Mamici de iulie - august 2006 (21)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns misy spune:

Ioana81 o sa merg la medic pe 1 martie.Eu sunt leuaica si minunea mea,cu ajutorul lui Dumnezeu iese leut sau leuta!

Mergi la inceput

Cat despre felul in care voi naste as vrea sa nasc normal desi mi-e frica de mor :).De la cezariana poti sa alaptezi mai tarziu din pacate.Acum depinde de ce spune medicul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Felicitari tuturor fetelor care au aflat sexul comorii lor! Hai ca incet- incet ajungem din urma fetitele, ne incuscrim pe forum, hi hi hi!
Fetelor, cand citesc ce mi-ati scris ma simt si mai fericita pentru baietelul meu. Ce frumos sa pot sa spun ce este in loc sa ma refer la el doar ca la "bebe". Sotul a fost super dragut ieri la ecografie, tocmai cand doctorita se uita sa vada ce este strumful, se gaseste iubi al meu sa o scoata: "ce fata frumoasa!" A fost de coma...
Maine ma duc sa fac triplu test, asta dup#259; ce azi noapte am visat numai aberatii legate de operatii intrauterine si alte enormitati de astea. Sper sa iasa bine sa ma linistesc si eu.

a.cicel, iubita, vreau si eu cu baietelul meu pe listuta cand ai timp si chef! Multam fain. A!!! Si vreau si la intalneala, abia astept sa va cunosc.

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;5;32/st/20060809/dt/7/k/f20f/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Cornelia, prezent la apel!!!! Doamne ce m-a prins...stati nitel sa imi aranjez parul...si sa dau jos pijamaua....si sa ma spal pe dinti...

Mamanati- pai ce sa fac, io imi recunosc lacunele, iar acum de cand sunt gravi, parca sunt si mai cascata si ametita...numai boacane fac

Galushca- poate ne trainuieste si pe noi careva, ca se pare ca nu o rezolvam cu culoarea parului ca si motivatie...

Muuh- sar'na de reminder, ma duc si cu stick si cu cd si ii zic de la inceput..maine ma duc si am niste emotiiiiii...e de treaba omu'? adica pot sa vb cu el?

Cristina 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca spune:

Misy, nu-i adevarat cu alaptatul mai tarziu de la cezariana!E doar un zvon!
L-am alaptat pe Radu la 1 ora dupa ce-am nascut iar apoi de fiecare data cand cerea.In prima noapte cat am stat eu la reanimare, mi-l aduceau asistentele la alaptat cand plangea iar apoi, din a doua zi l-am avut cu mine in salon si ne-am chinuit amandoi pana a reusit sa manance ceva.E nasol prima oara ca nu stie nici mama nici BB cum e treaba cu alaptatul si daca nu te invata nimeni...faci ce-ti trece prin cap.

Fetelor am niste arsuriiiii!!!Rele rau!Si bag Dicarbocalm la greu si lapte..si degeaba!

Mai, mai, ce de baieti!Felicitari mamicilor!

Spunea cineva (scuze dar nu mai stiu cine)ca a fost la eco la Dr.Chitescu la Medlife.Iti face acolo filmuletz?Pe ce suport?Ce sa duc cu mine?Merci.

Irinuca 19+
& Raducu
http://community.webshots.com/user/broscutza

Mergi la inceput

Irinuca am doua prietene si o verisoara care au nascut prin cezariana si au avut acesta problema.Au avut laptic dupa trei sau patru zile(una din ele).Si plangeau de nervi ca bebelusi nu aveau ce sa pape!Cred ca tu esti o exceptie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arghirmonica spune:

Heeeeeeeeeeeiiii...io is vesela azi ca am motiv.la cat stres am bagat in mine si cate nopti nedormite....va multumesc ca m-ati ajutat cu informatii si si mai mult e fain ca ai cu cine vorbi mai ales daca stai acasa.
Aseara m-o dus sotul la restaurant asa sa sarbatorim ca avem baietel si ca suntem bine amandoi.Si a fost prima noapte de 1 luna incoace can am dormit fara sa ma trezesc de la 4....sunt tare tare fericita...a cum tre sa-mi gasesc alt dr ca la nenorocitul ala nu mai merg si cand te gandesti ca e supervestit in Cluj.va pup si mai pove,Monica 18 mamica de Daniel si Cristian?
mai fetele daca stiti cum sa isi activeze cele noi PM-ul ca io nu stiu.
In 2002 cand m-am inregistrat eu habar nu am cum am facut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

