Endometru ,ovulatie, monitorizari si gravidute-108

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Fetelor multumesc pentru sutinere.Maine la 4 (sau 4.30 ca nu mai stiu) am programare la doctor.Dupa ce vin o sa va spun ce am "rezolvat".Luna viitoare cand vin rushii o sa imi fac analizele hormonale.
Sper sa fie totul ok ca nu cred ca mai am putere sa o iau de la capat.
Daca e totul in parametri nu cred ca o sa mai fac nimic daca nu .....

Va pup pe toate si va doresc o zi minunata.

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

Raportez: programare facuta pe 28 feb la Dr. Moisa Am cam inghitit eu in sec atunci cand a trebuit sa spun la telefon ca vreau o consultatie pentru probleme de infertilitate, da'...se cheama ca am depasit primul obstacol, nu?
Acum nu-mi ramane decat sa astept.
Mi-a spus tipa care a facut programarea ca analizele hormonale se fac in zilele 2-4 ale CM (unele)...acu' sa nu radeti de mine, dar ziua 1 e ziua invaziei? Si atunci in ziua 2-4 inseamna ca inca esti cu musafirii pe cap, nu? Asta asa, ca sa fiu eu sigura...Se numara din ziua 1 a CM nu dupa ce scapi de CM, corect?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

adelamaria Ziua 1 este cea in care "vezi rosu". Daca se intampla sa fie spre seara atunci nu e inca ziua 1, ci doar ultima zi a CM care tocmai se termina.

Trebuie doar sa crezi!

marrina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

adelamaria se numara din z1 de CM..multa bafta!!!

Madanoooooo as publica io da ce doamne iarta'ma sa public?????? ca nu sunt fatoooo ale mele...le'au scris altiii mai desteptzi?????si io nu prea sunt..io raman dilie asa cum ma stii

Mishuleeeeee pe cuvant de'onor daca nu te fugaresc cu si va fi vai de tau cand te voi prindee...si ai grija ca io pe langa dilie mai sunt si "trinu de la Ciulnitza"...asa ca...pazeaaaaaaaaaaaaaaa...ca vinnnnn

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Ziua 1 e ziua in care vine colorat.La unele vine maro la alte roshu direct.Chiar daca vine spre seara aia e prima zi.

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

Liana am crezut ca tu esti .. autoarea, ca parca erau prea la subiect. Oricum cred ca poti sa apreciezi galeria pe care ma pregateam sa ti-o fac

"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Madanooooo io apreciez tot ce vine de la tine

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

Multumesc de ajutor fetele!
Eu stiam ca z1 = ziua in care e rosu si normal ("normal" inseamna cam pentru fiecare altceva, da', na, acuma...)...Ca daca e sa numar "zilele maro"...vaaaaaai de capu' meu....ca incep imediat dupa z14,15...asa ca....ar iesi o varza!!
Oricum, o sa imi fac curaj si o intreb si pe dna. dr., chit ca o sa spuna ca femeie mai dusa cu capu' si mai ignoranta n-a vazut vreodata!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Asa stiam si eu, ca ziua 1 e ziua cand vine ciclul, nu conteaza ca e maro sau ca e seara...

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stuart spune:

Adelamaria, faci f. bine sa o intrebi pe dr. pt. ca si doctorii au pareri diferite la acest capitol. Si eu numaram pana acum Z1 atunci cand incepea sa curga normal si daca aparea dupa ora pranzului luam in calcul ziua urmatoare ca fiind Z1. Dr. meu actual considera Z1 ziua in care apar primele semne. Cine stie ce mai este normal si ce nu?

Stu, cel buclucas

Ai izbutit? Continua!
N-ai izbutit? Continua!

(Nansen)

Mergi la inceput