Mamici de iulie - august 2006 (21)
Raspunsuri - Pagina 6
cristina_ana spune:
Dariana, felicitari pentru baietzel!
Maine ma duc si eu la Iosup. Tu spui ca l-ai filmat? adica ti-a dat voie sa filmezi in timp ce el itzi facea ecografia? Te intreb pentru ca si sotul meu vrea sa ia camera de filmat, dar eu nu eram de acord, ca nu vroiam sa ne facem de ras pe acolo.
Cristina_Ioana, 41 cm inseamna un col f.f.bun. Pai cu asa col eu zic ca poti sta linistita, ca bebe este in super-siguranta acolo. Ma bucur ca ai revenit asa bine-dispusa, ca m-ai inveselit si pe mine!
Cinta, sigur e bebele! Sa vezi ce fericita o sa fii de-acum incolo de cite ori o sa auzi cite un cioc-cioc in burtica. La mine sotul l-a simit si el de prima data, si acum numai cu mana pe burtica mea sta.
Bulinuta, eu zic sa urmezi exemplul Sabanei si sa te duci si tu la cumparaturi. Mai ales ca acum toate avem nevoie de haine noi, de burticoase!
Misy, sa stii ca ai dreptate cu nevoia sporita de afectiune. Eu, cind am vreo criza de afectiune si nu e sotul sa ma ia in brate, ma duc si le imbratisez pe pisicutzele mele, si le sarut, si le smotocesc, si tare le mai place, ca sunt rasfatate ca mine!
Acum va las, ca ma duc sa fac un tort de Valentine's day. (adica am cumparat blatul si crema fineti si banane, si doar le asamblez, ca eu torturi si in general prajituri nu stiu sa fac)
Cristina, 20+
cornelia_laura spune:
Vad ca s-a mai animat si la noi atmosfera.
Eu am incercat de azi dimineata sa ma remontez singura, doar e o zi speciala si macar pt asta sa fiu mai optimista. Am facut paste cu sos si acum fac o prajitura. Vreau sa-l astept pe Robert cu ceva bun...pacat ca din cauza contractiilor nu o sa avem parte si de alt "desert" ....![]()
dariana, felicitari pt baietel, sa creasca mare la mami in burtica!
bulinitza, mai mult ca sigur faptul ca stai mult timp singura iti adanceste "depresia" de care vorbesti. Incearca sa petreci timp cu prietenii, sa vorbesti mai mult la telefon, fa cumparaturi, orice care sa te ajute.
cinta, la cat mai multe suturi de la bebe!
sabana, bine zici tu de cumparaturi. Mama, ce as mai trage si eu o tura daca as avea cu cine sa las copilul. La mine intotdeauna functioneaza treaba asta .....
madacristina, lasa supararea ca nici pe mine nu ma prea baga fetele in seama dar eu tot scriu si tot mi-e drag de ele. Adevarul este ca e greu sa raspunzi la toate mesajele. Vezi ca te trec si pe tine pe lista pt bataita daca nu faci ceva sa iesi din starea asta.
Zau fetelor, parca suntem un grup de babute plangacioase. Cand in realitate avem cel mai frumos motiv sa fim fericite si optimiste...mie una mi-e si ciuda pe mine ca nu stiu sa ma bucur asa cum trebuie de perioada asta.
Va pup.
Cornelia,
de
Eduard(21 06 2004) si
16+
POZE EDUARD & MAMI & TATI& ECOGRAFII BB2
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
andreea25 spune:
buna la burtici! mai fetelor pai ce faceti? da stiu ca suntem super sensibile, dar ganditi-va la bebei si trebuie sa va treaca!!! capul sus si sa vad numai zambete!!! eu ma mut trebuie sa mi gasesc casa trebuie sa fac credit la banca si mai incep si serviciul asa ca dc ma lasa ti acum la greu eu o sa clachez.asa ca gata cu smiorcaiala si bagam ranzeala ok?
dariana felicitari ptr baietel.
