Endometru ,ovulatie, monitorizari si gravidute-108

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

M Oana,Liana,Kla,Madana multumesc mult pt sustinere...
Simonette si Bubulina ...fetelor nu stiu ce m-as face fara voi...
Adelamaria fiecare medic cu pasarica lui...eu stiam ca ziua 1 e cea in care e roshu si mult...ca la mine pete roz-maronii vin cu vreo 3 zile inainte...

Va pupic pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

Buna dimineata!
Iar suntem pe pagina 2??!!! Pai, se poate???...Chiar nu-si mai masoara nimeni endometru?
Eu citesc cu mare drag subiectul asta inca de la inceput. N-am scris foarte des pentru ca eu sunt putin mai pesimista de felul meu si nu voiam sa stric atmosfera, dar de citit am citit si citesc zilnic!
As vrea sa va raspund si eu mai mult atunci cand aveti intrebari, dar, sincer, eu nu prea ma pricep...Primele informatii despre ovulatie le-am aflat de aici, ca nici metoda calendarului n-o stiam!!Nu stiu nimic de valori, de mm normali sau nu...Asa ca nu prea am cum sa ajut...Dar sunt pe aproape...
Acum astept sa merg la medic si sa vad ce spune...Nu prea pot sa fac altceva...Dar ma gandesc la voi si va tin pumnii bine stransi sa reusiti, sa va impliniti dorinta!
O zi faina, va doresc...ca doar e VINERIIIII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

Neata fetele,
Cam slaba miscareq pe aici, dar poate sunteti ocupate cu protectul si atunci sunteti scuzate.
Asi tin pumnii pt azi la monitorizare.
Din pacate eu nu prea am cuc e sa va tin la curent luna asta pt ca nu fac stimulare, nu fac ISA , nici macar la monitorizare nu ma duc, decat ca ma monitorizez eu cu termometrul in fiecare dim.
Am facut polidin din ziua 1 pana in ziua 5 a cm ,iau si tinctura de mugur de zmeur tot din prima zi a cm , iar din ziua 6 iau si branca ursului pana in ziua ovulatiei.
Cam atat, azi sunt in ziua 8, deci peste 1 zi reiau si munca pt proiect.
Va doresc o vineri scurta si apoi un week-end superb.
Va dulce pe TOATE

Cristinna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Salutare,

Acu chiar m-ati pus in incurcatura. Si eu stiam ca daca "vad rosu" spre seara, consider Z1 deabia a doua zi.
Fetele care ati mai facut tratament cu Dostinex, din ce zi ati inceput. Eu cred ca am sa incep de azi (Z2)

Adelamaria, felicitari pt primul pas. Tin pumnii.
Pica, dupa cum vezi si eu ma lupt cu prolactina marita. Ce-i drept eu am o valoare aproape de valoarea maxima admisa. De azi incep Dostinex-ul (asta daca nu ma sfatuiesc fetele sa mai astept o zi).

Mishu, te caut pe Ym de vreo doua seri. Unde umbla fata?

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Iepurila, eu cand am luat dostinex , dr mi-a zis sa iau doar o jumatate de pastiluta de 2 ori pe saptamana. Nu tin minte sa-mi vi zis de o anumita zi

Cristinna

Mergi la inceput

Da Cristinna si eu tot juma de pastiluta, o data la 2 zile. Mi-a spus sa incep in ziua a 2-a maxim a treia. Daca incep in ziua 3 urmatoarea jumatate in Z5 apoi Z2 si ultima in Z9. Si gata. Cum ti se pare?

Dar pt ca mie mi-au venit rushii miercuri seara, si cu discutiile de mai sus nu mai stiu in ce zi sunt. De aia m-am hotarat sa incep tratamentul de azi.(intr-o varianta sunt in Z2 iar in cealalta varianta in Z3).

Eu, iepurica

Mergi la inceput

Iepu, daca asa a zis dr asa sa iei. Acum chestia asta cu z1 si z2 pe mine intotdeauna ma duce la o zapacire totala si nici eu nu stiu cum e corect. Unii dr zic ca in mom in care apar deja primele pete de menstruatie se considera ziua 1.
Eu am luat dostinex timp de 1 luna de zile, adica 1\2 de pastiluta x 2 zile / saptamana, total 4 pastile.
Prolactina mea era doar usor marita, adica normalul era undeva la 628 si eu aveam 689.

Cristinna

Mergi la inceput

Am uitat sa te intreb in ce perioada a zilei le-ai luat. Ca am inteles ca dau greata, ca nu e indicat condusul masinii.... Daca o iau seara e ok?

Sarumanuta

Eu, iepurica

Mergi la inceput

Iepu, eu nu am avut nici un fel de efect advers de la dostinex si le-am luat dim . In schimb eu am inceput cu bromcriptim , iar dupa 2 zile aveam eruptii pe fata, greata, senzatie de sufocare si de aceea le-am intrerupt si dr apoi mi-a prescris dostinex.
Poti sa iei dostinexul in orice mom al zilei, nu exista o regula pt asta. Daca tu crezi ca ai putea avea reactii adverse, poti sa il iei linistita si seara ca nu-i nici un bai.
Bafta

Cristinna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

asi tin pumnii azi la dc

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput