Bebelusi de iulie-august 2005 (65)
Raspunsuri - Pagina 4
Monica-Elena spune:
Reteta cu andive la cuptor e minunata, iar la avocado amesteca-l cu branza pasat si este super. Eu toata sarcina am mancat asa dimineata.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos
MONAI spune:
A mancat acum spre seara un iaurt si jumatate. Nu stiu ce sa mai cred. Anis, pana acum papa cam un borcanas de 125 gr la fiecare masa (ii gatesc eu, dar asta e unitatea mea de masura). Ieri si azi a mancat cam 40 gr la fiecare masa, dar a supt mult. Maine la pranz ii voi da iaurt cu carnita de pui, nu mai stiu ce sa fac.
Simonaci, eu nu o las sa se murdareasca pe maini, am s-o las cand mai creste si isi va tine singura lingurita. Acum se freaca la ochi, e in continua miscare, imi e frica s-o las. Sincer, nu mi se pare ca as face cine stie ce bine lasand-o. Si asa aratam jalnic amandoua dupa fiecare masa.
Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)
Scumpii de noi
MONAI spune:
Ella, Sara nu renunta la tzitzi, cred ca se intoarce mereu si mereu la ea.
Anis, culmea e ca Sara doarme peste zi destul. Eu stiu ca intre 6 si 12 luni copii dorm cam 13-14 h pe zi. Daca peste noapte reusim 9-10 h(cu intreruperile de rigoare), peste zi mai doarme 3-4 h, fragmentat in 3 reprize de somn. Dar nu mai are programul fix pe care-l avea cand era mai mica, adica nu stiu cat dureaza o repriza.
Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)
Scumpii de noi
anis spune:
Cuscra bine ai revenit! Cum a fost partia?Na, ca n-am Sandra Marin aia...zi-mi mai bine cum faci andivele la cuptor?
Vroiam sa va zic ca am afcut branza din iaurt.A iesit f buna , am mancat-o eu toata.Dei dintr-un iaurt de 200ml iese cam cat o lingura branza.Se pune iaurtul la foc mic si se tine cat da in foc, se lasa cateva minute, arata asa f moale, si dupa ce a fiert se lasa sa se raceasca, dupa ce s-a racit se pune intr-un tifon lichidul si se stoarce...si se alege branzica.Eu cand am vazut ca e mai multa zeama ..ma si gandeam ca o sa treaca toata prin tifon..da de unde s-a ales f frumos.
Monai, mie mi se pare ca nu e asa de grav.Poate nu i-a placut.Ce e asa in fiecare zi? Nu..nu-i asa? E vb doar de 2 zile nu?Apropo dr mea zicea ca trebuie sa pape zilnic 500ml de lactate.Incearca s-o infometezi un pic..poate e satula de la ultima masa...de la laptic.
AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
valcampan spune:
Acum am aterizat si eu acasa. A ramas mama mea cu bebe in spital si eu am venit sa trag un opui de somn caci de miine iar ma duc la servici. Am citit toate mesajele de incurajare si tin SA VA MULTUMESC PT SPRIJINUL MORAL ACORDAT. Poate nu va dati seama dar atunci cind esti disperata si speriata o vorba de incurajare din partea oricui conteaza enorm. Cind va creste David am sa-i povestesc despre voi si cred ca va fi destul de curios si va citi si el toate mesajele.
De joi dupa amiaza nu a mai facut febra insa are in continuare rosu in git din cauza caruia nu mai maninca asa de bine. Este insa vesel si acum a invata sa apuce jucariile cu mina si sa se joace . Ieri de ziua lui mi-a oferit un cadou nepretios a spus mama si ma privea pe mine. Spre seara, cind a venit si bunica, s-a trezit din somn si vazind-o pe bunica lui ca sta cu spatele la el a strigat iar mama crezind ca bunica e mama lui. De fapt bunica era imbracata si cu capotul meu, intoarsa cu spatele la el era normal sa faca o confuzie. Oricum bunica lui era tare mindra si bucuroasa. Sper ca miine sa primim rezultatul la analize si sa ii am pe amindoi acasa caci m-am cam saturat de atmosfera din spital. E bine acolo , e cald, apa la discretie suntem singurei in rezerva si tot personalul medical isi da silinta sa fie bine dar nu se compara cu ce e acasa. Acum stau singura in camera lui bebe si mai pling si eu sa ma usurez. Sper sa nu mai trec prin astfel de momente si nici voi sa nu aveti parte de asa ceva. Va pupic dulce bebeii dintosi si nedintosi si mai revin cu amanunte !
