Mamici de iulie - august 2006 (21)
Raspunsuri - Pagina 14
misy spune:
Buna dimineata
Geliza iti multumesc ddin suflet pentru ca ne-ai spus de filmulet.ESTE SUPER!
letitzia spune:
Buna dimineata
!
Va "invidiez" pe voi fetelor care nu mancati dulciuri sau care va puteti abtine. Ce-i drept eu si inainte de a ramane insarcinata mai mancam, dar acum am sarit calul: daca nu mananc intr-o zi mi-e foame continuu (oricat si orice altceva as manca
). Si macar daca as gusta de pofta....NU.. mananc o garmada de dulciuri, majoritatea bazate pe ciocolata. Pana si lapte nu pot manca daca nu mananc cu nesquick!!! Am luat pana acum peste 9 kg 
. Heeelp! Cum reusisti sa va abtineti fara sa va fie rau?

20+
misy spune:
Mai fetelor mie mi-au aparut astfel de cosulete pe piept,mai exact de la baza gatului spre sani!Aveam asa ceva la pubertate!
map spune:
Buna fetelor,
desi va citesc de mult nu mi-am facut pana acum timp sa ma bag si eu in seama dar uite ca acum m-am inchis in birou si stau si scriu mesaje, munca o incep eu mai tarziu.
Ma numec Monica, sunt si eu o viitoare mamica de iulie-august, de fapt pe 18 august se implinesc cele 40 de saptamani.
Azi sunt in ultima zi a saptaminii a-14-a si pe mine greturile tot nu m-au lasat:(( De fapt ieri parca am fost mai bine dar azi iar am o senzatie groaznica de voma:(...si nu pot manca decat foarte putine mancaruri, mai nou am descoperit ca pot manca cartofei prajiti:)
Am inceput sa ma detest cat de mosturoasa sunt. Tare urat reactionez la mirosuri. Acum macar am nasul infundat si nu mai simt mirosurile asa tare, poate de aia mi-a fost si mai bine ieri.
Ultima data cand am mers la ginecolog mi-a gasit pulsul foarte mare, cam 125 batai/min. Este adevarat ca am si probleme cu tiroida insa iau tratament si analizele facute acum patru saptamani au iesit foarte bine. Ieri am merg la cardiolog si slava Domnului ca inima imi este sanatoasa, ceva aritmie am insa cardiologul este de parere ca are cauze hormonale. Cardiologul spune ca daca inima mea vrea sa bata cu 120 batai/min s-o las sa bata. Medicamente nu vrea sa-mi dea si-s de acord cu el ca fac rau lui bebe.
Doctorul ginecolog vrea sa stie neaparat cauza tahicardiei si nimeni nu m-a lamurit cu adevarat. Doctora de casa zice sa merg acasa sa-mi fac viata placuta si sa stau linistita, dar cat sunt la munca nu pot sa fac asta, nu?:(
Voi aveti probleme cu pulsul de cand v-a crescut burtica? Eu desi nu am luat nici un kg in plus pana acum obosec foarte repede desi am mers mereu destul de mult pe jos si am nu m-am ferit de miscare. Burtica incepe si ea se vada asa incet, incet. Ma gandesc ca daca acum la inceput este asa ce naiba o sa fac pana la sfarsit?!;(
Este aproape inutil sa spun ca nu mai am chef de munca, de cate ori pot trag cu coada ochiului pe forum, as dormi mereu, mai ales ca s-au pus ploile pe aici pe la noi. A inceput sa-mi fie infiferent de cei de la munca, de ce spu ei, important este sa nu am stres ca sa-i fie bine lui bebe.
Va doresc tuturor o zi cat mai usoara si fara sters,
Monica
14
Monica
adelapop spune:
geliza si eu iti multumesc pt info
am mai vazut o data o parte din acest filmulet si mi-a incantat si privire si simtire si tot....
aveti idee cand se face 4d????????
si daca trebuie facuta mai devreme/depisteaza ceva probleme sau doar pentru incantarea parintilor?
din oacate eu nu am reusti nici sa citesc tot ce ati scris voi...aveti o viteza mama mama.
o sa incerc sa recuperez totusi ca s afiu la curent cu ce vi se intampla
letitiaeu stiu ca daca ai pofta mare de ceva inseamna ca organismului ii lipsesc niste elemente. nu stiu exact ce anume in cazul dulciurilor dar ar trebui sa te interesezi si sa inlocuiesti cu alte alimente tt dulci care sa te tina pe picioare ![]()
de ex mananca si tu miere de albine, fructe confiate: curmale, stafide, smochine, caise etc... macar astea sunt digerate altfel de organims si iti mai iei si cate ceva necesar organsimului din ele.
face vreuna dintre voi dozare de anticorpi pentru rh negativ?
eu trebuie sa merg in saptamana 18 si vroiam sa stiu daca si voua vi s-a recomandat la fel...si cum s eprocedeaza.
sabana ce matinala esti
si cum ai tu grija de noi sa ne trezim
multumim
17+
bulinuta27 spune:
Neata la burticute!
