v-ati face operatii estetice

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ange spune:

adrienne12,cum ridici tu sanii prin sport ca tareee curioasa sunt?!
nu este nici o ironie,vorbesc serios.

ange,mamica de 2 ori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora35 spune:

ange sunt exercitii speciale pt tonifierea muschilor sinilor dar oricum cred ca fara operatie nu se rezolva 100% prin exercitii si eu una as face operatie de ridicare a sinilor daca as avea nevoie

nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana69us spune:

Eu mi-as face si maine operatie estetica...Mie mi s-a facut operatie de cezariana si petrnu ca era urgenta dr. mi-a facut-o pe burta(vertical)...Asa ca am sa mai fac un copil si am sa fac si operatie estetica!!! sunt inca femeie nu un sac de cartofi peticit!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Cami draga, cat am citit subiectul mi-am tot schimbat parerile. Asa ca in momentul asta nici eu n-as sti ce vreau:)

Initial ziceam ca as recurge la asa ceva doar in cazul vre-unui accident.
Acu daca stau sa ma gandesc bine, nu se stie cum voi arata dupa 40 - 50 de ani si poate vre-o estompare a ridurilor mi-ar prinde bine.
Grasime n-am, dar nu se stie niciodata...
La operatii complicate nici nu ma gandesc, mai ales asa din placere, brrrr

Deocamdata ma simt foarte bine asa cum sunt, nu mai stiu cine zicea de frumusetea interioara (foarte frumos, sunt de aceeasi parre ), incerc sa imi fac acolo niste operatii estetice:)

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Papadia spune:

Eu sa am posibilitate sa fac o operatie estetica mi-as face la moment la sini.Sunt lasati si moi si nu cred ca altceva ar putea sa ii faca sa se mai ridice cit de cit.nu sunt grasa deloc dimpotriva sunt chiar slaba dar tot mi-as ridica sinii.Dar cind stiu cit costa toata afacerea imi iau gindul si ma impac cu ideea asa cum sunt.Si eu am nascut doi copii prin cezariana dar niciodata nu m-am gindit sa-mi fac operatie sa nu se mai vada.Dar fiecare face cum crede sa arate mai bine.Eu va doresc sa ramineti frumoase si fara operatii estetice.

moldovan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

da, evident, daca as avea vreo "defectiune" cu care n-as putea sa ma impac.
De ce sa car un complex dupa mine toata viatza ?!

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Daca ceva din aspectul meu exterior m-ar deranja intr-atat incat sa devina complex si sa ma-mpiedice sa fiu in apele mele in relatiile cu ceilalti,DAAAAA mi-as face fara sa clipesc!Din noianul de emisiuni pe-aceasta tema urmarite,am observat ca un beneficiu major al acestor imbunatatiri cosmetice este sporirea sigurantei si-a increderii in sine.So,de ce nu?

www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

In nici un caz nu sunt de acorc cu operatiile estetice, decat in caz de nevoie acuta.,(in situatii extreme)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

quote:
Originally posted by Dory232002

In nici un caz nu sunt de acorc cu operatiile estetice, decat in caz de nevoie acuta.,(in situatii extreme)

si daca n-ai fi multumita de aspectul tau ce ai face?
Sa zicem ca ar fi problema care nu s-ar ameliora cu fardatul, slabitul, ingrasatul, etc.

Uite, chiar exemplu de mai sus: sani lasati!

Ce ai face in situatia asta?
Daca gimnastica nu da rezultate?
Ai sta cu ei asha?!

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaatan spune:

Azi mi-as face o lipoabsortie, dar acum, pe loc, daca asa avea banii.

Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

Mergi la inceput