Endometru ,ovulatie, monitorizari si gravidute-108
Raspunsuri - Pagina 8

adelamaria spune:
Am gasit adresa si nr. de telefon pentru D-na doctor Moisa! Maine dimineata sun si fac o programare la sfarsitul lunii! Sunt tare, tare suparata pe mine ca n-am facut asta mai devreme! N-am nici o scuza!
Doamne ajuta sa fie bine si pentru mine si pentru voi de acum incolo!

melutzica spune:
Adela, scumpica hai ca suntem 2 care se simt asa de prost.
O sa ziceti ca am innebunit dar eu sunt necajita pt ca azi mi-au venit rezultatele de la noile analize hormonale si iar este totul ideal(chiar asa mi-a zis doctotrita mea ,ca este totul ideal).Parca nu-s intreaga la minte.Am ajuns sa-mi doresc sa am ceva ca sa stiu ce trebeuiesa fac si sa tratez; nu asa sa ma zbat de 9 luni sa fac un bebe ,sa stiu ca amandoi suntem "ideali"si sa nu raman gravida
.
Va pup dulce printre lacrimi pe toate si mai ales pe tine Adelutza ,pt ca stiu cum te simti

felicia_ spune:
Adelamaria, vad ca ai inceput sa-ti aduni fortele ! E f bine, stii ca trebuie sa fim puternice in lupta pe care o ducem... asta este, fiecare cu crucea lui... nu inseamna ca e o pedeapsa pt ceva, nu cred ca ar trebui sa gandesti asa si sa iti pierzi credinta si speranta ca totul va fi bine
Catty, lasa-l incolo de stres, si eu ma stresam daca nu lua sotul meu vreun examen, el fiind afectat mult mai putin! I-am promis chiar, inaintea uneui sesiuni, ca daca nu are nici o restanta ii fac masaj... la comandaa; cand vrea si cat vrea! Bineinteles ca nu s-a stresat mai tare ca de obicei... iar acum se da cu capul de peteti cand isi aminteste ce a ratat!
Melutzica, te inteleg... eu trebuia sa iau azi ultimul rezultat, dar am lasat pe maine... nu stiu ce sa sper: sa fie bune, sau sa fie ceva de corectat...
Poze1Poze2

Madana spune:
Fetelor ce faceti pe pagina 2? Aveti treaba? Un fel de repetir al serii trecute? Va iert atunci.
AdelaMaria abia te mai zaresc acolo pe fundul butoiului. Chestia e ca, in loc sa te scoatem noi pe tine de acolo, observ ca ai reusit sa mai tragi tu una-doua fete dupa tine, ca sa-ti tina de urat probabil. Uite care e chestia, toate am trecut si trecem prin starile astea, si e adevarat ca nu numai odata am ajuns in pragul disperarii. Dar dupa ce trece "armata de la Crucea Rosie" (asa am auzit eu la cineva) iti dai seama ca ai puterea sa o iei de la capat: Z1, Z2 si mai departe. Hai te rog eu scoate nasucul la lumina si o sa vezi ca e mai bine. Noi suntem toate alaturi de tine.
Catty eu am inteles bine numai ca m-am incapatanat sa vad partea pozitiva din mesajul tau. E adevarat ca serviciul asta ne consuma o mare parte din timp, energie si nervi. Si daca nici macar cu satisfactii sufletesti si profesionale nu te poti alege (ca de cele materiale nici nu ma incumet sa vorbesc) atunci e chiar ... nashpa de tot. Imi pare rau pentru rezultatele din sesiune ale sotului tau. Nu stiu ce sa zic, decat ca sper sa le ia pe toate in restante, ca daca nu chiar ca trebuie sa vi cu
Melutzica eu totusi ma bucur ca analizele au iesit ok.
Felicia asteptam rezultatele tale
Lianoooooo unde esti olteanco, ca abia trag de fetelke astea sa le scot din butoi, si mi-ar prinde bine o mana de ajutor
"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

adela achim spune:
Madana,vad ca LIana lipseste-are antrenament asa ca vin eu si te ajut sa scoti fetele din butoi ....fetele...
AdelaMaria niciodata nu e prea tarziu...important e sa nu disperi...hai uite de la tiza ta-eu sint Maria Adela...
Catty fruntea sus,o rezolvati voi sigur...
VA pe toate
ADELA

Madana spune:
Adela achim off bine ca imi sari in ajutor ca deja am febra musculara de cand trag de fetele astea.
"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

piccaflor spune:
Fetelor am luat rezultatul prolactinei...e dezastruos...
Mi-au luat singe de 2 ori la interval de 30 de min si rezultatele arata asa:prima proba:147,4 iar a doua 136,2,valorile normale incadrindu-se intre 3 -19...
Fetelor nu stiu ce sa mai zic...luna trecuta era de 3 ori mai mare decit val maxima iar acum de aproape 8 ori mai mare...
Voi aveti idee de la ce ar fi putut creste in halul asta?
Va pupic pe toate

M Oana spune:
Picca sotul meu avea cand valoarea maxima la aceasta analiza, cand de 4 ori mai mult decat valoarea maxima.
Din ceea ce am citit eu, stresul, viata agitata, nesomnul, tigarile.... pot influenta valoarea prolactinei.
Noi am facut si o tomografie la care am depistat un adenom hipofizar cam de 1 cm.
Dupa cateva luni cu dostinex acum s-a stabilizat la o valoare de 23 dintr-un maxim de 13, iar doctorii au spus s-o lasam asa, nu e nici o problema.
Ai luat anumite medicamente in perioada asta? Ceva naturist care putea influenta?

Liana30 spune:
asi tin pumnii pentru vineri la dc.
picooooo offf,offf,,imi pare sincer rau
Madanoooo mai e nevoie de ?????????
iertare ca lipsiii..da azi munciii..munciii...chiar daca inca nu e ziua..da de ce nu??
va pe toate fara exceptieeee..
"Nimic nu-i imposibil!"