Bebelusi de iulie-august 2005 (65)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

Anis, a trecut da! cu novocalmin... pe o perioada...azi la cateva min dupa ce i l-am pus a facut si ea kk .. ma gandesc ca nu a avut cum sa-si faca nici un pic de efect ( inafara de cadoul din pampers...)deci nici nu-l iau in considerare...

sa-i fie de bine lei Ingrid!

Ella si printzesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Anis, fi-mea papa mere galbene, este disperata dupa ele...

Lulu, ce rau imi pare!!!!! Sper sa te auzim curand cu vesti bune!!

Ella, Simona, multumim frumos!!!

Simona, eu i-o dau, nu este foarte interesata de ea, chiar se enerveaza ca nu-i plae fasaitul pe care-l fac petalele... Si cand ii fasai cate o punga face urat, o enerveaza zgomotul. Scaunul i l-am luat de Craciun si-i place in el, acum se chinuie sa muste masa...

va pupam,

Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Monai..imi pare rau sa aud ca iar n-a dormit.Nici noi nu stam f bine.
Eu i-am desfundat canalele lui Ingrid facandu-i masaj la baie.
Dar cat mananca SARA?

Ella,cred ca daca e sa se intample sa refuze tzatica nu o sa mai vrea si gata...ca si a mea se uita pe pereti..se plictiseste clar...si asa sunt toti bb, e prea interesant pt ei ce se intampla in jurul lor.

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Ella- pai considera ca ai un umar "virtual" aici la noi! Te inteleg ce spui, eu din fericire nu am problema asta cu mama, de cate ori am nevoie vine fara discutie, chiar daca ea lucreaza inca, pleaca de la serv si vine. E f greu fara nici un ajutor. Eu voi fi intotdeauna aici daca vrei sa te plangipt si tu m-ai ajutat odata si mi-a facut tare bine sfatul tau, mai ales ca ai avut dreptate!

Anis- la Mario nu era decat o data pe seara, in general cam la o ora si ceva dupa ce adormea, si au trecut asa cum au aparut. La mine au aparut dupa ce i-am schimbat prg de dormit ziua in somn noaptea (stiti ca eu aveam mai de mult o probl ca dormea de la 7 dim 7-8 ore de capiasem) Si acum mai face dar f rar (o data pe sapt) Dar mie nu mi se pare deranjant pt ca vedeti la ce ora ma culc eu, asa ca nu dorm inca cand il apuca si doar il iau in brate, il mangai putin, il pup si il pun la loc si adorme linistit in cont. Eu tind sa cred ca e dorul de noi, sa fie luati in brate si sa simta ca esti acolo si nu ai parasit-o. Daca doarme cu tine in pat mai face asa? Nu stiu daca ai incercat, dar Mario and mai doarme cu mine in pat nu face nicodata! (eu dorm cu el dupa vaccin, ca am patit o data sa faca febra maricica si nu mi-am dat seama decat mai tarziu, cand deja scadea) Sper sa va treaca repede si sa nu se mai trezeasca noaptea! Pupici!
Reteta de avocado nu stiu, sorry, dar eu nu prea gatesc de-astea!

Simona mamica lui Mario 22.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonaci79/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Monai- eu nu cred sa fie ceva imp daca nu are febra si e si vesela. Si Mario cam face mute la papa cateodata, el care papa in jur de 250 ml la o masa are zile cand e bine daca papa 100! Au si ei zile mai bune si mai rele. Pupici si sper sa fe bine ochisorul, sa scapati de dr si de medicamente!

Irina- eu nu i-am dat juc, desi lui cred ca i-ar placea ca jucaria lui preferata e punga de servetele (am una din care se scot ca din cutie numai ca e de plastic si fosnaie tare) pe care o morfoleste de mama focului. Daca-l las cu aia nu mai am treaba cu el dar aia e si mai murdara ca a stat pe raft in mag! Offf! Eu masa nu i-am pus-o inca la scaun ca ma incomodeaza si daca pun papa pe ea, s-a zis cu mine si curatenia din casa! Pupici!

Chir, ca tot veni vb: Voi ii lasati pe copilasi sa bage manutele in mancare? Am citit ca asa e bine, chiar dca se murdaresc, pt ca pipaind mancarea o accepta mai bine, dar eu ma crizez numai cand vad ca se sterge cu mana la gura ca dupa aia ma trage de par, se sterge pe pantalonii lui sau pe bluza mea si mai intinde restul pe unde mai ajunge! Voi ce parere aveti?

Anis- felicitari! Ne-ai convins, gata! Fata ta este o papacioasa nen=mofturoasa! Felicitari! Eu ma chinu de o sapt sa-l fac sa pape si altceva in afara de ce a invatat deja si nu prea-mi iese. Spanac sau iaurt....la gunoi, mancare de cartofi cateva lingurite, azi voi incerca si cu fasole pastai. Sper sa inceapa si el sa mai pape si altceva.

Va pup, ma duc sa fac mancarica. Pa!

Simona mamica lui Mario 22.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonaci79/my_photos

Mergi la inceput

Simona...exact asa e si la Ingrid..La 1ora-2 ore dupa ea doame incepe sa tipe si doar atunci ,ca noapte nu mai tipa.Hmmm..ciudat.
Habar n-am daca e papacioasa sau nu...suntem la inceput....

Aaaa, mai nou s-a prins ca daca tipa si ziua cineva vine la ea...

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Simona, am mai citit mesajul tau inca o dataIngrid dormea de 3 ori pe zi cate 45 de min, acum de cateva zile de 2 ori.Sa fie asta cauza?

Mergi la inceput

Dar retete cu andive stiti/?CA ma puse naibii si imi luai avocado si andive..acum trebuie sa fac ceva cu ele, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADAAINA spune:

buna seara
am pus si noi poze in album.sper sa va placa
nu am mai intrat deoarece PITI este racita,ii curge nasul si o dor urechile .speram ca maine sa fim mai bine si sa fim si noi"active"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Pai cuscra cauta in Sanda Marin ca sunt niste retete la andive de mori si ies si f bune.

Ne-am intors de la munte acum o ora. Intram maine sa dam raportul ca acum trebuie sa despachetam.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos

Mergi la inceput