicel fa-ti timp si pune-mi acolo te rog...
Sotul zicea ca vrea 51%baietel, 49%fetita, eiiiiiiii, in momentul in care medicul a intrebat daca vrem sa aflam sexul era alb ca varul si cand ne-a zis ca e baietel avea asa un mic regret ca nu e fetita (eu cred ca in sinea lui isi dorea fetita), apoi s-a consolat cu ideea si acum imi impuiaza capul cu meciuri , macarale, pistoale si vai de mineeeeee ce ma asteaptaaa
Va pup si intru mai tarziu sa vad ce mai faceti!
Sa aveti o zi faina!!!

Assa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Buna dimineata dragutelor.
Eu una parca sunt ceva mai bine astazi. M-am sculat mai bine dispusa, poate si pt ca Eduard ne-a lasat sa dormim toata noaptea. Contractii inca mai am dar s-au mai rarit. In schimb bebe e din ce in ce mai activ...
assa, felicitari pt baietel, sa cresca mare si sa fie un mancacios!
Ancutex, eu una stiu ca nu este contraindicat in sarcina. Dar ai mai folosit si inainte de a ramane insarcinata? Unele persoane sunt alergice la polen. Daca nu te numeri printre ele eu cred ca poti sa-l folosesti linistita. Eu sarcina trecuta m-am tot tratat cu pastile cu propolis(Proposept) pt dureri de gat, de exemplu.
dana_oprea si SimonaU, bine ati venit si sarcini cat mai usoare in continuare!
Mali, ai multa dreptate in ceea ce scrii. Doar ca de multe ori noi oamenii in loc sa vedem ce multe lucruri bune sunt in jurul nostru, vedem doar cele cateva care lipsesc.
Alexia27, ma bucur ca ai venit cu vesti bune de la medic si felicitari pt printisor!
arghirmonica, ce veste minunata! Ma bucur din suflet!
Kehleyr, ce-i cu linistea asra? Cum te simti???
geliza, nu pot sa deschid link-ul cu saptamanile. Mai poti sa-l scii odata?
cristina_ioana, am eu o banuiala ca nu te-ai sculat inca??? Hai trezirea si pe forum! Cum a fost pana la urma ziua de ieri?
a.cicel, tu mai poti? Sa nu cumva sa te dai doborata tocmai acum. Stiu ca ti-e greu dar noi ne gandim la tine si suntem macar cu sufletul alaturi de voi. Sa vezi ce mireasa frumoasa si fericita ai sa fi....si bebe va fi mandru de tine!

Cornelia, de Eduard(21 06 2004) si 16+
POZE EDUARD & MAMI & TATI& ECOGRAFII BB2
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

Buna fetelor!
Sunt foarte fericita, am vesti mari!
Suntem posesorii unui frumos de 135g, si 159 bpm!
Am fost tare mandrii si dupa cum va spuneam imi era asa de dor de bebe al meu sa il mai vad. Totul este bine. Dl dr Herghelegiu i-a masurat fiecare osicior si parte si multe organe si de fiecare daca cand focaliza cate ceva bebe masculin al meu si intorcea cu fundul. L-a cam suparat pe doctor ca era f activ si agitat! IL IUBESC ENORM!!!!!!!! Este bebe al meu mascul si frumos!
Intradevar a scris pe ecran: SEX MASCULIN (PENIS, BURSA SCROTALA VIZIBILA). Suntem tari? . Doctorul a zis ca ar fi o problema cu placenta ca ar fi cam jos si mi-a zis sa vb cu doctorita mea ca ea m-a tinut sub observatie. Are cineva asa ceva? Ma bucur ca este doar atata. Mi-au luat si sange pentru TT si totul va fi bine. Trebuie sa avem o doza mare de optimism.
A.cicel te rog frumos cand ai timp sa imi modifici si mie dpn cu 1 august 2006 si sa pui pe acolo un .. Mersi mult!
Andreea25 eu am o colega de facultate care a avut um ca noi 30 oct si are acum aproape 14 sapt deci depinde cand s-a produs ovulatia. La mine bebe a vrut mai devreme sa inceapa sa se formeze.

Va pup pe toate! Si va doresc aceeasi fericire maxima pe care o simt eu de ieri!

Ioana16+ si bebe

http://community.webshots.com/album/450163392pPiNoV

Mergi la inceput