Poze cu noi la http://photos.yahoo.com/valy_david2005
Simonaci79 spune:
Anis- pai daca zici ca e la fel inseamna ca asta e. Incearca daca vrei sa o iei intr-o noapte cu tine inpat si vei vedea ca nu mai face. Cred ca i se face dor. Si ca tot iti scriam ca nu prea mai face, s-a trezit din somn (cel de 45 de min) zbierand. Si tace cand ma duc sa-l iau in brate. Un fel de " mi-a fost somn si te-ai si descotorosit de mine? Vino incoace!!!!!!" Si cum il iau in brate trece supararea! Se iau de mana copii astia! (nu mai zic sa nu se supere cuscra ta ca ma dau la nora ei, desi e tare frumusica!)
Eu andive le fac ori rase cu telina, albitura, morcov si mar, eventual si niste maioneza, sau in salata verde, cum preferi.
Simona mamica lui Mario 22.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonaci79/my_photos
Laura25 spune:
Vali sanatate multa puiului tau! Sa vina repede acasa la mamica lui care il iubeste atat de mult!
Kasi, ziceai ca ai nascut in aceeasi zi cu botezul puilor mei ... hmm... cine stie?!?! Poate Doamne-Doamne l-a vazut pe Rares si i-a soptit Victoritei ca ar trebui sa vina pe lume unde o asteapta cu nerabdare si multa dragoste mami cu tati, dar si pentru ca lumea e un pic mai frumoasa cu Rares in ea.
Laura de Rares si Bianca 13.06.2005
Fotografiile noastre
Atat suntem de mari
Simonaci79 spune:
Monica- bine ati revenit! Va asteptam cu impresii si poze!
Monai- se pare ca ii place iaurtul! Felicitari! Mario nici nu vrea sa auda! De murdarit nici eu nu-l las (ca-si baga el manuta in lingurita si arunca cat colo cu ea asta e deja alt capitol) dar asa am citit si de-asta v-am intrebat. Si zicea si sa-i dai lingurita cand o cere sa se joace si el cu ea. Pai el o cere de acum. Iti dai seama ce-ar iesi daca i-as da-o?
Anis- ca am uitat. Eu nu cred ca are leg cu scosul unei reprize de somn ca si Mario mai sare cateodata si abia doarme mai bine dupa. Sau daca e prea obosit adoarme dupa o repriza de plans dar nu cred ca are leg cu tipatul din somn!
Laura25 spune:
Eu am tras chiulul la scris in we pentru ca am avut musafiri, deci sunt scuzata. Vreau sa imi laud ingerasii care de vineri seara au dormit f. bine (numai cu 2-3 treziri pt mancare), au mancat foarte bine si au fost super veseli si jucausi (am facut terapie de ras cu ei). De joi am inceput sa le dau cate un pic de Bonisan. Cel putin la Bianca cred ca durerile burtica o faceau sa planga noaptea asa de des.
Noutati Bianca a spus "mama"!!!! Rares a descoperi sa poate sa dea din cap ca mine cand ii spuneam ca nu are voie sa faca ceva... si acum e ca o maimutzica ... eu ii spun "nu, nu .." si el da din cap foarte serios ...E de coma, mai ridica si din umeri ... si e un intreg spectacol ...Astazi l-am lasat in funduletz in patutz si l-am gasit in picioare, tinandu-se de gard. Pana azi se ridica numai in genunchi. Si tot el e cel care incepe sa invetze sa faca "pa". Cand ii spune cineva "pa, pa" ridica mana stanga cu palutza spre exterior si o misca usor ...
Laura de Rares si Bianca 13.06.2005
Fotografiile noastre
Atat suntem de mari
Simonaci79 spune:
Vali- f frumos cadou ai primit de la puiul tau! Iti doresc sa ajunga cat mai repede acasa, nu numai ca iti va fi mai usor tie, dar oricine se reface mai repede acasa decat la spital si mai ales copii se simt mult mai in siguranta deci va fi mult mai bine. Va doresc mult sanatate si vesti minunate (si la multe cadouri din astea placute) Si nu mai plange! Capul sus! Fiecare lucru care nu ne omoara ne intareste! Pupici!
Am si eu o veste buna! Azi am reusit in sfarsit sa papam a 3 masa de solide bine de tot (maimult decat echivalentul de lapte de la ora asta) si o chestie pe care eu nu as fi mancat-o nici sa ma bati!( mie nici nu-mi place ficatul) A papat cam 250 ml de ficat cu fasole galbena+verde si cu rosie. Sunt tare fericita! Si el papa cam 140ml de lpate la ora asta. Si nu e de foame pt ca la 18.00 a papat 280ml de legume!
Va pup si eu acum, va doresc noapte buna si ne vedem maine!