v-ati face operatii estetice
Raspunsuri - Pagina 10
XIO spune:
Ei si , Anderra?
Nu e nimic rusinos in operatii , ea a spus ca a facut , acum incercam sa ghicim si noi.![]()
printesa_roz spune:
Eu mi-as face operatii estetice (chiar mai multe
). M-am documentat destul si stiu cam ce m-ar asteapta, dar tot mi-as face. Implant la sini am sa imi fac dupa ce termin de alaptat bebelushii, poate si o lipoabsorbtie la butica daca va fi cazul. Despre implant am hotarit deja, vroiam sa fac anul asta cind mergem in Romania, dar stiu ca se lasa sinii dupa alaptat si nu vreau sa fac apoi operatie de ridicare. Asadar eu sint pro operatii estetice.
oanab spune:
Eu mi-am facut, acum 4 ani, o rinoplastie.
Si eu nu suport durerea, dar m-a anesteziat local si m-a adormit, asa ca n-am simtit nimic. Dureri dupa, nu-mi amintesc sa fi fost prea mult si nici prea intense...partea neplacuta a fost prima saptamana dupa operatie cand a trebuit sa respir pe nas pana mi-a scos pansamentul.
Nu-mi pare rau ca am facut-o, mi-a rezolvat un mare complex.
miris_ spune:
daca mi-as permite, acum mi-as face o remodelare a sanilor si ceva pe la burcica, pt ca desi am slabit si am revenit la greutatea de dinainte de sarcina, mi-a ramas pe burta un buzunaras (din cauza vergeturilor), de care nu am cum sa scap.
deci, sunt pentru.
Cristina si Mihnea Stefan
In lucruri simple ma regasesc si cand zambesc si cand traiesc si doar o clipa imi e de-ajuns sa visez...
Fiquelle spune:
quote:
alma
I am what I am
Romania
Buzau
1113 Mesaje
Trimise - 17/02/2006 : 11:42:59
--------------------------------------------------------------------------------
Iar marirea sanilor doar daca nu exista deloc, asa, sa trec de la 70 A la 75 B sau mai mult, ce rost are? Si sanii mici sunt frumosi, daca stii sa-i pui in valoare .
http://community.webshots.com/user/freediaro
Nu serios, si cat de frumos e un san care se simte ca-ntr-o vila intr-o cupa 70 A? nu stii ce vorbesti....sorry, no ofense, dar si eu spun ca nu mi-as face liposuctie , si asta pt ca am 50 de kg...daca as avea 80, poate as gandi ca da, de ce nu? Ideea este ca fiecare nu intelege ceva ce nu-l framanta, nu?
_
IUBESC VIATA!
alma spune:
Fiquelle, nu stiu de ce te-ai ofensat asa, vorbeam strict despre ce-as face sau n-as face eu! Eu am specificat 70A pentru ca atat port si n-as mari sanii doar ca sa port un numar mai mare. Am sanii mici, dar mie imi plac asa.
Intrebarea a fost despre operatii estetice si am recunoscut ca as face, chiar o sa fac in curand. Cine se opereaza estetic, o face pentru a scapa de un complex, nu?
galuscuta spune:
Eu as face operatie estetice,ba chiar ma gandesc sa incep cu niste injectii de botox in vara asta , impreuna cu sotzul meu .Am 31 de ani si incep sa se vada ridurile de expresie si chiar ma deranjaza, sa fiu sincera.Nu vad ce e rau in a dori sa arati mereu tanar , mai ales daca tii la asta .Sanii ii am frumosi , dar daca ar fi fost mici ,i-as fi marit fara sa ma gandesc de doua ori.Asa ca :Traiasca chirurgia estetica ! Macar avem sansa sa ne vedem tineri cativa ani in plus...
galuscuta
Fiquelle spune:
nu am nimic personal cu tine, no ofense,asa cum ziceam si mai sus....
Dar oricum, si eu port cupa A, si mie nu mi se pare un san frumos decat daca ai 1.50 m inaltime,...ca daca ai 1.70 ca mine, sigur ti s-ar parea o disproportie...
_
IUBESC VIATA!
pisimuky spune:
Hai ca io mi-s mai cu motz !
Ca vad ca nimeni n-are fluturashi ca ai mei... Eu mi-as face gropitze in obraji, imi plac de mor, si imi plac la nebunie persoanele care au...
Mamica de
nazdravan Rares si
Mihnea
Good things last forever.
Fiquelle spune:
hai ca esti tare...auzi, gropite in obraji...
da, sunt dragutze tare, si mie imi plac persoanele cu gropite...![]()
_
IUBESC VIATA!