Mamici de iulie - august 2006 (21)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

neata fetelor!
Scriu mai rar pentru ca nu am ce vesti sa va zic decat ca ma simt foarte bine, bebe trage noaptea cu piciorul in mami si nu o lasa sa doarma, cred ca nu ii place de ficatul meu . Azi am si eu intalnire cu minunea mea! Sper sa fie totul bine. Imi iau si sange pentru TT nu imi este frica. De abia astept sa imi trec si eu bebele cu roz sau bleu! Fetelor credeti-ma chiar imi era dor de el. As vrea sa-mi fac eco la o saptamana sa ma vad cat mai des cu el. Diseara o voi ruga pe a.cicel sa ma modifice pe lista, deoarece dpn meu este prin iulie la sfarsit, si eu cum vreau cezariana o sa scot cred ca un racusor. Si bucuria maxima cand am ramas gravida a fost ca voi face un leut. Dar asta este sanatos sa fie, ca mami si tati o sa-l iubeasca maxim si daca e rac si daca e leu.
Va pup si va rog sa-mi tineti pumnii.
Va scriu diseara!

Ioana16+

http://community.webshots.com/album/450163392pPiNoV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misy spune:

Ioana81 baftuta multa si asteptam vesti bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arghirmonica spune:

Letitzia esti o scumpa ca imi raspunzi si ma mai luminezi.Sa stii ca peste o ora merg la alt ginecolog pentru o alta parere daca va fi.Al meu nu mi-a zis nimic de cerclaj si nici prea multe amanunte.Ma rog la Doamne Doamne ca dr asta sa fie mai intelegatoare si sa ma lamureasca de situatia mea ca nu mai pot de stres.Nu vreau sa stau acasa sa astept cine stie ce ...si asa m-ma hotarat sa merg si la alt dr.Intr-adevar bebele meu cred ca este cam jos ca il simt si nu vreau sa i se intample ceva.
sa iti activezi PM
Te pup si o sa iti scriu dupa ce vin de la dr.Sper tare tare mult sa vin de acolo cu vesti mai bune,,,
Monica

Mergi la inceput

Anasia pentru mine este foarte buna inghetata in momentul in care ma doare gatul cat despre lapte il iubeam insa de aproximativ doua saptamani nu mai vreau sa-l vad.Beam aproape un litru in fiecare seara in timp ce ma uitam la televizor fara probleme acum insa cred ca bebe nu mai vrea laptic!Intotdeauna am baut lapte!

Mergi la inceput

Arghirmonica CU SIGURANTA O SA VI CU VESTI BUNE!Unde este optimismul tau mai mami?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

Misy multumesc de sfat ..o sa incerc cu inghetata ca si asa imi place la nebunie...doar ca eu nu trebuie sa ma mai ingras ca sunt deja cat casa scanteii si dr Iosup mi-a zis sa o las moale de tot cu dulciurile si cu fainoasele asa ca..incerc sa ma conformez.
arghirmonica succes la dr. o sa vezi ca totul va fi bine.
fetelor eu am niste dureri de m-a zapacit de azi dimineata de burtica si se intinde spre sold. sunt la serv si nu mai pot sta deloc normal pe scaun trebuie sa stau intinsa pe spate si asa nu ma mai doare..dar va dati seama ca nu pot sta asa toata ziua...poate sa fie de la intinderile ligamnetelor sau ce poate fi?
va pup

bulinuta 15+

PS: te rog frumos a.cicel cand ai tu tp sa ma treci si pe mine pe listuta cu si data nasterii mele 01.08.1978. multumesc frumos

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20718;121/st/20060806/dt/7/k/9a2f/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiara.2005 spune:

arghirmonica, am observat ca esti din Cluj. La ce medic mergi? Vroiam sa te intreb si daca ti-ai facut TT-ul in Cluj si cum a fost?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Pup si eu toate burticile.
Eu am inceput tratamentul de duminica si pana acum nu prea are mare efect. Adica tot ma doare burtica si se intareste. Bine, parca nu asa tare ca inainte. Si dupa no-spa ma lasa 1-2 ore si apoi reapare.
Iar cu starea proasta tot asa sunt, fara chef si cu o oboseala de zile mari.
Bafta celor care merg azi la eco, sa veniti cu vesti bune.
geliza, multumesc de grija!
cristina_ioana, cum mai esti?
Kehleyr, cum te simti?????
irinuca, esti bine???Da-ne un semn de viata...
Intreba o graviduta depre edeme....eu am avut la prima sarcina in ultimul trimestru...la maini si picioare(dar poate aparea la fata, cap etc), nu ma mai puteam incalta decat cu niste adidasi 42(eu port 39)...in ziua in care am nascut m-am dus la spital incaltata cu papucii sotului nr.46, inelul si verigheta le-am mai scos la bijutier cu flexul...sper sa nu o pateasca nici una dintre voi desi sunt ceva destul de frecvent in sarcina...daca se intampla in primul rand trebuie eliminata sarea...
O zi cat mai buna va doresc la toate!

Cornelia, de Eduard(21 06 2004) si 16+
POZE EDUARD & MAMI & TATI& ECOGRAFII BB2
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letitzia spune:

Fetelor, o rugaminte: explicati-mi si mie cum sa activez PM.
Multumesc.

20

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulenca spune:

Salutare burtici, nu am mai scris de mult dar va citesc every day. Astazi am vazuto pe Stefania cu sotul ei si cu David in Libertatea pentru femei. Daca nu il recunosteam pe david nici nu stiam ca de ea este vorba.
Geliza am vazut ca pe 20 esti si tu programata la Iosup, la ce ora ca poate ne si vedem acolo.

va pup si va urez o zi buna.

iulenca

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;103/st/20060816/dt/8/k/32fc/preg.png

Mergi la inceput