Mamici de iulie - august 2006 (21)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Vb aici despre aspectul pielii si al tenului. Eu de cand ma stiu am avut tenul mixt dar de cand cu sarcina asta am cosuri si pe spate si pe fata si pe decolteu. Macar nu sunt singura. Faza e nasoala ca efectiv m-am umplut de cosuri si pe picioare mi-au aparut asa punctulete mici rosii, gen cosuri dar micutze tare.
Despre mancare eu cel mai mult sunt suparata ca nu pot gati, deci nici in bucatarie nu intru decat pt scurt timp si atunci stau cu usa deschisa. Nu suport nici un miros si aa face si eu papa bun, dar n-am nici o sansa. Si nici de papat nu mananc cine stie ce ca ba nu pot ba nu am ce. Ca logodnicul nu e mare bucatar si mai face el cate una cate alta dar lucrsuri simple si eu am pofta ba vreau aia ba aia. Iar cu dulciurile si eu pap la greu si nu ma pot abtine. Mai rau este ca simt nevoie de pepsi sau cola. Si faza e ca de un an nu mai bausem nimic acidulat numai apa plata si sucuri naturale. Dar de cand cu sarcina trebuie efectiv sa beau pepsi sau cola. Cand iau o gura din suc din asta asa o senzatie de "relief" de zici ca nu am mai baut in viata mea ceva mai bun. Nu stiu ce-i cu mine.
In alta ordine de idei am comandat niste mobila noua, un dulap nou ca asta care il avem aici e f mic si avem atatea haine ca nu mai am unde sa le mai bag. Si am mai dat comanda si de o comoda, cred ca asa se zice in romana, habar n-am, din aia cu sertare multe, are 5 sertare mari si 5 mai mici. Si azi trebuie sa vina asta cu sertarele si dulapul abia in 21 de zile vine. Ce oameni, nu mai bine le aduceau o data? Una azi alta peste 2 sapt. Off ce sisteme mai au si astia.
Si se plangeau fetele ca stau mai toata ziua singurele. Asa si eu. Plus ca aici nu am asa multe prietene ca in ro si ca sa merg singura sa ma plimb pe la magazine numai drumul imi ia vreo ora si e greu cu transportul asta in comun in Londra e super super aglomerat. Logodnicul meu pleaca dim la 6 si jumate din casa si ajunge seara pe la 5 jumate acasa, face mult pana la servici cu trenul si metroul. Si in weekend se mai odihneste si el, in ghilimele odihneste. Ca abia atunci putem si noi sa facem una alta ca in rest nu apucam in timpul sapt. De ex weekendul asta trebuie sa faca niste rafturi afara la iesirea din bucatarie ca sa avem unde pune toate minunatiile care nu sunt super necesare in bucatarie, nici nu prea ai loc in casa asta. Off abia astept sa ne mutam sa avem si noi un loc al nostru, chiar daca va fi tot cu chirie dar macar sa avem spatiu pt toate si baby sa aiba camera lui.

Gata ca am scris prea mult deja. Va pupic si fug la invatat ca de dim fac numai ordine prin casa.

------------------------
14+
Born free, now I'm expensive.
http://community.webshots.com/user/mada_mxm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Ce harnicute mai sunteti.... Abia reusesc sa tin pasul cu voi. Haideti la un nou capitol www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69272" target="_blank">aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

geliza si eu iti multumesc pt info
am mai vazut o data o parte din acest filmulet si mi-a incantat si privire si simtire si tot....
aveti idee cand se face 4d????????
si daca trebuie facuta mai devreme/depisteaza ceva probleme sau doar pentru incantarea parintilor?
din oacate eu nu am reusti nici sa citesc tot ce ati scris voi...aveti o viteza mama mama.
o sa incerc sa recuperez totusi ca s afiu la curent cu ce vi se intampla
letitiaeu stiu ca daca ai pofta mare de ceva inseamna ca organismului ii lipsesc niste elemente. nu stiu exact ce anume in cazul dulciurilor dar ar trebui sa te interesezi si sa inlocuiesti cu alte alimente tt dulci care sa te tina pe picioare
de ex mananca si tu miere de albine, fructe confiate: curmale, stafide, smochine, caise etc... macar astea sunt digerate altfel de organims si iti mai iei si cate ceva necesar organsimului din ele.

face vreuna dintre voi dozare de anticorpi pentru rh negativ?

eu trebuie sa merg in saptamana 18 si vroiam sa stiu daca si voua vi s-a recomandat la fel...si cum s eprocedeaza.
sabana ce matinala esti si cum ai tu grija de noi sa ne trezim multumim
17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_oprea spune:

fetelor, multumesc ca m-ati primit printre voi!
A.Cicel multumesc ca m-ai trecut si pe mine pe lista mamicilor de iulie-august; ce as mai putea sa spun este ca dr care imi urmareste sarcina este dr. mogos magdalena, care aici in ploiesti vine la clinica Al Medica si cu care voi naste la Sp. Polizu din Bucuresti.
Apropos, mai merge vreuna dintre voi la d-na dr. mogos? Sau ce stiti despre dansa?
geliza si emiliapop si mie mi-ar placea sa ne intalnim. poate mai vb.
eu voi merge la eco 3D pe 6 aprilie la dr. herghelegiu. atunci voi afla daca asteptam un baietel sau o fetita. abia asteptam.
va doresc in continuare sarcina usoara si sa aveti grija de voi. va pup pe toate.
16

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

[/quote]

deasupra fiecarui mesaj postat de cineva ai data, ora si mai multe iconite. La ultima iconita, Reply with quote... Hai ca e simplu.

[/quote]
A.cicel, saru'miina. Normal, e super simplu, dar nu intotdeauna te duce mintea si capul...

B.N.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

adelapopeu am facut 4d in saptamana 11 si mai fac in saptamana 21. Daca exista probleme majore ei le vad si la 2d, 4d e mai mult marketing. Din cate stiu eu aparatele care au 4d sunt foarte performante chiar si in modul de lucuru 2d si probabil ca le furnizeaza informatii cu un grad mai mare de acuratete. Problemele importante, orice ecografist cat de cat bun trebuie sa le vada in 2d. Nu vor putea vedea, de exemplu doar cu 2d, daca doua degete sunt lipite intre ele. O vor face doar cu 4d.
bulinuta dulciuri nu mananc din obisnuita - scuze ca voi fi offtopic un pic - cand eram mica (pana la 7 ani) aveam dintii foarte stricati si ai mei, crezand ca daca voi manca dulciuri se vor strica si mai rau nu imi dadeau sa mananc dulciuri. Ciocolata aproape niciodata si foarte rar dulce de casa. Cand au citit si ei ca de fapt calitatea dintilor se mosteneste eram mare si nu imi placeau dulciurile. Pentru mine mai mult de un snickers e excesiv de multa ciocolata. Prefer oricand o limonada sau o spuma de fructe ceva asa usor.
Fetelor eu sunt pliiina de cosuri, mari si urate pe spate. Abia astept sa merg din nou la doctorita mea homeopata si sa imi dea ceva. Ea m-a intrebat de la inceput daca am si eu ziceam ca nuu nici gand....
Cristina_ioana sunt curioasa ce parere ai de Vladareanu?

Mitza 16+

Mergi la inceput