Impreuna, Timisoara (38)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katik spune:

buna dimineata!

pai angy, pianul ala trebuie udat, nu????. sa-l stapiniti sanatosi, sa se bucure cavalerul de el si sa cinte cu placere. mult succes!

felicia, ai un calendar de pe care tai zilele?. las' ca mai este un picut si trece...acum sunteti bine?

cum ati petrecut ziua de ieri? a fost f. frumos, am stat citeva ore pe afara, tare bine mi-a prins si mie si la bubutz. de-abia astept primavara, deja a fost prea mult pentru mine iarna asta lunga.

cum se simt bolnavioarele? ana, silvana ati reusit sa va devirusati?

irina oare s-a intors? de-abia astept sa aud cum a fost, poate primim si noi o boare de munte

va doresc o saptamina usoara la toate!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina_Claudia spune:

Buna dimineata,

Bine v-am regasit dragele mele! Mi-a fost dor de voi , dar m-am intristat citindu-va , am vazut ca ati fost bolnavioare, va doresc tuturor multa sanatate si puiutilor la fel.
Am auzit si de moartea Andreei, eu atata vreau sa va spun, daca o mama moare la nastere e trecuta in randul mucenicilor, asa ca va veghea de Sus asupra familiei ei! Dumnezeu sa o odihneasca in Rai!

Noi suntem foarte bine ajunsi la munte ne-au trecut toate bolile, ne-am simtit excelent, am schiat cat ne-au tinut picioarele, noi ne-am mai perfectionat, iar Ioana a luat primele ei lectii de schi, vreau sa va spun ca dupa 2 zile cobora singura pe partie, deci merita!
Gabi sunt si eu acum de acord cu tine schiul e sportul meu preferat. Ce mai e pe la balet? Azi merge si Ioana.

Angy ce mai e pe la gradi?

Giova La Multi ani! si sa ai parte de tot binele din lume.

Ana La Multi Ani lui Alex si sa va aduca numai bucurii mereu!

O sa pun si poze mai tarziu asa ca va las si revin eu. Spor la lucru tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

La Discutii generale, la subiectul deschis pt. Andreea, la p[ag. 22 a scris sotul Andreei, cum s-a intamplat nenorocirea si a pus poze cu Andreea si cu Maria.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Ciao fetele!

In primul rand un intarziat LA MULTI ANI pentru Alex! Sa fie sanatos si cuminte!

Va scriu dupa un weekend lung si plin de musafiri, dar placut per ansamblu.

Am fost vineri seara la restaurantul lui Pasarelli. E de nota 10! Cel mai frumos si select loc din Timisoara din cate am fost eu! Superb! Am vorbit si cu Pasarelli, care e un simpatic

M-a intristat si pe mine enorm de mult moarte Andreei Dumnezeu sa o aibe in paza pe mititica Mariuca!
Giova, merci ca ne-ai povestit ce mai stii si tu despre subiect.

Irina, ma bucur ca v-ati simtit asa de bine. Abia astept sa ajung si eu la ski anul viitor. La balet este totul ok, fetele exerseaza cu spor.

Am facut sambata tortellini cu ciuperci si cu cascaval(le-am facut acasa, nu cumparate din comert), a participat si Eva. A cam durat ceva manopera, dar ne-am distrat super fain. Duminica am gatit file de cod cu capere. Mai ziceti si voi, sa ma inspir.

Va pup si sa aveti o saptamana superba!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Ceau fetele,

Am ajuns si eu in sfarsit la munca. De dimineata am vrut sa postez dar s-a luat curentul, asa ca profit acum sa scriu pana nu plec acasa.
Dumnezeu s-o odihneasca pe AndreeaC, iar tatalui multa putere.
Irina, ma bucur ca v-ati simtit bine la munte. Asa mi-ar trebui si mie o mini vacanta.
Eu acum sunt binisor, dar am avut cateva zile saptamana trecuta cand abia tineam ochii deschisi. Am fost la medic, mi-a dat o caruta de pastile, iar de azi sunt 10 zile pe antibiotic pentru infectia care o am.
Eu am o saptamana ingrozitoare, cu pregatirea examenului de licenta la facultatea unde sunt secretara, care se va lasa cu multe ore suplimentare joi, vineri si sambata.
Ana, la multi ani pentru Alex. Sa creasca mare, sanatos si cuminte.
Gabi, multumesc de telefon
Va doresc multa sanatate si o saptamana cat mai usoara

Silvana si Paul
http://photos.yahoo.com/silvana_popovici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Intru scutr sa va salut.

Silvana multa sanatate in continuare,ai grija de tine!

Katik,clar trebuie udat,dar sa vedem cum cand.

Gabi,mai mult ca sigur ca plimpiada e in acel wwekend,va mai anunt eu.

Irina,de la gradi nu siu pre multe dar iti scriu pe mail,una alta.

Giova,am citit acele pagini,trebuie sa postez si eu acolo,imi adun puterile.

Ana,cum mai esti,la multi ani lui Alex!,nu mai stiu daca i-am spus,tot binele din lume!

Mihi,pussy,de la mine!

Alexa,cum mai sunteti?

Doris,esti in Mall?

Diana,ce mai face micutul Andrei?

Fetele care nu le-am numit multi pusici!

