Mamici de iulie - august 2006 (21)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cinta spune:

buna, fetele lasat plansul si iesiti la soare sau la ninsoare... sau la noroi si balti cand eram copii cum de ne bucuram de fiecare baltoaca?

nu am mai scris de ceva timp, dar pur si simplu mi-a lipsit energia.

in schimb dau pup la Assa, fata buna, care nu m-a lasat sa ma chinui cu poftele ca pestele pe uscat si a sarit cu niste retete. ca am cam bantuit si eu pe la zona culinarelor. si nu vreaus a va spun cu ce m-am delectat io zilele astea. ca la cat de putin pap, mai bine sa fie ceva de care mi-e pofta si pe deauspra si ceva ciucalata.
iar iubi ma indoapa zilnic cu portia de kiwi.

maine am programare la analize - urina si test de sange - am inteles ca cica ar fi dublu test si nu triplu. doctoritza a zis ca triplu se face doar cada dublu iese nasol...

cinta

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;19;47/st/20060809/dt/7/k/080b/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cinta spune:

mey, fetile eu cred ca bebe incepe sa ma intrebe de sanatate... acum vreo cateva minute stateam io p[e scaun inclinata in fata, spre monitor si numai ce am simtit ditamai sutul in burtica, din interior. nu are cum sa fie gaze ca nu sunt nici balonata de cateva zile, si a fost si o senzatie diferita. cred ca in curand incepem si noi meciurile de fotbal.

si burtica mea incepe sa prinda contur. am vrut sa imi iau si eu una bucata pantalon de gravidutza, ins anici pe aici nu se gaseste nik frumusel, de parca intru la manastire, atat de mohorate; si au nsite preturi de m-au terminat. ex: o pereche de pantaloni dintr-un material de proasta calitate, cu singura calitate fiind banda aia pt burtica, costa incepand de la 55 EUR in sus. am zis ca mor. si macar daca ar fi de calitate sau / si frumusei.

asha ca am inceput sa umblu in weekend pe la diverse cunostinte si prietene cu bebei mici si sa le cer ajutorul... asha am intrat duminica asta in posesia unei salopete de gravidutza care mi se potriveste perfect plus una bucata pompa de muls sanii plus un costumas pt nou nascuti - fetitza lor nua incaput in el de la inceput, pt ca a fost mai maricica.

si mai am si alte prietene care ma asteapta sa trec cu colecta urmand ca mai tarziu sa transmit si eu la alte prietene ce imi ramane folositor si in stare buna de la sarcina.

cinta

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;19;47/st/20060809/dt/7/k/080b/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

Cristina Ioana, am pus si eu intrabarea asta, am citit in unele carti, dar nu prea m-am lamurit in cate sapt intram in fiecare luna, prin urmare eu numar de la um din luna in luna sau cum a mai scris cineva perioada de grav este de 280 de zile:9 luni=31 zile aproximativ o luna;
a.cicel ma treci si pe mine pe listuta cu fetita cand ai timp?
dariana, felicitari pt baietel!mie mi-a scris labii pe poza, sper sa nu fie altceva;

anasia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

uff... fetelor...voi vorbiti de Sf. Valentin si cum o sa petreceti, de cum ati iesit din starea asta ca v-au ajutat sotii...la mine io sunt ca si singura...pentru ca el munceste tot timpul si eu sunt singura tot timpul...deja cred ca am facut o fobie din a sta in casa singura...
nu stiu cum o sa-mi revin ...si daca o sa-mi revin...
cand va veni bb poate ca nu o sa mai am tp sa ma gandesc...habar nu am
va pup

bulinuta 15 +

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20718;121/st/20060806/dt/7/k/9a2f/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Cinta, io zic ca e sigur bebe ce simti tu p-acolo cotrobaind....tare fain sentimentul...eu stau numai cu mana pe burtica si vb cu el mereu

Anasia, felicitari pentru "labii"...sa sper ca inseamna fetita si nu altceva....

Cristina 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

Cristina Ioana si Misy, multumesc pentru felicitari.
Da, si mie mi-a scris penis pe ecran si mi-a dat si poza acasa
Eu l-am si filmat si il am pe caseta video

Sunt foarte incantata!
Azi am facut si triplu test si sper sa iasa bine si acolo.

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Bulinutza, si al meu munceste ff mult, si eu stau mai mult singura, dar apreciez ca seara cand termina ma mai scoate si pe mine, mai iesim cu prietenii, in wd la fel si uite-asa incerc sa nu sufar prea tare...in plus, sapt viitoare pleaca si din tara, deci iar fac eforturi sa nu ma gandesc prea tare ca raman singura...in fond munceste pentru noi si apreciez asta...lasa ca ne ai pe noi, nu te mai botosi...
In plus, vine primavara acusica si vom putea iesi si noi mai mult la aer si prin oras...

Cristina 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole25 spune:

din cate mia zis mie doctorul lunile 5 6 si 8 au cate 6 saptamani.restul au cate 4 saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

bulinuta27, nu fi trista, si eu sunt singura, imi vad sotul in week pt ca este plecat in timpul saptamanii prin tara;abia astept sa intru in concediu si sa am timp de plimbari, acum obosesc foarte repede, simt nevoia sa ma asez imediat ce fac ceva, ca o batranica;

anasia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca spune:

BEy!!!!Inveselirea!Comanda la mine - zambiti!Asa...acum...radeti!!!

Si mai terminati cu prostiile!Avem o carutza de hormoni in noi care nu se lasa infranti.Pai ce..ne fac ei pe noi?Stiu prea bine starea naspa de depresie care ne incearca pe toate.Si plangem ca proastele din orice....Dar..gata!Am un bebe super activ in burtica. viata mea va fi super frumoasa, vine primavara acus,burta imi creste si e tare dragutza,lumea din jur ma iubeste (dar eu ma incapatanez sa ma martirizez!)si totul va fi bine!

Revenind la oile noastre, de 2 zile pot spune ca BB al meu si-a intrat in drepturi.SE misca foaarte mult, da shuturi destul de puternice dar este extrem de timid daca ridic bluza sau pune altcineva mana pe burta.Incerc sa vad si eu unduirile burtii dar..nu se lasa urmarit.
La toaleta nu ma mai duc des, greturi nu mai am deloc, depresii mai rare.In contrapartida,ma dor oasele, mai cu seama cele ale bazinului,seara abia ma misc,obosesc repede...

La voi a aparut deja dunga neagra de pe burta?
La mine la sarcina trecuta o aveam deja dar acum nu se vede nici macar umbra ei.
De ingrasat..am pus pana acum 4 kg si se vede ca m-am latit iar in bazin.

Mada - Cristina - cum bey sa te necajesti ca nu te baga lumea in seama?
Noi suntem aici si te citim si ne bucuram tare ca ai reusit sa te mai eliberezi si sa ne mai dai de veste despre tine.
Sa stiti ca eu, chiar daca nu apuc sa scriu asa de des, va citesc si sunt alaturi de fiecare dintre voi.Ma bucur mult pt. cele care au aflat sexul bb-ilor si sunt incantate ca stiu cum sa comunice pe viitor cu puii lor.
Eu ma duc pe 23 la eco si atunci mi se va spune exact daca am fetitza sau nu.

Va pup si.....sanatate si lacrimi putine(preferabil lipsa)

Irinuca 19+
& Raducu
http://community.webshots.com/user/broscutza

Mergi la inceput