Mamici de iulie - august 2006 (21)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Buna dimineata, doamnelor!

Ma rog, dimineata cred ca a fost cand s-a trezit majoritatea dintre voi, nu ca lenesa de mine care este inca in pijamale...

Va multumesc mult de tot pentru ca m-ati sprijinit pe mine si pe piticii mei, sunteti niste scumpe si mi-e chiar rusine ca am fost botoasa 2 zile...plangeam la comedii, domn'le, auziti si voi...
In fine, este mare lucru sa ai langa tine niste persoane asa ca voi, va iubesc rau
Prin urmare mi-am revenit, am vb si cu bebica si i-am cerut scuze, micutul de el da din picioare acolo, zici ca muta mobila...
Joi mergem la dr Vladareanu si luam cu noi un stick ,poate obtinem vreun film nou cu starul familiei..
In alta ordine de idei, sunt responsabila cu organizarea pt diseara, iesim cu prietenii sa ne serbam de Valentine's day si abia astept...

Cristina 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madacristina spune:

Buna fetelor.....

Ma bucur ca unele dintre voi sunteti asa bine dispuse...sper sa-mi revin si eu...am o stare f nasoala...ma irit din orice,plang din orice....pe bebe cand il simt cand nu-l simt....nu mai am stare pana luni cand ma duc la control...sunt curioasa cat am luat in greutate intr-o luna....la servici e nebunie,eu nu mai am chef sa fac nimic...vreau acasa ....dar imi revin eu....ma gandeam ca zilele trecute chiar dc am fost racita sau am avut multa treaba la servici ma simteam psihic super,eram f zambitoare si optimista,acum insa nu stiu ce m-a apucat....dar o sa treaca.

Si cum petreceti voi ziua indragostitilor?????

Bebelusul meu la 12 saptamani

Mada si bb 20 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

cristina-Ioana felicitari ca esti mai bine. eu sunt tot cu nervii la pamant si citeam acum pe net despre depresia inainte de nastere..simptome etc si se pare ca ma incadrez perfect... Stiu ca nu-i face bine lui bebita dar nu ma pot abtine pur si simplu imi vine sa plang non-stop.
off...Doamne poate o sa treaca desi am senzatia ca ma adancesc din ce in ce mai tare.

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20718;121/st/20060806/dt/7/k/9a2f/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Galushca spune:

Hai fetele, inveselirea! Vine primavara, e frumos afara si voi stati bosumflate... nu se face

Mai bine relaxati-va... Vreau sa pun o poza, dar nu stiu cum.

Galushca 17 sapt +

Mergi la inceput

Bulinutza, pe mine m-au scos fetele de pe forum din starea asta, sotul si amicele mele...am realizat ca bebe nu merita sa fiu ca muratura, e pacat, nu e genul meu si orice motive am avea trebuie sa ne adunam...hai zambeste si tu putin....e asa frumu sa fii gravi

Cristina 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misy spune:

au aparut forte proaspete!Vremea este super,este o zi speciala ,magica,iar zburda si noi suntem posace!
16

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misy spune:

Este o zi speciala cu atat mai mult cu cat fiecare dintre familii are un nou membru,deci este primul an in care sarbatorim impreuna ziua indragostitilor,ziua dragostei,a iubirii a carui rod il purtam in pantece cu atata dragoste!
Nu este un motiv de fericire?Hai sa iesim din starea asta mamicilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

Haideti sa va spun si eu vestea cea mare ca am fost aseara la dr. Iosup si ne-a spus sexul: o sa am un BAIETELLLLLLLLLLL!!!!!!!

Asa ca va rog treceti-ma si pe mine cu carutul bleu

Mergi la inceput

Galushca, nici eu nu stiu sa postez poze aici, dar eu sunt blonda ...tu ce motiv ai?

Cristina 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

quote:
Originally posted by dariana

Haideti sa va spun si eu vestea cea mare ca am fost aseara la dr. Iosup si ne-a spus sexul: o sa am un BAIETELLLLLLLLLLL!!!!!!!

Asa ca va rog treceti-ma si pe mine cu carutul bleu

15+

Mergi la inceput