ioana 81 eu ma tineam dupa tine cu saptamanile acum mai innebunit de tot de nu mai stiu:l ai simtit pe bebe,eu nici nu cred ca o sa mi dau seama
,si acum imi zici ca dpn ai in iulie ? pai nu aveai um 30 oct ca mine? in fine sanatosi sa fim cu toti.
acum am si eu o intrebare de mamaica naiva: eu cum o sa mi dau seama ca misca bebe? dc am 16 sapt de la um ar trebui sa simt ceva? sunt tare nedumerita![]()
aaa si sunt de acord cu irinuca:eu va citesc pe toate si chiar dc nu am timp sa raspund la fiecare sunt alaturi de voi toate .asa ca va pup pe toate si aveti grija
andreea25
arghirmonica spune:
FETELOR..................................,nu o sa va vina a crede.Stiti daca ati mai citit pe aici ca io sunt aia cu plaacenta praevia, col scurt ...am fost la alt medic si sunt superok.Nici pomeneala de asa ceva sau de cerclaj.Am vazut si eu la eco placenta aia care era chiar binepusa .Doamne sunt in stare de soc de de cand am aflat.si dr la care merg e chiar vestit dar.....s-a inselat rau de tot.Si cand ma gandesc ca eram gata internata si cusuta....
Cea mai buna veste de ziua indragostitilor.
Si am inca un baietel....asa cat s-a putut vedea pana acum,va pup pe toate,Monica
17+
misy spune:
Cinta esti o fericita sa ai asa un iubitor de fotfal!SUPER!
Bulinuta27 nu esti singura!Sotul meu lucreaza si de noapte asa ca si eu stau destul de mult timp numai cu bebe insa cand ne vedem incercam sa recuperam timpul trecut chiar daca ma mai apuca si fac nazuri,fara sa vreau.
Anasia felicitari pentru labii!
bulinuta27 spune:
Cristina -Ioana si Anasia multesc mult de incurajari dar la mine deja situatia e alta...noi nu vedem seara ptr ca el vine prea tarziu...in we el lucreaza sambata si deja lucrurile au luat o intorsatura care nu-mi place deloc
...si nu pot fi decat trista.
Sper sa nu ajungem mai rau de atat...pur si simplu am nevoie de el iar el imi spune ca asta ii e serviciul...si o sa inceapa si deplasarile din nou...
nici nu vreau sa ma gandesc...nu am chef de nimic...burtica ma doare de sambata in continuu si mai nou si spatele...
va pup si o sa incerc sa mai scriu cand o sa mai imi revin caci nu vreau sa va intristez si pe voi
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20718;121/st/20060806/dt/7/k/9a2f/preg.png
madacristina spune:
Cornelia sa traiti am inteles,o sa fiu cuminte si nu ma mai supar...nu vreau bataita,poate imi trebuie putina,dar de data asta ma ierti.
Sunteti toate niste scumpe si chiar vreau sa am timp sa intru mai des sa vb cu voi....chiar dc am f multa treaba la servici eu tot ma plictisesc....si simt nevoia sa fac orice numai sa lucrez nu...
Abia astept sa vina ziua cand ne intalnim.....sa vedeti ce super va fi cand se va umple un loc numai cu burtici....
Bebelusul meu la 12 saptamani
Mada si bb 20 saptamani
arghirmonica spune:
Draga Chiara2005 eu nu am facut TT.Doar daca e ceva bai ti-l recomnada dr daca nu la ce?Activeaza-ti PM,Ok ca sa mai pove asa ca la Cluj.,Monica
anasia spune:
cristina ana nu e nevoie sa-ti iei camera, are dr Iosup video si inregistreaza cu caseta mare;
misy, multumesc!
anasia
sanziana spune:
Buna ziua la burticute!
A facut cineva triplu test la Genetic Lab in Bucuresti? Ce parere aveti?
Sau recomandati-mi si mie un laborator din Buc unde pot face triplul test cu interpretare cu tot. 

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;19;33/st/20060819/dt/7/k/17b3/preg.png