Mamici de iulie - august 2006 (21)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns misy spune:

Geliza mersi mult,chiar nu stiam exact cum se calculeaza si nici pagina aceea nu se deschide!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

buna, fetelor!am avut de lucru ca la balamuc si n-am reusit sa va scriu pana acum;felicitari burticilor care au baietei, vad ca ne depasesc deja;
bulinuta, nu te intrista si sotul meu lucreaza si sambata, ne-am gandit in fel si chip si noi, ce sa facem, ca sunt singura in timpul saptamanii si n-am nici un ajutor daca am nevoie, practic ma bazez numai pe mine, dar pana una-alta nu avem incotro si ne descurcam cum putem; si mie imi este foarte greu ca stau mereu de una singura, dar n-am ce face;speram doar ca vom reusi sa gasim ceva mai bun;
pupici

anasia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiara.2005 spune:

geliza multumim pentru clarificare cu lunile.
Felicitari mamicilor de baietei...vad ca in ultima vreme doar baietei s-au anuntat....oare pe cand voi afla ce perioada va fi? de baietei sau de fetite?
monicaarghir, ma bucur ca esti in sfarsit bine . Am reusit sa-mi activez PM-ul. Poate imi spui despre ce medic e vorba sa nu cumva sa nimeresc si eu la el.

Chiara 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eugcem spune:

Pentru ca sa mearga link-ul respectiv, trebuia copiat intr-o alta pagina, nou deschisa.

Eugenia

Eugenia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Eliza, traiasca familia ta, boeroaico, saru'mana pentru ca ne-ai copiat saptamanile acolo....e tare clar pana si pt o blonda ca mine

Anasia si Bulinutza, hai ca n-o sa ajungem noi sa vb singure prin casa de singuratate...si eu ma mai botosesc uneori, dar imi trece repede...uite, mai stam aici la o tacla si trece vremea, pana la marea intalnire...ca dupa nu cred ca vom mai avea timp nici sa ne gandim la nimic...

Cristina 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

Cristina Ioana, eu nu sunt trista,chiar sunt in buna dispozitie,pt ca lucrez nu ma simt atat de singura, azi nu mi-a fost rau si abia astept sa ajung acasa ca mi-e o foame....va pup!

anasia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

Anasia, Cornelia -Laura, Cristina-Ioana multam mult fetelor
Incerc, credeti-ma incerc din rasputeri. si incet incet sper sa-mi revin.
Nu am facut febra de la indigestie si azi m-am simtit multt mai bien asa ca sper ca bb e ok. Fetelor am ales nume ptr bb: Rares si Alexandru ca asa vrea taticul sa aiba si un nume de Sfant. Cum vi se pare?

va pup si va doresc o seara buna tuturor

bulinuta 15+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20718;121/st/20060806/dt/7/k/9a2f/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

fetelor mai am o ruga: invatati-ma si pe mine cum sa-mi activez PM ca nu-mi iese deloc si vorba cuiva nu am nici o scuza ca nu-s nici blonda .
multam fine

bulinuta 15 +

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20718;121/st/20060806/dt/7/k/9a2f/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pomiru spune:

Buna fetelor,

Si eu o sa nasc cam intre 25-27 august. Vroiam sa va intreb daca stie cineva cum e in noua maternitate privata CMU.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Bulinutza, hihiihihhihi, cum citeaza ea dragutza din marii clasici in viata...
Draga mea, dai click pe numele tau si acolo iti apar ceva cu profil personal sau asa ceva si te duci acolo pt activare
Acuma la schimb invatza si pe blonda cum ti-ai pus tu la semnatura poza cu carutzu' bleu si gravidutza
Mistoc numele, si pe al meu il va chema Alexandru, dar primul nume va fi Luca...

Cristina 19+

Mergi la inceput