Va pup fetele!
Multumesc mult pentru incurajari si sprijin in special Monicai-Elena sa-ti traisaca globuletul , Muuh, mamanati, Cornelia-Laura va pup si va trimit un mare buchet de flori .
Eu incerc sa-mi revin cat de cat macar sa nu mai plang atat...la mine nu e o problema de cateva luni...el asa munceste...si nici nu are de gand sa faca ceva in sensul asta . O sa vedem...
In alta ordine de ideii fetelor am facut aseara o indigestie groaznica: diaree puternica, voma, ameteala etc. Acum sunt bine...dar totusi credeti ca i s-a intamplat ceva lui bb? Ca sunt tare speriata...
misy nu te mai speria din puntul asta de vedere...fiecare femeie e altfel poti sa ai lapte din prima zi sau nu si la cezariana si la nastere naturala...eu asa ma imbarbatez ptr ca la mine este obligatorie cezariana ptr ca eu am avut o operatie la coloana de dubla hernie de disc si am interdictie de nastere naturala...aste e

va pup si va doresc o zi buna

bulinuta 15+

PS multumesc mult a.cicel pentru trecerea lui bb pe listuta si te mai rog ceva...ca uit tot timpul trece-ma si pe mine pe listuta de intalneala ca abia astept sa va cunosc

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20718;121/st/20060806/dt/7/k/9a2f/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

bulinutza, nu cred ca indigestia ar afecta pe bebe, sa ai doar grija sa nu faci febra. Cat priveste serviciul sotului pot spune ca te inteleg. A avut si Robert un an de zile un post la o firma, facea deplasari de 3-4 zile in tara, cand era in Bucuresti termina pe la 8-9 seara, inclusiv sambata. Erau ceva tensiuni, el era mereu obosit si nervos. Cu toate astea nu vroia sa renunte iar eu ma simteam frustrata si ne bagata in seama. Pana la urma s-a convins singur ca trebuie sa renunte si a plecat pe un post mai slab platit dar la 6 cel tarziu termina. Bine, pe mine m-a sustinut si socrul meu care la batut mereu la cap pe tema asta si chiar l-a ajutat sa gaseasca altceva. Nu-ti poti gasi un aliat(soacra, socru, prieteni comuni) care sa te sustina si sa-i mai bata apropouri? Oricum nu te consuma mai mult decat e cazul. E doar o perioada care pana la urma va trece.
irinuca, eu am facut eco la Chitescu la Medlife dar mi-a dat doar poze 3D si 4D(vreo 5). Nici eu nu am cerut altceva, am facut-o tot in graba ca sa ma linistesc. Dar la 21 de sapt ma duc tot acolo pt eco morfologica si chiar am sa sun sa intreb cum procedez pt inregistrare.
Legat de cezariana, eu am avut lapte abia dupa o saptamana si atunci extrem de putin desi il puneam pe Eduard la san din ora in ora si mai foloseam si pompa. Dar nu e o regula asta, depinde de organism. Prietena mea a nascut normal si a alaptat cu greu o luna de zile. Si o vecina de-a mea, tot cu cezariana, a alaptat aproape 2 ani.

Cornelia, de Eduard(21 06 2004) si 16+
POZE EDUARD & MAMI & TATI& ECOGRAFII BB2
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

se pare ca nu merge linkul cu saptamanile...dar acel link l-am luat de la mamicile de ianuarie-februarie, este pe pagina facuta pentru ele...
daca nu ajungeti acolo va transcriu saptamanile aici...
luna I - saptamana 1-5
luna II - sapt 6-9
luna III - sapt 10-13
luna IV - sapt 14-18
luna V - sapt 19-22
luna VI - sapt 23-27
luna VII - sapt 28-31
luna VIII - sapt 32-36
luna IX - sapt 37-40

Eliza , si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

ps edit...am introdus linkul catre lunile de sarcina

Mergi la inceput