Eu sunt varza de oboseala,nu mai poooot!
Astia mici de gimnaziu ma seaca de puteri si vin acasa si sunt luata de noua,cu Daniel,clar 2 norme+Olimpiade+Dany clasa I e prea mult!
Le-oi duce cumva la capat,deja vreau vacanta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Neatza, Timisoara!

Angi, nu eram la Mall...
Am zacut, in urma unei viroze, atat de rau, incat de abia mi-am putut tine ochii deschisi.
Groaznic, azi imi e ceva mai bine.
Ines e OK, Buni aproape bine, iar eu inca stau acasa in medical.
Giova, multumim pentru detalii.
Am inteles ca azi intre orele 13-15, DC tine doliu.

Fetele au propus:

Propun ca maine intre orele 13-15 sa tinem cu totii dokiu, sa ne rugam pentru sufletul AndreeiC! Chiar daca suntem imprastiati in lumea intreaga, acum intr-un moment atat de greu pentru cei apropiati AndreeiC, sa fim sufleteste alaturi de ei!
Ce ziceti??

Propun ca, intre orele respective, sa intram aici si sa depunem ficare cate 2 flori. Fara cuvinte.

Angi, sa stapanaiti sanatosi noul pian, trebuie udat asta clar...
Irina, bine ai revenit, cu forte proaspete, asta se simte pana la mine!
Felicitari Ioanei pentru primele lectii de scki!
Gabi, zici ca e fain restaurantul lui Pasarelli?
Unde este?
Silvana, sanatate multa, si Bafta la licenta!
Tin pumnii stransi!
Mihi, felicitari pentru Fotomodelul de pe prima pagina!
Ana, ce-i cu tine?
Ne ingrijorezi...
Alexa, pe unde esti?

Va pup pe toate, noroc ca de la distanta ....sa nu va virusez!

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihi spune:

salut dragele mele...mai bine scriu un pic decat deloc...asa ca intru inainte de a ma apuca de lucru...sa va pupez pe toate...si ne vedem intre orele 13-15 !

Ieri am fost ravasita cu vestea proasta despre Andreea...m-ai m-am inseninat putin cand l-am vazut pe Arpi la fotomodele dc si cand am vazut ca avem un sarbatorit!

Multi ani si fericiti Alex... si sa ai parte numai de bucurii! Ana sa va bucurati de el si sa fiiti o familie fericita!

Mihi va pupa pe toate si va ureaza o zi buna...in care toate sa mearga ca pe roate...Micheline sau Dunlop..cica astea ar fi cele mai bune !

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Ceau fetele,

Acum ca Doris m-a dat de gol va spun eu de ce sunt foarte ocupata zilele astea. Vineri dimineata am examenul de licenta si probabil tot vineri am si sustinerea lucrarii. Am o frica de zile mari!
In rest nu am sot, nu am copil. Cand ajung acasa ii trimit la plimbare sa pot invata. Florin a facut schimb de tura (trebuia sa fie de dupa masa sapt. asta) si lucreaza de dimineata pt. a sta cu copilu'.
Nu am vrut sa va spun nimic pentru ca a trecut ceva timp de cand am absolvit (5 ani) si tarziu m-am hotarat sa ma inscriu la licenta si in cazul unui esec sa nu ma fac de miru' lumii. Fie cum o vrea Dumnezeu!

Va pup si toate cele bune

Silvana si Paul
http://photos.yahoo.com/silvana_popovici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Ciao, fetele!
Silvana - iti tin pumnii. Ai sa vezi ca nu e dracul chiar asa de negru si nici examen de netrecut nu s-a inventat inca pe lumea asta. Mult succes!
Mihi - multumesc de urari! Micheline sau Dunlop zici? Bine ar fi... Deocamdata am o durere urata de cap si lucrez la un calculator unde un tampi a inlocuit comenzile obisnuite de tastatura asa ca pana cand casesc un semn de punctuatie fac cu nervii.
Doris / frumoasa ideea ta. Sper sa ma pot alatura si eu in intervalul acela de timp. Din pacate in meseria mea m-am mai intalnit cu tragedii de genul acesta. Stiu ca dupa ce am prezentat un caz similar am amanat cu vreo doi ani proiectul bebe. Mi se parea incredibil ca doctori faimosi dadeau din umeri si spuneau ca sunt lucruri imposibile de prevazut...
Angy / pusici si tie... Lasa ca vine ea vacanta!
Gabi / si nota de plata cam cum e la restauranul respectiv... Ca m-ar tenta dar stam cam rau la capitolul finante. Ce ai mancat?
Irina - la munte spui... ce superb... cand ai timp gandeste-te si la noi poate simtim putin miros de zapada. Ca pe ploile de aici da depresia in gagici. Clar, fac si versuri aiuristice, de la ploaie...
pako - felicitari pentru viitorul nepotel

M-am intors la serviciul vechi ca sef la stiri. Din martie s-ar putea sa-mi iau si o emisiune. Si pentru completarea veniturilor voi lucra si la firma care organizeaza campanii. Probabil si la Telesport. Si uite asa ma intorc la ritmul ala infernal de lucru...Cat mai rezist.

Mamica de spiridus

Poze cu Loriana
http://community.webshots.com/user/danielactin

Mergi la inceput