v-ati face operatii estetice
Raspunsuri - Pagina 5
alma spune:
Daca as avea bani, as suna deja pentru programare
...
Nu sunt de acord cu lipoaspiratia si cu marirea sanilor. Cu dieta si sport se poate rezolva grasimea suplimentara, totul e sa fie facute constant. Iar marirea sanilor doar daca nu exista deloc, asa, sa trec de la 70 A la 75 B sau mai mult, ce rost are? Si sanii mici sunt frumosi, daca stii sa-i pui in valoare
.
http://community.webshots.com/user/freediaro
adda spune:
Chiar daca "buzunarul ar spune da
" n-as face operatii estetice.
Nu iau in consideratie cazul persoanelor al caror aspect fizic a avut de suferit in urma unor accidente, Doamne fereste! sau cazul celor a caror viata este pusa in pericol de numarul maaare de kg in plus si au nevoie de o lipoabsorbtie - atunci as fi de acord.
Dar altfel, numai pentru ca sunt nemultumita de aspectul meu fizic (si am si eu chichitele mele
), nu!
Operatiile estetice sunt, totusi, interventii chirurgicale invazive si implica riscuri pe care nu vreau sa mi le asum daca nu este neaparata nevoie.
Si apoi, frumusetea vine din suflet, nu? ![]()
![]()
BraveGirl spune:
Eu as vrea o operatie la nas...dar de frica nu ma duc...in plus nu stiu daca pot trece peste operatie, psihic vorbind.Mi-e groaza ca daca ma uit in oglinda si nu-mi place,ce fac? Poate intr-o zi imi iau inima in dinti si imi fc..dar la cat de mare e nasul meu ideea ca trebuie doctorul sa il sparga cu dalta ma ingrozeste....daca ma hotarasc va anunt.![]()
Corina
Albumul meu
anamariame spune:
Eu mi-as face o operatie de marire a sanilor.Alma, nu zic ca sanii mici nu sunt frumosi, dar cum as putea sa ii pun in valoare?Ana-MariaDon't worry about what people think, they don't do it very often.
pet.cost2005 spune:
Cu siguranta, nu mi-as face nici o operatie estetica de placere, pt. un moft, sa zic asa. Daca este vorba de un caz extrem, accident, etc., da. Dar numai pt. ca sunt la moda sanii mari sau talie trasa printr-un inel, nu. Am o groaza de defecte fizice, dar stau bine asa cum sunt, cei din jur ma plac si ma iubesc pt. cum sunt in ansamblu, nu numai pt. "carcasa". Asta pt. ca nu suport durerea fizica, mi-e frica de operatii. Si nu inseamna ca ii judec pe altii pt. alegerile lor si pt. felul de a gandi: sunt 100% de acord cu cine vrea sa-si faca operatii estetice, doar nu sufar eu, nu
?
Nu ma sperie nici trecerea timpului si semnele pe care le va lasa asupra corpului meu. Important este sa fim sanatosi eu si cei dragi mie.
Numai bine tuturor!
Petro

denizel spune:
peste vreo doua'j de ani, mi-as face operatie estetica la brate. M-as impaca aproape cu orice "defect" care vine odata cu varsta, dar nu pot sa suport tricepsul sub forma de aripi de liliac
.
" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
speel spune:
Eu da!!!!
Soacra-mea a venit de la un lifting,primul dar nu ultimul,si ca sa nu se mai duca in Belgia pentru toaleta plagii m-a rugat pe mine s-o curat.a doua zi dupa operatie.Si nu e atit de ingrozitor precum pare.Doua taieturi linga ureche prinse cu niste capse metalice,bine echimoze vreo doua saptamini si gata.Arata super,dar super arata si inainte.Adica mai rar asa frumusete de femeie ,daca eram in locul ei,nu imi trebuia cu siguranta.
Sunt convinsa ca peste ceva ani si la noi doamnele vor fi mai deschise acestor gen de interventii.
corinadana spune:
quote:
Originally posted by denizel
peste vreo doua'j de ani, mi-as face operatie estetica la brate. M-as impaca aproape cu orice "defect" care vine odata cu varsta, dar nu pot sa suport tricepsul sub forma de aripi de liliac.
" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
Ni le prindem cu niste elastice de brat!!!Si o sa fim mai interesante!!!!

corinadana mama Ralucai www.ralucaostoia1.exploretalent.com
MaryP spune:
Eu mi-as face! Desi sunt fricoasa si nu imi plac durerile si nici nu le suport usor...Dar pentru un look mai frumos?![]()
Sau de fapt nu stiu...nu imi permit financiar, dar nu stiu daca as avea mai multi bani, i-as da pe asa ceva.
denizel spune:
quote:
Originally posted by corinadanaquote:
Originally posted by denizel
peste vreo doua'j de ani, mi-as face operatie estetica la brate. M-as impaca aproape cu orice "defect" care vine odata cu varsta, dar nu pot sa suport tricepsul sub forma de aripi de liliac.
Ni le prindem cu niste elastice de brat!!!Si o sa fim mai interesante!!!!
corinadana mama Ralucai www.ralucaostoia1.exploretalent.com
Sau mai bine ne luam zborul cu ajutorul lor
." Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.