Endometru ,ovulatie, monitorizari si gravidute-108

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

M Oana...
Iubita am baut timp de 3 sapt. ceai de BU...nu stiu daca are vreo legatura...de ceva timp nu prea dorm bine...hernia si cervicalii imi dau de furca..si uneori asa ma apuca niste nervi si simt ca nu mai pot...si ma consum din orice...si am senzatia ca lupt cu morile de vint..
Probabil toate astea la un loc influenteaza prolactina...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

picooo io in nestinta asta a mea cred ca toate acestea influenteaza...
hai da mana aci la olteanca si fi calma muica,,,om reusii si noi pana la urma..

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

buna fetele...am intrat sa va salut si eu ca doar suntem colege de forum desi eu la subiectul asta n-am prea intrat...de fapt mai citeam dar nu scriam....acum mi-am luat inima in dinti si am zis gata!tre sa-mi bag si aici nasul.....

va doresc la toate mult noroc si sper la in curand sa fugim toate la mamici ....

PICCAFLOR-raggaza-imi pare tare rau pt. tine dar incearca sa fii mai linistita ca esti numai la inceput de drum...mai incolo ce vei face?hai te rog eu mult linisteste-te ca stresul ,nervii si multe altele influenteaza prolactina.....incearca inainte cu cateva zile sa trebuiasca sa-ti faci analiza sa fii mai calma...sa fii odihnita si fara prea mari emotii sa vezi cum iti va iesi mai buna!hai capul sus si dovedeste-mi ca esti o luptatoare!!!

LIANO-piuuuuuu si pe-aici umbli fata?mai dar plimbareata mare esti!pe unde ma duc dau de tine!

v-am pupat pe toate!!

"cand o persoana are un vis tot universul conspira pentru ca acest vis sa devina realitate"-Paulo Coelho

Mergi la inceput

kla dupa cum vezi peste tot..si nu ma las ca's tare a drakului ..
tin pumnii maine la 11.30..vezi ca stiu????oare de unde?

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

oare de unde LIANA?cat te plimbi pe aici ar fii culmeaq sa nu stii.....mi ciuda pe tine ca nu ma pot tine dupa tine!esti tare uite fata!ms ca-mi tii pumnii maine...eu nu te-am uitat nici ca te-ai rugat pt mine pana ti s-au batucit genunchi...iar acum e randul meu sa ma rog pt tine si pt toate celelalte fete!

"cand o persoana are un vis tot universul conspira pentru ca acest vis sa devina realitate"-Paulo Coelho

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Fetelor am o veste buna: pentru prima data in 9 luni de zile am vorbit despre pierderea sarcinii si problemele mele fara sa dau apa la soareci. Vorbind cu persoana respectiva chiar m-am bucurat ca nu iar dupa asta m-a umplut o tristete asa de mare, toate trec si ne raman doar ...amintirile si durerea din suflet. Cum spunea si sora-mea, cu trecerea timpului incep sa ma impac cu ideea, asta e.
Va pe toate pe amandoi obrajori si sa aveti o noapte frumoasa.

Bianca

Mergi la inceput

Cineva gāndea ca viata-i o prada,
Īntre "a da" si "a lua" urāta parada,
Pe cine loveste, sta verbul "a fi" -
E o lege nescrisa sa stii sa nu fi.

Sa stii sa iubesti pe propriu-ti calau,
Pentru durerea nascuta īn sufletul tau,
Nu-s pilde desarte, din vechi liturghii,
Durerea-i "esenta" din verbul "a fi".

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

KlaSa ma primesti la Tine, in chilie,
Cand bat la usa, taina sa-mi deschizi,
Si sa ma ierti de-a mea netrebnicie,
Ca pe un prunc, sa ma ridici la grinzi -

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

'Neata!
Iertare pentru ziua de ieri!...N-am vrut sa stric atmosfera optimista de pe aici si cu atat mai putin sa iau pe cineva cu mine in butoi!!!...De fapt, nici nu cred ca era butoiul ala de il cunoasteti voi si il paziti cu strajnicie...Era unul nou, propriu si personal, plin cu furie si ciuda!! Iar asta inca nu e asa de rau pentru ca daca pici in ele din cand in cand inseamna ca inca mai poti sa mai simti ceva...Si daca simti, la un moment dat actionezi, asa cum am facut eu ieri! Fereasca sfantu' sa pic eu in butoiu' de care ziceti voi!
Eh...dar azi e o noua zi...Nu e mai bine ca ieri, da' macar nu e mai rau!...De sangerat vad ca n-am mai sangerat, e din nou doar ceva vag, maro pe hartie...Deci inca ma mai scutesc rusii de prezenta lor...vreo cateva zile...
Nu sper nimic pentru ca n-am ce sa sper...In fiecare luna pana acum m-am tot amagit ca ar pute fi implantarea si...pas! De fapt, e clar ca la mine ceva nu e in ordine: din 28 de zile doar vreo 7 sunt "curate si uscate", ca in rest....sunt abonata la firmele de tampoane!
Dar o sa le dau eu de cap problemelor astora!...O sa intru azi sa va spun ca am facut programare la medic! Si daca nu intru, sa ma fugariti cu un par mare si gros si sa ma trageti de urechi, ca vad ca eu nu stiu decat de frica!...
Si haideti, mai ingrosati randurile la lista aia de gravidute!!! Cine sta la rand? Hai, ca loc e din belsug...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

Adelamaria oricum azi te simt putintel mai optimista. SI vezi ca eu iau in serios invitatia ta si sunt cu pregatit in caz ca nu ne spui de programare. Deocamdata iti dau un si sper sa ai o zi cat mai buna.

Adela achim multumesc de ajutor iubita.

Picca imi pare rau pt. valorile prolactinei. Cred ca in cazul tau e stresul vinovat. Stiu ca nu prea am cum sa te ajut dar o si un tot iti trimit. Fruntea sus scumpa, si curaj, o sa depasesti toate obstacolele.

Bianca

olteancooooo poeta noastra. Tu ar trebui sa publici un volum ca ai talent. Uite eu ma abonez sa cumpar un exemplar, cu autograf bine-nteles. Dar pana atunci uite, eu ma mentin in forma .

Kla si eu tin pumnii pentru tine (desi nu prea stiu de ce). Bafta

"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

Mergi la inceput