v-ati face operatii estetice

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zfcristina spune:

Daca nu mi-ar fi asa de frica de cutit mi-as face o lipoabsortie la burta si coapse ,dar sunt sigura ca nu-mi va trece niciodata frica asa ca m-am pus pe sport si dieta

botez
copiii mei iubiti

Cristina , mamica de Craciunita Cristina Adriana (25.12.2001) si piticut Mihai Stefan (17.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Eu as face una sau....mai multe.
In primul rand de marire a sanilor. Totdeauna am avut complexe, dar dupa ce m-am casatorit si sotului meu ii placeau au mai disparut. Dar eu tot nu sunt multumita. Aratau bine cat am fost insarcinata si cat am alaptat, dupa aceea au revenit la forma initiala. In rest ceva pe la burtica,pe la coapse ,vergeturi.
Asta daca as avea bani multi..... . Oricum sotul meu nu e de acord.

Criss si Andrada (12.09.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Da, mi-as face asa:
1. mi-as indrepta si micsora nasul
2. mi-as ridica pometzii
3. mi-as mari sanii
4. mi-as scoate doua randuri de coase sa-mi subtiez talia
4. mi-as lipospira coapsele
5. mi-as silicona fesele
6. mi-as mai subtia gleznele
In final mi-as schimba si numele: Barbie sau ceva in genul asta...

Tzuni mic si drag si scump si grasunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

quote:
Originally posted by Tzuni

Da, mi-as face asa:
1. mi-as indrepta si micsora nasul
2. mi-as ridica pometzii
3. mi-as mari sanii
4. mi-as scoate doua randuri de coase sa-mi subtiez talia
4. mi-as lipospira coapsele
5. mi-as silicona fesele
6. mi-as mai subtia gleznele
In final mi-as schimba si numele: Barbie sau ceva in genul asta...

Tzuni mic si drag si scump si grasunel

aia cu schimbarea numelui e tare

si eu daca as avea bani mi-as taia putin din burtica fara sa stau pe ganduri.Numai o bucatica acolo ca am disperat cu abdomenele si nu se vede nika

ange,mamica de 2 ori

foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

Ma altur si eu celor care au zis ca nu ar face-o decat daca ar fi necesar(in cazul unui accident, a unei desfigurari).
Cand aveam 5 ani am cazut cu nasul de pamant, si mi-a ramas usor acvilin,nu zic ca nu mi-ar placea sa am un nas drept, dar atata timp cat sunt sanatoasa raman cu cel pe care-l am.
Nu ma vad frumoasa, iar sotul meu zice ca daca mi-as opera nasul n-as mai fi eu, ca ii plac asa cum sunt. Cred ca asta-i tot ce conteaza.
In rest......silicoane, liftinguri, nuuu

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

Numai in caz de accident, altfel , la cat sunt eu de fricoasa, pana si de o injectie, n-as avea curajul s-o fac. Poate niste injectii cu botox ici colo, cand oi fi ridata rau.
Mananc sanatos, fac sport cat pot, ma mentin in forma de multi ani, am gene bune, Doamne-ajuta, asa ca nu disper. Cand vad unele doamne ca arata ca niste mumii desfigurate de numeroasele retusuri, ma apuca greata. Alea chiar exagereaza!
Iar o interventie de retus a sanilor ma sperie cel mai tare. Chiar daca e vorba doar de lifting efecte secundare nedorite, tot sunt. Brrr!
Just my opinion!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serini_r spune:

eu ar trebui sa-mi refac sanii sa arat ca inainte de a naste dar nu stiu ce se poate face in privinta mea ca sunt plina de vergeturi si mi s-a suptiat pielea dar sunt pt operatii estetice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

eu ni mi-as face, caut sa rezolv prin alte metode si doamne fereste de accidente...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Eu am sanii mari si ma gandesc cu groaza ca dupa 2 bebei or sa se lase, da` ma consolez cu gandu` ca exista operatiile estetice. Deci da, daca este cazul o fac. Dar numai in cazul asta atat! Si desigur in cazul in care Doamne fereste s-ar intampla ceva si as ramane desfigurata.

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Si eu as fi pentru niste sani gen Pamela Anderson, dar desi am posibilitati financiare nu ma lasa sotul...ii e frica de riscuri...si zice ca nu il incanta niste sani mai mari...mai ales ca -citez "daca as stii ca nu patesti nimic rau, n-as avea nimic impotriva, dar nu iti garanteaza nimeni lipsa unor eventuale riscuri".Adica -sanatatea inanite de toate, nu? ...eu asa am inteles din pledoaria lui...

Madalina si nastrusnica Sofia Maria,12.08.2004
http://community.webshots.com/user/fiquelle

Mergi la inceput