v-ati face operatii estetice
Raspunsuri - Pagina 7
emaaimee spune:
eu nu m-as juca de-a Frankenstein,in nici un caz![]()

de fetita
cu funditaUite atat suntem de mari
POVESTEA MINUNII
emaaimee spune:
cred ca s-a inteles despre ce e vorba anyway
,asa ca nu e cazul sa vin cu precizari.

de fetita
cu funditaUite atat suntem de mari
POVESTEA MINUNII
daniela_daneza spune:
Acum vreo 8-9 ani am facut o operatie de micsorare a nasului, si vreau sa spun ca , cu toata anestezia am simtit si colac peste pupaza nu a iesit nemaipomenit , ar trebui sa mai fac una , dar nici sa ma platesti nu as mai face...
Deci NU - doar in caz de desfigurare , atat.Si rezist la durere , dar nu , clar nu.
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
danangie spune:
Cum zicea si SPEEL operatia de lifting nu e asa de inspaimantatoare cum pare. Am lucrat la chirurgia plastica si vreau sa va spun ca am vazut operatii de la marirea sanilor la rinoplastica(nasul). Si din toate cea mai greu suportata e rinoplastica. Liftingul....toate pacientele s-au prezentat foarte bine dupa operatie. Daca una a 2-a zi cand am intrat in salonul dumneaei....se spala pe cap la chiuveta.
Si toate pacientele destul de "batranele" : peste 60 de ani. Dar nu aveau nici o treaba. Nici macar scoaterea drenajelor nu e dureroasa. Marirea sanilor....au dureri primele ore. Dar cum aceste operatii se platesc......deci anestezistul sigur nu te va lasa sa suporti durerea.(mai ales daca dai peste un anestezist ca la noi: ca 2 zile erai numai in al 9-lea cer la cate baga in paciente numai ca sa nu simta durerea
). Operatie este simpla.Dureaza 40 de minute. Dupa, pacientelor le este frica sa se ridice. Pentru ca nu sunt obisnuite cu greutatea sanilor si din aceasta cauza cam fac fitze. Cea mai scurta operatie estetica. Miscorarea sanilor e foarte meticuloasa. De altfel ca si liftingul. Lipoaspiratia e o operatie extrem de PLICTISITOARE. E clar ca dupa te dor muschii, pentru ca atunci cand impinge cu asa zisele "andrele"....impinge foarte tare pe sub piele si de asta si vinataile de dupa operatie. Eu am ramas foarte socata la vederea acestei operatii pentru ca aveam impresia ca acu' acu' iesa cu "andreaua" pe partea cealalta a pielii. Dar e imposibil. Refacerea abdomenului e si ea o operatie grea. In sensul ca stai la pat 24 ore. Ai dureri ca nu poti si nu ai voie sa te incordezi. Din acest motiv la noi se punea si un cateter pentru a te ajuta sa urinezi. Pentru ca e greu sa ridici funduletzul ca sa-ti puna olitza aia speciala ca sa urinezi. si ai si drenaje pana a 2-a zi. Cam atat.
Mie mi-ar placea sa-mi maresc sanii. Ai mei sunt mici. Sunt frumosi acum ca inca nu am ramas gravida. Dar sunt sigura ca atunci cand voi alapta ....imi va trebui o lupa ca sa-i vad.
Nasul il am perfect. Grasa nu sunt. 1,70 m la 53 Kg. Deci.....Cat despre lifting.......sunt sigura ca nu as decurge la asa ceva. Atat. Sanii.
Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta
POZELE MELE
Alynutza spune:
Eu cred ca as recurge la lifting, dar nu facial, ci al sanilor
. Imi place ca nu am nevoie de sutien si ma ingrozeste ideea ca dupa sarcina sanii se lasa...
de 15 iulie
violeta70 spune:
Nu, nu mi-as face. Doamne fereste doar daca ar fi nevoie (un accident). Ma gandesc ca atata timp cat am doua maini, doua picioare, ochi, gura, nu vad de ce sa-mi fac operatie estetica?! Exista atatia oameni care au cate un handicap minor sau major si se impaca cu ei asa cum sunt. Atunci noi care suntem normali, (perfectiunea nu exista) de ce sa stricam ceea ce ne-a dat Dumnezeu? Binenteles ca omul tinde sa doreasca ceea ce nu are, in loc sa fie multumit cu ceea ce are.
Prietena mea cea mai buna, cu diabet insulino-dependent de 18 ani, a facut dezlipire de retina la un ochi, iar cu celalalt vede in proportie de 40 %. Ar da orice acum sa mai poata vedea formele norilor pe cer asa cum vedea acum 18 ani, dar nu se mai poate face nimic....
Ajungem sa apreciem lucrurile importante, vitale chiar, atunci cand nu mai putem. Pacat!
goguta spune:
..stiti vorba ceea, "scump, duamna, scump!! dincolo era mai eftin!"
Bine, bine, scump, da' cat? ..totusi...
Recunosc ca pana de curand nici macar nu mi-a trecut prin gand vro' operatie de ridicare a sanilor, dar de cand o buna cunostinta a "executat" kestiunea...Adica niste sani - bestiali - dureri - aproape deloc, refacere - in doua zile acasa. Garantia silicoanelor: pe viata! Acu' ce-i drept m-ar tenta un lifting de sani, nu silicoane neaparat.. Ca dupa doi cupii'...sunt niste schimbari dramatice la capitolul asta!!
So, ce tarife stiti fetelor??