v-ati face operatii estetice

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lacri spune:

eu as vrea sa-mi fac o operatie la sani ca mi s-au lasat mai ales dupa sarcina.
dar imi este frica de mor de operatie desi am facut o cezariana.nu cred ca imi voi face curaj prea curand.

plus ca ma mai incurajeaza si sotul-ca nu trebuie
va pup

Fabian si mami Lacramioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebi spune:

Eu sunt programata la septoplastie si rinoplastie la dr Budu.

Sper sa nu fie asa de dureros si insuportabil.

Danangie, de ce spui ca sunt cele mai dureroase?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Imi place mie vorba aia....Never say never

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key of your heart"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amyarabella spune:

Da si eu mi-as face ,dar astept samai evoueze medicia si sa nu mai doara ca de asta mi-e frica.Eu as vrea sa scap de vergiturile dupa burta si sa o dau jos dar mi-e frica de durere si de faptul ca sar putea sa o pun la loc daca o sa mai vreau un bebe... asa ca mai astept....

amy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisabia spune:

In primul rand as vrea o rinoplastie.M-am confruntat cu alte probleme si n-am avut timp.Sigur e nevoie si de bani.Prietena mea cea mai buna a fost operata.Operatia in sine nu doare ,esti constienta cand iti modeleaza nasul, auzi vorbele. Insa ceea ce urmeaza...o zi iti va curge sange pe nas , nu vei putea respira cum trebuie si fiindca nasul ti-e acoperit de chestia aceea din plastic care abia dupa o saptamana ti-o da jos.Ea a fost norocoasa ca nu s-a invinetit la ochi.Cele mai multe paciente zici ca au fost batute si pana la urmatoarele controale saracele folosesc ochelari de soare ca sa nu se vada.N-ai voie sa te speli o saptamana pe cap , in urmatoarea perioada va trebui sa eviti racelile , expunerea la soare , sa nu porti ochelari permanent.Nasul in timp se dezumfla , asa ca trebuie rabdare , initial s-ar putea sa nu-ti placa forma lui.Ar mai fi...Astept sa mai avanseze medicina , posibil peste niste ani sa vreau si niste retusuri la fata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Nu, eu nu mi-as face.

Felicia

Poze cu noi si vacantele noastre

Pentru a-ti cuceri libertatea nu trebuie sa ajungi in America, e suficient sa pleci din Spania.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

NU.

Sportul s-a inventat, sunt sutiene superbe si destept facute. Mi-as face doar daca as fi mutilata si as vedea ca atunci cand iesim in lume copilului meu i-ar fi jena cu mine. Cu toate ca la inceput as incerca sa il invat ca frumusetea e inauntru.

Olga

When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you."
- Friedrich Nietzsche

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuppy spune:

Aseara am vazut o operatie de lipoabsorbtie la tv. Pacienta parca era o vita la abator. Bleah...
Acum as zice NU(pt ca nici nu este cazul), dar nu stiu ce voi zice peste cativa ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Teoretic mi-as face o rinoplastie , dar practic nu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anderra spune:

Si eu imi doream sa imi fac o operatie de corectare a nasului. E maricel si coroiat, am fost multi ani foarte complexata din cauza asta, si credeam ca nimeni nu se uita la mine din cauza asta, de fapt nu aveam incredere in mine.
Acum nu as mai face'o pentru ca mi'am dat seama ca in definitiv asta e farmecul meu, am invatzat sa ma iubesc asa cum sunt, sa fac haz de necaz si sunt sigura ca operatia mi'ar schimba complet fizionomia, asa cum de exemplu cream (claudia pavel) dupa operatie e o fata normala iar inainte era ... interesanta.

Mergi la inceput