Asa rau imi pare ca nu am si eu net acasa
. Din pacate am numai la sevr si aici am treaba asa ca nu prea pot sa scriu si eu mai des...oricum va pup de dimineata si sper sa mai pot sa intru..
Cristina-Ioana multam mult de sfat dar creed ca am acivat PM cum mi-a zis a.cicel (multumesc frumos )
. asa...acum ca sa-ti treci la sfarsitul mesajului icon-ul de graviduta il gasesti in stanga ecranului acolo unde sunt toate celelalte dar mai la sfarsitul listei iar cel cu carutza bleau il gasesti asa: apesi in stanga pe "show entire smile list" si apare acolo...sper le gasesti.
Galushca sa stii ca si eu am aceeasi problema cu dulciurile...o aveam si inainte de altfel dar parca nu se vedea asa...acum am luat deja 7-8 kg la 15 saptamani
dar ce sa mai zic...mi-a zis si dr. Iosup sa slabesc...sau sa nu ma mai ingras uffff greu de tot
muuh esti cea mai fericita ca nu mananci dulciuri...cum oi putea???
ca simt ca nu exista zi fara sa nu mananc ceva dulce
miti 2004...grea problema cu cosurile...eu chiar le ziceam tuturor ca nu mai pricep nimic...se spune ca gravidutele au o super pilele lucioasa frumoasa etc...ei bine eu de cand sunt gravida am numa cosuri peste totttt
si eu aveam un ten "de portelan" dupa cum imi spuneau toti..acu..las..bb sa fie sanatos 
va pup fetele si va urez o zi buna
bulinuta
15+ 
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20718;121/st/20060806/dt/7/k/9a2f/preg.png
SimonaU spune:
Am si eu un stres! Miscarilele bebelului! am 17 saptamani si 4 zile, sunt la a doua sarcina si ma asteptam sa il simt acum f bine. O singura data acum vreo saptamana cand m-am aplecat in fata, si am presat burta am fost sigura ca bebe s-a miscat neconvenindu-i pozitia mea. Dar in rest mai simt tot felul de gadilituri pe care le pun pe seama gazelor, intestinelor, etc..
Asa ca va intreb pe voi, mamici la a doua sarcina eventual, cam cum il simtiti pe bebe acum, cat de "puternice" sunt miscarile lui la aceasta varsta a sarcinii? Si oare numai eu sunt stresata de asta asa devreme?..
17+ si
Rares (07.12.2001)
anasia spune:
fetelor si eu am observat ca pielea a mai naspa, mi se usuca, e prima data cand mi se intampla, iar la depilat pe picioare apar mici cosuri peste tot, ori aparatul nu mai e bun, ori trebuie sa-mi schimb metoda;nici fata nu arata prea bine, cu niste cosuri care nu mai trec intr-o parte;
in alta ordine de idei sunt bucuroasa pt ca, cumnata mea e pe ultima suta de metri, i-a cazut dopul, merge la control si poate cu ajutorul lui D-zeu vine si finuta mea pe lume;
...tot n-am reusit sa pun carutul roz, bulinuta unde este mai exact show entire smile list?
anasia
bulinuta27 spune:
anasia cand intri pe pagina "raspunde la subiect" in stanga unde sunt smilies, sub ei scrie "edit smile list" si pe urma "Show entire smile list". daca nu eu mai scriu pur si simplu baietel intre paranteze patrate [] incearca sa scrii fetita sa vedem ce iese.
va pup fetele
bulinuta
15 + 
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20718;121/st/20060806/dt/7/k/9a2f/preg.png
emiliapop spune:
Buna mamici,
si eu pap dulciuri asa un pic de ciocolata si dulceata si pe urma cine are greata dupa? eu 
Si eu am pielea uscata mai ales pe maini si parca m-am mai colorat la fata ca eu sunt cam alba si cosulete avem de doua zile
si parul pe picioare creste mai repede dacat de obicei
.
Fetelor eu sunt cam plimbareata
si de obicei nu prea stau locului da acum nu imi vine sa ies deloc din casa parca zici ca pazesc cuibul
!!!
Stau pe net si va citesc
, am avut si eu toane si am tipat da acu mi-au trecut.
A... si nu mai imi place sa spal
zici ca ma arde daca ma apropii de ele
.
Geliza subscriu la intalnirea loco si foarte frumos site-ul de la National Geographic
.
Acum ma uit pe geam cum ninge
e asa frumos !!!
Emilia
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;0;28/st/20060804/dt/7/k/90af/preg.png