Mamici de iulie - august 2006 (21)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madacristina spune:

Are dreptate Cristina_Ioana,eu una am tras o portie de ,dar acum mi-am mai revenit....eu zic ca tb sa incercam sa fim mai vesele,mai ales pt bebei,pt ca le transmitem si lor starile noastre,oricum sunt sigura ca vom depasi aceste momente,fiecare are pb ei,oricum nu ne apuca din senin,insa tb sa le lasam in urma si sa ne gandim ca peste putin timp(eu una nu mai am rabdare)o sa-i cunoastem pe cei mai scumpi pitici din lume.....sper sa treaca timpul la fel de repede ca pana acum.Mie asa mi s-a parut,ca a trecut destul de repede,am ajuns la jumatatea drumului....nu mai e mult pana la marea intalnire.

Va pup pe toate si haideti sa incercam sa ne simtim mai bine.

Bebelusul meu la 12 saptamani

Mada si bb 20 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Dariana, felicitari pentru , si eu tot cavaler am, hihihihi...sa ne traiasca la toate...si tie ti-a scris mare PENIS pe ecran?

Misy, hai ca suntem de groaza, cum picam cu toatele la fund, cu depresii si stari, cum ne ridicam tot in gasca...vezi, d-aia va iubesc io

Cristina 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Uraaaaaaaa s-a inveselit Cristinuca noastra. Asa mai fetelor trebuie sa revenim la normal. Eu sunt un pic ametita de la antibiotic, dar nu ma dau batuta.
Eu am chef sa cutreier Mall-ul. Am chef sa fac cumparaturi. O fi indicat. De miercurea trecuta sunt in casa. Nu cred ca mi-ar strica o raita pe la magazine. Uf ce chestiune complicata.
Letitzia nu stiu ce sa zic de chestia cu colul de 40-45 mm. Mie sincer mi se pare cam deplasat. Am intrebat si eu mai multi dr si intr-adevar in carti e de 40 mm, dar in realitate e cam pe la 35 mm. Si la mine un medic a pus problema de cerclaj, numai ca am intrebat alti medici si ginecologoci si ecografisti si toti mi-au zis ca nu atat marimea conteaza cat consistenta lui. Am prietene care au nascut cu colul 30 mm sau altele care l-au avut semi deschis toata sarcina. In plus tot de la acesti medici am inteles ca inainte de a se face un cerclaj trebuie foarte bine cantarita situatia, se ia in functie de fiecare pacienta, pentru ca si acest cerclaj poate provoca contractii, infectii, rani pe col. In plus daca ai chiar si candida (cum e cazul meu) nu este indicat si se merge mai bine pe varianta repaus cat mai mult si supliment de progesteron. Asa ca eu nu m-am incumetat. Am zis ca daca 3 ginecologi si 3 ecografisti zic ca nu si unul zice ca da, nu are rost. Important e ca orificiul intern sa fie inchis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Reformulez: important este ca si orificiul intern sa fie inchis. Este unul din factorii importanti.

Mergi la inceput

Fetelor eu sunt junioara de aici si sa nu radeti de mine va rog mult dar vin si eu cu o intrebare mai de om prostut....ati vb de cerclaj...despre ce e vb mai exact?Ce inseamna?

Lamuriti-ma si pe mine sa nu raman prostuta.....

Si bagati-ma si pe mine-n seama,nici una nu vb cu mine sau nu ati vazut ca am aparut din nou printre voi????Acum incep sa

Mada si bb 20 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misy spune:

Dariana felicitari pentru baietel!
Madacristina eu cred ca de multe ori ne apuca si din senin,incearca sa-ti amintesti unele episoade...iar uneori poate chiar sunt motive intemeiate insa suntem niste mamici puternice si nu trebuie sa ne dam batute,sa cedam usor!
Cristina_Ioana ma bucur ca esti de acord cu mine!
Sabana si eu stiu ca cel mai important lucru este ca colul sa fie inchis!O tipa a stat linistita in ultimile doua luni de sarcina deoarece i se deschisese colul si totul a fost bine.Ciudat este ca fetita ei nu a vrut sa vina pe lume fara ajutor si cu tot cu col deschis a facut cezariana!

Mergi la inceput

Sabana, pai mi-a batut bebe obrazu'cu starea aia si m-am invatat minte
Sa stii ca o cura de cumparaturi este oricand binevenita, asa ca baga mare
La mine scrie ca am colul de 41mm, asta e de bine, nu?

Mada-cerclajul inseamna sa il coase nenea dr saculeteul la guritza ca sa nu iasa bebe pe acolo...asta daca nu e orificiul intern inchis, daca ai contractii si se scurteaza colul...nu iti bate capul, bine ca nu ai nevoie de asa ceva si ca e bebe ok...si nu mai boci ca te mananc...

Cristina 19+

Mergi la inceput

Mersi pt lamuriri...si ma bucur ca vb si cu mine...eu tot scriam aici si nimeni nu ma baga in seama....si m-am intristat...dar acum vad ca vb si cu mine,asa ca ma simt mai bine....

Pupici multi

Mada si bb 20 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misy spune:

Am stat si m-am gandit si am calculat ...:) si am ajuns la o concluzie:simtim nevoia de mai multa afectiune si atentie decat de obicei si ne deranjeaza orice!Eu m-am suparat cand am vrut sa fac pizza si sotul meu a spus sa fac daca vreau dar al nu are pofta!In secunda doi am fost neagra de suparare!Asta nu era motiv de suparare!(si e doar un exemplu)Bine macar ca apoi realizez!:)

Mergi la inceput

Mada si Misy, sunteti mortale, hahahhahaahha!
Ce revelatie a avut Misy draguta de ea....

Gagicilor, la cate sapt intram in 5 luni? ..dar in 6..?..si tot asa?
Aveti idee?

Cristina 19+

Mergi la inceput