Mamici de iulie - august 2006 (21)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SimonaU spune:

Salutare! Daca mai primiti noi membri, vin si eu pe sectiunea voastra "Mamici de iulie - august 2006"! Sunt o membra mai putin activa, dar veche de 4 ani pe forum, ca mai am un pitic pe acasa! M-a tentat sa va scriu, faptul ca am tras cu ochiul pe la mamele de ian- feb, care au deja mici bebici si au probleme cu alaptatul! Asa ca vroiam sa trag un semnal! Acum cat aveti vreme, pe langa problemele specifice sarcinii, cititi si informati-va cat mai mult despre ALAPTAT! Sa fiti cu lectiile facute cand apare bebe! Conteaza enorm!

Datele mele: DPN 23- 26 august + Rares (07.12.2001)
Data mea de nastere 15.02.1975, Targu Mures, o sa nasc la Spitalul Nou, Targu Mures, dr. Mihai Capalna. Apropo, nimeni din Mures pe aici?

Sarcini usoare la toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaU spune:

Scuze, DPN la mine de fap 23- 26 iulie, da ce sa ii faci sunt aiurita, simptom de sarcina..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letitzia spune:

Arghirmonica ma bucur ca totul e o.k. si ca te poti relaxa.
Sabana vizavi de chestia cu colul mie dr. mi-a facut cerclaj chiar daca era de 30/32 si mi-a explicat ca atata timp cat incepuse sa se scurteze, e destul de riscant, pentru ca o sarcina se poate pierde si la 24 sau 27 de saptamani (eu mai pierdusem sarc, dar cea mai mare avea 10 saptam); am fost de 3 ori la control pe chestia cu colul, la 2 saptamani distanta; nu este un dr. super sociabil si vorbaret (mi se pare mie ca e chiar ursuz uneori), dar se spune ca e unul dintre cei mai buni, daca nu cel mai bun pe probleme de genul asta din Bv.(si eu sper sa fie asa, ca daca nu mai am incredere nici in el..); sunt de acord cu faptul ca trebuie efort cat ,mai putin, dar nu cu progesteronul: eu deja luam progesteron (utrogestan) de la 4 saptam si 5 zile cand am fost prima oara a dr.(si am inceput cu 8 pastile pe zi) si mi-a zis dr. sa renunt la el cand am iesit din spital (mi-a pastrat doar gravibinon injectii- o combinatie de hormoni).
Ideea este ca e f. bine ca Monica nu are nimic si sa nu fie cazul pentru niciuna sa va stresati cu asa-ceva.
Pupici la toate
20 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiara.2005 spune:

arghirmonica ma bucur ca esti bine. Legat de placenta praevia eu stiam ca acest diagnostic se poate pune doar de la 28 de saptamani in sus pentru ca pana atunci pot sa apara modificari. In cazul meu de exemplu la 14 saptamani aveam placenta anterior jos situata, adica exact invers decat ar trebui sa fie si la 15 saptamani deja se pozitionase in pozitia normala.
Ma ajuta si pe mine cine va spunandu-mi cum sa-mi activez PM-ul ? De la profilul meu personal nu reusesc , nu imi apara in partea de editare nimic legat de PM.
Chiara 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandana spune:

buna burticute,

sanziana,triplu test cu interpretare se face si la genetic lab, stiu sigur!

madacristina, reducerea programului se face FARA diminuarea salariului, caut baza legala si o postez cum o gasesc!

va pup ca vrea un coleg sa-mi ia calculatorul

dandana 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Bulinuta27 nu m-am putut abtine sa nu iti scriu cateva randuri. Si eu sunt o mamica de iulie-aug 2005 care de fapt a nascut la sfarsitul lunii iunie. Vreau sa iti spun sa fi curajoasa ca o faci ptr puiul tau. Eu am avut o sarcina dusa 9 luni la pat find obtinuta prin FIV la 35 de ani deci f pretioasa. Am avut o sarcina cu probleme n si tot asa un sot care muncea de dimineata pana seara dar care a si preluat absolut toate treburile casei ptr ca eu stateam la pat. Daca mi se facea pofta de ceva si el nu era acasa il sunam si imi comanda pe internet si imi venea mancarica la nas iar in week eram super rasfatata.
Ocupati timpul cu internetul, cu cititul si documenteazate despre ce ai de facut dupa ce vei naste ptr ca atunci nu vei mai avea timp .
Deci capul sus fata frumoasa hormonii de sarcina sunt de vina ptr starea ta. O sa mai ai stari depresive carca pana vei naste si vei avea si apoi imediat dupa nastere. Dar toate trec cand ai sustinere.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Buna seara fete frumoase! Vin si eu cu vesti bune, am fost la doctorita azi si bebe este super activ, se suceste pe toate partile, dar la 15 saptamani nu pot inca sa-l simt. Si bineinteles ca am pus-o pe doc sa vada ce este strumful meu, de s-a crucit biata femeie. Si se pare ca intr-adevar e BAIETEL!!! O sa aiba mama un printisor! Am fost in al noualea cer, aveam un zambet de jur-imprejur. Greturile au plecat de vreo saptamana, tiroida s-a reglat singurica si abia astept sa simt si eu strumful in burtica - am si burtica, chiar daca am slabit-
Am si eu o intrebare: cand se face TT? Azi doc nu mi-a spus nimic, eu am uitat sa o intreb si mai ma duc la ea tocmai la 19 saptamani. Nu e prea tarziu?
Va pup si va doresc o seara romantica in ...trei

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;5;32/st/20060809/dt/7/k/f20f/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

Alexia, felicitari, bravo, si eu am tot baietel, se pare ca se inmultesc baieteii in randurile noastre!

Fetelor, multumesc pt felicitari.
Cristina ana ia-ti o caseta video la tine daca vrei sa ti-l filmeze dr. Nu stiu daca te lasa sa filmezi cu camera, asta nu am incercatDar vezi ca am inteles ca e in functie de inde te duci, de ex. aici la CMU Unirea inregistraeaza pe caseta, in alta parte pe CD, ia si una si alta la tine sa fii sigura O sa-ti placa, e super doctorul si glumeste intr-una.
Sanziana, TT se face imediat la echo morfologica, dar la recomandarea doctorului. Eu am facut una acum la 15+ si o sa mai fac la 20 de saptamani, cam astea sunt perioadele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Eu sunt in saptamana 16 si am intrebat astazi doctorul daca placenta se mai poate modifica si a zis ca nu, asa ramane. La mine astazi bebe casca la eco.
Fetelor nu mai fiti triste, nici depresive, hai inveselirea, suntem toate frumoase (ce modesta sunt), cu burtica (la mine nu se prea vede da ma rog), ce poate fi mai frumos?!!
bulinuta nici eu nu fac nimic de Valentine's asa ca te rog nu fii trista. Totul o sa fie ok. Pentru mine una Valentine's nu are nicio semnificatie.
Cristina_ioana cum spuneam nu uita sa zici de memorystick cum intri la Vladareanu, asta ca sa nu zambeasca calm la sfarsit si sa iti zica ca nu le mai poate salva ca trebuia sa ii zici la inceput.

Mitza 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

buna fetelor,
multumesc de raspunsuri...
Iulenca eu merg la dr. Iosup luni la ora 8 dimineata
uitati aici un site cu saptamanile si lunile de sarcina:
http://www.copilasi2006.3x.ro/LUNI_SI_SAPTAMANI.HTM

Sunt pe fuga...
azi nu mi-a mers deloc netul la serviciu si am fost f amarata...sper ca maine sa fei mai bine
va pup...

Eliza , si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput