Mamici de iulie - august 2006 (21)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Buna seara mamicute cu burticute,
Ufff, fetelor uneori nu-mi mai suport sefu'!!! La servici avem avantajul si desavantajul ca sefii sunt in misiune si se schimba fiecare 2 ani. Ma enervezi de mi se aprind obrajii si nu mai rezist... Ii spun tot ce am de spus(in mod frumos desigur), dar stiti ca lor nu prea le place sa-ti expui punctul de vedere in mod apasat. Sper sa ma mai calmez, ca risc sa-mi zica si el vre-o doua vorbe, si apoi... sa nu-mi para rau.
Cornelia_Laura, da ce noroc ai, fato, cu socru-tau! Mai rar asa relatii. De fapt, eu nu ma pling, ca eu am noroc cu ai mei, sunt niste oameni draguti, dar poate ca ne vedem rar, de aia.
Geliza, pupici pentru site, multe am cautat dar de asta inca nu am dat.
Cristina_Ioana, ai dreptate, acum ne putem considera in luna de miere cu sarcina la termenul asta, ca mai apoi cu burta cit casa greu o sa mai fie, dar cind o sa apara bebeii, nu vom mai sta aici asa la taclale.
Galushka, eu sunt foarte indiferenta fata de dulciuri. Dar imi place mincarica buna, in special carnita si cartofii. Cristina_ioana," sa gusti.." nu e cuvintul potrivit. Mie una, mii greu sa ma abtin de la mincare si, mai grav, sa ma opresc la timp. Si dupa aia incep sa regret si sa-mi zic ca nu mai fac asa cind ma ard pina si in git arsurile si am o senzatie ca crap. Si cel mai rau ca am o pofta de lup seara.
A.cicel , intr-un ceas bun si numai fericire!
Fetelor, va mai rog odata spuneti-mi si mie cu se face "quote" la mesaje postate de altcineva.

B.N.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Miti, si mie mi-au iesit niste cosulete pe barbie mai mute si pe frunte dar micute si dintotdeauna am avut un ten alb si curat. Dar mi-au mai trecut. Mai am unul marisor in frunte. Da cred ca e periodic. Bine ca nu ne apar pete maronii pe fata, ca cosuletele sunt foaie verde.
Pupici la burtici,
Nati si bubu 15 fix.

B.N.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Fetelor apropos de dulciuri si de pofte. Mie imi curg bale din gura la propriu, imi curge asa saliva. Sora-mea si cu sotul meu au zis ca daca nu stie cineva cum e sa iti curga balele sa se uite la mine. Eu nu ma pot abtine si basta. Incerc sa mananc moderat.
De vineri ma duc si eu la munca. Groaznic. Mai am 2 luni pana la vacanta materna. Sper sa mai rezist 2 luni pe baricade.
Aseara am fost pana la urma la Mall, era ceva lume, nu am gasit nimic interesant si mi-am cumparat cate ceva pentru casa. Dar am plecat cu niste dureri groaznice de burta si cand am ajuns acasa, dupa ce mi-am scos dressul mi-am revenit complet. Voi purtati deja dress ptr gravide. Eu cred ca in curand va trebui sa imi cumpar si chiloti.
A.cicel felicitari pentru primul pas. O sa fie bine ai sa vezi. Abia asteptam poze.
Bun venit noilor mamici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mia. spune:

Salutare!Eu am o durere de cap si nu am luat nimic ,ca la sarcina trecuta eram in Romania si stiam doar de paracetamol,aici nu stiu daca este paracetamol..
Cred ca am cam racit,asa ca ma tratez cu ceai pina una -alta.
Eu as manca din ora in ora dar din fericire nu pot manca mult.De fapt chiar mananc din ora in ora,sper sa nu cresc prea mare!

www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by mamanati

A.cicel , intr-un ceas bun si numai fericire!
Fetelor, va mai rog odata spuneti-mi si mie cu se face "quote" la mesaje postate de altcineva.

deasupra fiecarui mesaj postat de cineva ai data, ora si mai multe iconite. La ultima iconita, Reply with quote... Hai ca e simplu.

