Mamici de iulie - august 2006 (21)
Raspunsuri - Pagina 12
Galushca spune:
bulinuto, te duci matale la Profil personal pe mana stanga, scrii id si parola si apoi iti deschide profilul. Ai sub adresa de mail o intrebare, Permiteti membrilor siteului sa va trimita mesaj? cam asa ceva... aia banuiesc ca este si, evident, tre sa selectezi "da".
Acu, la nr. 2, o intrebare: este cineva care se abtine complet de la dulciuri? ca io am pus un kil in ultimele 3 zile, fara sa pap prea mult. Si ma cam supara ritmul asta... Ma gandeam, chestia aia care zice ca pateste bebe ceva daca poftesti o chestie si nu papi e o legenda, nuuu? Ca io poftesc ca animalu numai chestii naspa (nu zic ce ;) ) si ma gandesc ca nu-i prind deloc bine lu BB. Cum faceti sa va luati gandul de la ce nu-i voie/bine? 'elp please :((
Galushca 17 sapt +
andreea25 spune:
buna mamici!nu stau mult ca eu sunt in crize(cu mutatul) si drept sa va spun sunt cu nervii la pamant!!! noroc ca va citesc pe voi si ma detasez un pic de probleme.
mamanatimerci mult de raspuns.toata lumea imi zice ca atunci cand va misca bebe o sa mi dau eu seama![]()
ioana81felicitari ptr baietel,chiar mai impresionat si sper ca si eu sa simt aceeasi bucurie.merci si ptr lamurire,astept sa vad ce mi zice la eco,varsta di dpn ul.
a.cicelfelicitari ptr depunerea actelor .hai ca mai ai putin putin.mult noroc si vezi sa nu te stresezi prea tare.
felicitari la toate mamicile care au aflat sexu la bebei.vad ca baieteii conduc!
va pup pe toate aveti grija de voi si de bebei
andreea25
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by bulinuta27
fetelor mai am o ruga: invatati-ma si pe mine cum sa-mi activez PM ca nu-mi iese delocsi vorba cuiva nu am nici o scuza ca nu-s nici blonda
.
multam fine
bulinuta15 +
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20718;121/st/20060806/dt/7/k/9a2f/preg.png
Asculta aici o "baba" care stie. Te duci frumos la "Mesaje private" din stanga ecranului. Acolo o sa iti apara in dreapta mai multe printre cate si "optiuni". Si de acolo activezi. NU din profil personal
13+Mai am 10 de zile pana la nunta
POZE
Cristina_Ioana spune:
Galushca, apreciez ca esti o finutza si nu zici la ce poftesti...nu de alta,dar nu am nevoie de sugestii ca le am pe ale mele, sunt mai ceva ca visele erotice, hahhhahhaah 
....stiu cum e, ca ti se pune in cap si nu mai iese pana nu gusti...
Si eu ma gandeam ca treaba aia cu poftele e numai chestie psihica si ca nu face rau, pana mi-a zis o asistenta ca s-au pierdut sarcini pe tema asta...acuma nu zice nimeni sa bagam in noi ca in sac sub pretextul asta, dar merg pe principiul ca daca arde, gust o gurita si gata...
Ca sa iti raspund la intrebare, de cand nu-mi mai e rau si nu mai vars, nu ma pot abtine complet de la dulce...insa nu las bunatatile sa ma domine...doamne ce-am scos-o ca un om mare 
Cristina 19+
Galushca spune:
Retractez, bulinuto, ascult-o pe a.cicel, vorbeam prostii... De unde a zis ea se activeaza mesajele.
Cristina_Ioana, pai dulciurile ma cam dominau ele pe mine si inainte de sarcina. Acu ma domina alternativ, greturile si haleala. Sunt un monument de ambitie, stiu...
Deci sa gust o gurita daca poftesc rau. Asta nu pot, daca gust o gurita, urmeaza si restul tavii de [cenzurat :D ] Minunat.
O sa incerc varianta cu alternativele mai sanatoase, poate merge. Uite, pap fructe. Multumesc de raspuns :)
Galushca 17 sapt +
Muuh spune:
Cristina_ioana Vladareanu e ok. Mie mi se pare un tip mucalit dar nu foarte vorbaret. Daca intreb ceva important imi raspunde daca intreb ceva mai putin important zambeste. Dar mie imi place muuult de tot de el, imi inspira incredere. E ca un urs bland.
Galushca eu nu mananc pic de dulce. Nu imi placeau nici inainte si acum parca chiar nu mai intra. Din cand in cand o prajitura foarte foarte gustoasa care trebuie sa arate foarte foarte bine.
Mitza
16
Galushca spune:
quote:
Originally posted by Muuh
Galushca eu nu mananc pic de dulce. Nu imi placeau nici inainte si acum parca chiar nu mai intra. Din cand in cand o prajitura foarte foarte gustoasa care trebuie sa arate foarte foarte bine.
Cum poti, pupa-te-as...

Galushca 17 sapt +
geliza spune:
Cristina_Ioana m-ai facut sa rad...![]()
chiar mai fetelor, cum va puteti abtine? ca eu poftesc pana si la macaruri gatite d-apai la dulciuri...si se cunoaste ca am fix 14 sapt si 5 kg in plus...bine, cred ca vreo 2 le-as fi avut si fara sa fiu gravida ca dupa sarbatori toata luna ianuarie am fost numai in petreceri...asta e...trag eu de ele la vara la 40 grade...sa vezi atunci distractie
Eliza
, si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
miti2004 spune:
Geliza multumesc pt calculul saptamanilor si lunilor...acm m-am mai luminat si eu...
si eu m-am gandit sa-mi cumpar cantar, sa vad cum "evoluez" cu Kg...cred ca am pus si eu ceva-ceva...nu prea simt rau pe haine, dar cred ca s-au pus peste tot.
nici eu nu mai pot bea lapte, si sunt la fel, ba mananc mancarele, ba numai salate...
azi am fost la cineva in vizita dimineata si mi-a facut o cafeluta f buna ( Jacobs de acasica ) si am pus si lapte; dupa o ora am ajuns acasa si am vomitat-o toata...adevarul e ca nu am mai baut cafea de prin sapt 5...nu mai suportam mirosul...dar asta de azi mi-a placut si tot am dat-o afara...
pupici pe burtici,
miti 15+
miti2004 spune:
dragelor,
au inceput sa-mi apara multe cosuri mici pe frunte mai ales...nu mari, dar se vad f bine...nu stiu ce sa fac...si pe obraji, dar putini de tot deocamdata...
voi aveti probleme cu tenul ?