Impreuna, Timisoara (38)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Azi , e o zi minunata pentru Ana noastra draga...
Chiar daca e bolnavioara, speram ca e mai bine...azi sarbatoreste!

LA MULTI ANI, ALEX!!!

Sa fii sanatos, cuminte si bun, sa ai mereu aceleasi rezultate foarte bune la scoala, pentru ca Mami si Tati sunt tare mandrii de tine!
Sa ai o viata frumoasa, alaturi de surioara ta si de minunatii tai parinti!
Iti dorim tot binele din lume!

Ce fac fetele bolnavioare?
Ines e bine acum, Buni mai e inca racita, iar acum cand m-am trezit am simtit ca ma doare gatul si pe mine.
Sper sa nu fie grav.
Katik, m-au intristat vestile care ni le-ai dat.
Dar daca e mai bine pentru Kristina sa fie operata de polipi, e ok!
Suntem alaturi de tine cu tot sufletul!
Gabi, de acord, de azi scriem zilnic ce facem bun de papa!
Danitin, tu stii ce trebuie sa alegi...
Oricare ar fi decizia , important este sa faci ce-ti place...si o spun din experienta!
Angi, si zici ca nu ai mai plecat si tu?
Doar sotul?
Succes cu olimpiada!
Dia, multa sanatate la printesele tale!
Mihi, pupici...iar cu tanti asta noua stai de vorba cu ea si spune-i ce-i place lui Lori!
Cuculeana, si nasa mea Vali are exact atatea saptamani cat tine...
Haine de gravide am vazut la Modex jos, faine si relativ accesibile ca pret!
Pako, faina reteta...
Silvana, si tu ai inacasat-o?
Sanatate si sa te refaci repede!
Va doresc un we super reusit...si sanatate multa tuturor!

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Nu stiu daca toate ati citit, dar, o veste tare trista m-a facut sa multumesc inca o data lui D-zeu pentru tot ceea ce am si pentru tot ceea ce traiesc in fiecare zi alaturi de fetita mea!

DC este in doliu.
O membra a DC-ului, a murit la nastere.
O chema Andreea C, era tanara si foarte frumoasa, dar mai ales nerabdatoare sa-si tina in brate pe micuta Maria!
S-a stins la nastere platind astfel mult prea scump...
Ne rugam pentru sufletul ei, pentru micuta Maria ramasa fara mamica, pentru sotul ei atat de greu incercat si pentru intreaga ei familie!
D-zeu s-o odihneasca in pace!

Puteti afla mai multe aici:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69393

Poate ne ajuta Giova cu mai multe detalii...despre ce s-a intamplat mai exact!
O rugam...
Pentru ca Andreea scria la mamici de ian- febr.

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

buna dimineata!

LAMULTI ANI ALEX

ana, sa-ti traiasca feciorul, mare, sanatos si ascultator, sa va bucurati de el! tie, multa sanatate, sa te pui repede pe picioare, ca doar e rost de chef, nu?

doris, multam de gindurile bune! ideea e ca daca nu-i scoatem, o vom duce din antibiotic in antibiotic, si asta chiar nu-i bine. am increderea in dr. orl, e una din cei mai buni, asa ca merg pe mina ei. ea si-a operat fetita la 1 an si 2 luni, ma gindesc ca nu a facut-o asa, de distractie.multa sanatate la ai tai bolnaviori!

angy, multa putere de munca, ca vad ca ai din belsug dar ar trebui sa te si odihnesti cite un pic...

felicia, m-ai dat gata cu reteta aia...sigur e yammmmi

va pup pe toate, revin mai tirziu

http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f

Mergi la inceput

am citit ingrozita vestea! nu-mi vine sa cred, stau si ma uit incremenita! nu se poate asa ceva, in 2006. refuz sa cred!
citeam si eu pe la mamici de ian-febr, de-abia astepta andreea sa-si tina bebelina in brate si acum...
s-o odihneasca d-zeu in pace, s-o vegheze de acolo dintre ingeri pe micuta ei! mariuca trebuie sa stie ca mamica ei are grija de ea de acolo de sus, asa cum numai o mamica stie s-o faca!
multa putere familiei ca sa poata trece peste aceasta lovitura crunta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_codat spune:

Buna fetelor,

Am citit si eu de Andreeac de aseara ma gindesc numai la ea.

Sora mea care scria la mamici de ian-feb mi-a spus aseara ce s-a intimplat.

Nu am cuvinte, Dumnezeu sa o ocroteasca pe Maria!

Dia & printesele : Caroline Iulia (14 iulie 2002), Stephanie Daria (09 martie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

E trist ce s-a intamplat cu AndreeaC....nici eu nu-mi imaginez cum de se mai intampla asa ceva in zilele noastre cu atata stiinta.Dumnezeu s-o odihneasca in pace!

Nu stiu daca v-am spus....acum cateva zile am aflat ca sora mea e insarcinata.Nu se cam asteptau dar sunt feriiciti...ei mai au un baietzel de 3 ani jumate.

LA MULTI ANI , Alex!!! Sa fi fericit si sa ai parte numai de lucruri bune in viata!

Mergi la inceput

buna dimineata! am fost pe pag.3

duminica placuta va doresc! pacat ca este vreme urita, ce-as mai fi stat un picut pe afara. asa, ne "odihnim" in casa!

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!!
Prea multe amanunte nu va pot da, nu stiu mai multe decat s-a scris pe forum.
Andreeac- Andreea Gavrila, s-a nascut la 15.10. 1976, a fost redactor la revista Casa Lux.
Din poza pe care am vazut-o,mi-am dat seama ca era o femeie foarte frumoasa, buna si dulce. Astepta cu nerabdare,aceasta minune, si nu a ajuns nici macar sa o vada.
Inmormantarea va avea loc marti.
Cauza mortii se stie: embolie amniotica.
Acum ramane de vazut daca a fost neglijenta medicului,cu toate ca dr. Anca Dascalu e un dr. deosebit. Andreea avea placenta previa, la distanta de 1 cm de col.
Astept si eu mai multe amanunte de la Gandacelu.
D-zeu s-o odihneasca in pace!!!
Andreea de acolo de sus sa veghezi mereu asupra ingerasului tau, Maria!!!

Duminica placuta.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Giova,multumim pentru detalii,saraca Andreea,Dumnezeu s-o odihneasca in pace!
Ce face Marco,ce mai face nou?

Duminica placuta in continuare,noi ne bucuram de pianul cel nou ;)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Giova, multumim de informatii.

embolie amniotica =fragmente de placenta ajunse in sistemul vascular care obtureaza vase sanguine importante.

Angy, deci a ajuns pianul..bravo.Te-am mai intrebat, cu ce l-ati adus in tara?...ati platit transportul?

Katik, peste o luna suntem in tara..yuuupiiii

felicia

Mergi la inceput