13+
Mai am 10 de zile pana la nunta
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

Neata fetelor!
Misy nu mai ai mult pana la 1 martie cand o sa ne dai si tu vestea de bebe mascul sau fata! Rezista si ai sa vezi ca e o sa fie bine. Cat despre cezariana nu stiu ce sa iti spun maine merg la doctorita si o sa o intreb. Eu, una am tensiunea mare si nu cred ca ma lasa sa nasc natural.
Andreea25 ai sa vezi ca atunci cand o sa-l vezi pe bebe o sa iti vina sa nu mai pleci de acolo. Noi l-am inregistrat pe caseta video si seara o pune sotu si vb cu bebe. Acum il am langa mine si il pot vedea dar asta nu ma impiedica sa spun ca as merge zilnic la eco ca sa imi vad minunea!
Sabana, eu am stat ieri numai in casa dar in picioare, am facut de mancare si oprajitura si acum daca ma gandesc cat de rau ajunsese sa ma intepe burta parca ma ia si acum . Nu stiu de ce dar de la un timp am niste intepaturi mari si dureroase. Or fi contractii? Cat in privinta ciorapilor eu mi-am luat unii masura 5 imi sunt f mari si largi dar super buni, imi intra pana la gat dar sunt largi la burta, iar chilotii zici ca mi-au ramas mici sau din cauza ca a crescut mult burta stau sub ea . Este groaznic dar totodata frumos!
Pup fetele !

Ioana 16+ si

http://community.webshots.com/album/450163392pPiNoV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

Buna dimineata,
eu am avut la sarcina trecuta ciorapi de gravida, erau de la firma Gatta (sper ca nu fac reclama) si aveau format de burta, dar erau prea putini rezistenti...ei acum nu am mai gasit...voi ati gasit si de la alta firma? cat despre chiloti, trebuie sa va obisnuiti sa va ramana sub burta...sau va luati marime mare (ca in ultima luna si imediat dupa nastere o sa purtam din aia "moartea pasiunii"...pentru cine nu stie o sa vorbim mai spre vara despre)

Pentru cine e interesat, duminica 19 feb, ora 20 pe National Geographic se reia filmul "IN PANTEC"...o prezentare scurta gasiti si aici: http://cgi.nationalgeographic.com/channel/video/cgi-bin/NGPortal.pl?bitrate=400k unde in casuta Search all video scrieti: in the womb

Sper ca v-am fost de folos
va pup
mai revin

Eliza , si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Gagici buna dimineata. Iesiti din pijamale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutex spune:

Buna dimineata!
Oricum ar fi ziua dimineata mea incepe intotdeauna bine pt ca vin mai repede la birou si stau in liniste si citesc ce-ati mai scris. Ca tot se vorbea in ultimul timp de dulciuri si pofte, eu una nu prea am pofte mari, din cand in cand mai pap putina ciucalata dar nu-mi trebuie prea multa. Ideea e ca orice as manca nu pot sa mananc prea mult. De la inceput am pus numai 1,5 kg. Dar sa vedem mai incolo cum evolueaza poftele.
Azi merg la dr pentru un consult (sper sa-mi amintesc toate intrebarile pe care vreau sa le pun) si peste 2 sapt am echo si TT. Aveti idee cat costa TT la Medicover?
Geliza merci pentru pontul cu emisiunea despre National Geographic. Cu siguranta ca o voi urmari. Avand in vedere ca avem acelasi nr de sapt, la tine se vede burtica? La mine a inceput sa se vada prin haine si am fost tare mandra cand m-au intrebat niste colege carora nu le spusesem de bebe.
Si pe mine ma intereseaza dresuri pt gravidutze ca incep sa ma stranga cei pe care-i am. O sa ies la cumparaturi in w-end si daca gasesc va spun si voua.
Cand a ramas pana la urma intalnirea noastra din martie? Si unde?

Va pup pe toate si aveti grija de voi si de bebei.

Ancutex 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

fetelor, nu aveti somn?as dormi acum, dar...
Mia am avut si eu durere de cap suspecta, stiam ca n-am racit, m-am gandit ca mi-a scazut tensiunea si am baut putin pepsi, e drept ca mi-am revenit;
cu dulciurile nici inainte nu faceam casa buna, acum mai servesc caramele si putina ciocolata, de nevoie;
pupici

anasia

Mergi la inceput