v-ati face operatii estetice

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

quote:
Originally posted by pisimuky

Hai ca io mi-s mai cu motz ! Ca vad ca nimeni n-are fluturashi ca ai mei... Eu mi-as face gropitze in obraji, imi plac de mor, si imi plac la nebunie persoanele care au...

Mamica de nazdravan Rares si Mihnea

Good things last forever.

Hi, hi, hi! Hai ca macar de o operatie am scapat; eu am gropite in obraji! ca in rest m-as opera peste tot, ca nimic nu-mi place la mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisimuky spune:

Esti o norocoasa !

Mamica de nazdravan Rares si Mihnea

Good things last forever.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fabya spune:

Traiasca chirurgia estetica !
deci, sunt pentru.

Sa aveti o zi usoara si plina de surprize placute
Fabya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalici spune:

Nu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rachel owen spune:

quote:
Originally posted by oana69us
sunt inca femeie nu un sac de cartofi peticit!!

MULTUMESC!!! Datorita a ceea ce ai scris aici si inca unei prietene care s-a cam strambacit vazand cicatricea mea, obtinuta tot in urma unei cezariene, verticale, in urma cu o luna am facut operatie estetica si acum arata mult mai bine. Operatie a fost foarte simpla si s-a meritat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rachel owen spune:

Si, da, ma bate gandul sa pun si silicoane desi stiu ca nu este la fel de simplu. Dar cine stie cum prind curaj.
Iar in scurt timp am sa recurg la Botox. Asta ptr ca mereu am gandit ca ma tem de batranete mai mult decat de moarte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nepotzica spune:

de ce sa arat la 55 de ani ca un trabant vechi daca pot sa arat ca un mercedes new class??

cine a zis ca barbra streisand n-a facut operatii!! haha, sigur ca n-a facut, nici una, la 65 de ani n-are nici un rid la ochi, precis asa s-a nascut! si stela popescu la fel, si sharon stone si toate.......cred ca se dau cu gerovital si supliform!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fabya spune:

nepotzica ai dreptate in tot ce ai spus,no coment
Eu sunt de aceasi parere ca tine.....

Sa aveti o zi usoara si plina de surprize placute
Fabya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginutza2002 spune:

quote:
Originally posted by nepotzica

de ce sa arat la 55 de ani ca un trabant vechi daca pot sa arat ca un mercedes new class??

cine a zis ca barbra streisand n-a facut operatii!! haha, sigur ca n-a facut, nici una, la 65 de ani n-are nici un rid la ochi, precis asa s-a nascut! si stela popescu la fel, si sharon stone si toate.......cred ca se dau cu gerovital si supliform!

super tare!

si eu am vazut o emisiune pe Romantica cred ca era, cu o doamna ce avea vreo 98 kg, desi nu arata si care si a facut liposuctie.
mi s-a zbarlit pielea pe mine cand am vazut cata durere poate sa indure si cate vanatai avea.
iar ceea ce mi-a atras atentia cel mai si cel mai tare a fost faptul ca nu slabise decat 6.2 kg, dar suferinta de care a avut parte a durat o luna.
iar eu stateam si ma gandeam ca pentru mine nu merita sub nici o forma sa ma chinui o luna si sa dau jos 6 kg.
eu m-am chinuit 6 luni si am dat 17 kg aproape jos, asa ca ... eu nu mi as face nimic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nepotzica spune:

pai la varsta asta nimeni nu si-ar face nimic, dar stii cum e, niciodata sa nu spui niciodata, ca nu stii ce vine peste 20-25 de ani.
si la 60 de ani, unele arata ca la 40 si unele ca la 80.......ca pe lumea asta nu-s numai ionatane, sunt si smochine!

Mergi la inceput