v-ati face operatii estetice
Raspunsuri - Pagina 9
Qamar spune:
eu mi-as face; de ce sa traiesc cu un defect toata viata cand pot sa il corectez? cred ca se cam exagereaza cu "oroarea" asta vis-a-vis de operatii estetice...De fapt, in fiecare zi ne "operam estetic", doar procedurile difera...
si putin offtopic, un banc pe care l-am gasit azi pe un blog:
Doamne-Doamne isi contempla creatiile: pe Adam si Eva. Intai se uita la Adam: Vaaai, esti perfect, esti frumos, o minunatie, esti sublim, o creatie minunata!!!!
Apoi se uita la Eva:
-Hmmm, tu trebuie sa te machiezi putin ![]()
![]()
![]()
![]()
Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)
Ce mai citim noi
Pe unde ne mai plimbam
iuliana spune:
Eu mi-as face implant la sini. Chiar am discutat cu sotul meu despre asta...el e total de acord si nu s-ar pune problema ca am face o gaura considerabila in buget daca m-ar face sa ma simt eu mai bine. Problema e ca eu fac pe mine de frica numai la gindul durerii (chit ca am facut 2 cezariene, dar nu cred ca se compara, ca dupa 3 zile urcam si coboram scarile fara probleme)si ma las pagubasa. A doua e ca m-ar durea inima sa dau asa pe geam 10 000$ si sa stau imobilizata la pat o luna de zile. O prietena de a noastra si-a facut implant si mi-a spus ca a trecut prin dureri mari. Poata peste citiva anicind o sa mai imbatrinesc un pic...acum frica de durere ma face sa zic pas:).
www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana
poze 1,2,3,4,5,6,7
iuliana spune:
Si chestia cu ridicatul sinilor prin exercitii e BS. Sinii sint 100% glanda, poti te dai de fund in sus si jos ca nu reusesti sa ii ridici. Poate prin exercitii fizice poti sa ridici muschii pieptului, dar tre' sa faci muschi de culturist.
poze 1,2,3,4,5,6,7
Qamar spune:
quote:
Originally posted by iuliana
Eu mi-as face implant la sini. Chiar am discutat cu sotul meu despre asta...el e total de acord si nu s-ar pune problema ca am face o gaura considerabila in buget daca m-ar face sa ma simt eu mai bine. Problema e ca eu fac pe mine de frica numai la gindul durerii (chit ca am facut 2 cezariene, dar nu cred ca se compara, ca dupa 3 zile urcam si coboram scarile fara probleme)si ma las pagubasa. A doua e ca m-ar durea inima sa dau asa pe geam 10 000$ si sa stau imobilizata la pat o luna de zile. O prietena de a noastra si-a facut implant si mi-a spus ca a trecut prin dureri mari. Poata peste citiva anicind o sa mai imbatrinesc un pic...acum frica de durere ma face sa zic pas:).
poze 1,2,3,4,5,6,7
sa stii ca si pe mine ma tenteaza ceva de genul...dupa sarcina s-au lasat f mult si cand ma gandesc ca nu am decat 24 de ani
de burtica am scapat cu sport, de grasimile in plus la fel, dar problema asta nu poate fi remediata altfel....despre dureri, eu am auzit ca sunt mari, dar suportabile; si mai ales daca ai 2 cezariene la activ (si eu am una) nu cred ca va fi chiar asa de rau....
deocamdata eu mai astept sa mai creasca pitica si sa nu mai trebuiasca sa o port mult in brate, ca ma gandesc ca nu prea e voie, dupa
Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)

Ce mai citim noi
Pe unde ne mai plimbam
Angelinne spune:
Eu mi-am facut si mi-as mai face....Merita! iti da un confort psihic pe care nu ti-l poate lua nimeni!
bebi spune:
quote:
Originally posted by Angelinne
Eu mi-am facut si mi-as mai face....Merita! iti da un confort psihic pe care nu ti-l poate lua nimeni!
Angelinne
M-am uitat la pozele tale, incercand sa-mi dau seama ce operatii ti-ai facut...ai putea sa ne spui?
XIO spune:
quote:
Angelinne
Buze/nas ti-ai facut?
anky spune:
quote:
Angelinne
Cred ca e vorba de un implant mamar sau poate gresesc..??
Oricum areti
orice ti-ai fi facut.Tine-o tot asa,nu te lasa.Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"
Anderra spune:
Mai avem putin si punem pariuri cu ce operatie si'a facut draga de Angelinne care oricum arata senzational, m'am uitat si eu la poze